Helgen innan oktober

2012-09-30
Godkväll,
 
Det känns som att jag har gjort det här blogginlägget tidigare med exakt samma bilder som jag kommer lägga upp lite längre ner här, så läskigt när man nästan är säker på att man gjort något och sen visar det sig att man inte alls har gjort det... kanske har drömt det? Aja nu ska jag inte haka upp mig på det utan berätta lite vad som har hänt sen pannkaksfredagen fram till nu. Vet inte om jag nämnt det i tidigare inlägg som ni förstod ovan men jag var ute på en bar i fredagkväll med några kompisar och tog ett glas vin och snackade och hade det trevligt, men jag och en till kompis var sjukt trötta eftersom det var fredag så vi taggade hem tidigare än alla de andra.
 
Rött vin på bar.
 
I lördags vaknade jag ganska tidigt har jag för mig om jag inte missminner mig... jo nu kom jag såklart på det i skrivandes stund, vi drog till en second hand butik och fyndade lite saker. Det jag fyndade hem var några böcker: Oxford dictionary, ja det är alltid bra att ha hemma och "En dag" är en bok jag fyndade som jag velat köpa en längre tid som jag nu hittade för 10 kr som hittat! Och sen köpte jag "The Hobbit" av J.R.R Tolkien, och en tavla över en del av Paris. Sist men inte minst köpte jag en tunnare svart jacka för 50 lappen och när jag sen kommer hem och tittar vad det är för märke inser jag att den är värd mycket mer än så, kan säga att det gjorde min dag! :)Men iaf nu ska jag inte hoppa så långt fram än, innan vi åkte hem igen åkte vi förbi Steninge slott och kollade på alla deras häftiga glas (för er som inte vet finns det ett glasblåseri på Steninge slott och där kan man köpa allt från köksprodukter typ tallrikar, vinglas och skålar till godis, växter och sådana saker. Kosta Boda och Orrefors är typiska märken som man kan köpa där.
 
Emma, lördag morgon.
 
Och sen sista dagen på helgen, idag. Vaknade jättetidigt av någon konstig anledning, såklart sov Johan som en stock då och jag är ju så snäll att jag inte väcker en sovande person så vad gör man? Går omkring lite i lägenheten och går och lägger sig igen och stirrar upp i taket tills man får idén att man ska vara en ängel och fixa master breakfast till alla. Så där stod jag och tände massa ljus, kokade ägg och kaffe/te och dukade fram allt som fanns i kylskåpet hahaha :P Men jag kan ju säga att det var väldigt uppskattat! Resten av dagen har jag och Johan ägnat oss åt att spela tv/data spel, förutom när vi var bortbjudna på middag, men annars har det varit spelande i princip hela dagen. 
 
Imorgon har jag en lektion så jag bugar och bockar, men nackdelen är att jag har ganska mycket saker att göra i skolan den här veckan, prov, redovisning och inlämningar men som jag har sagt tidigare angående att stressa ner så ska jag påminna mig själv att prioritera och ta en sak i taget. Festina lente - skynda långsamt som skalman skulle sagt ;) (Nä, vänta han hatar ju ordet skynda hahaha det funkar ju inte...). Jaja nu får jag lägga av, ha en trevlig kväll! Nu ska jag titta på "The Notebook" med Johan.

Update

2012-09-28
Hola,
 
Har precis vaknat från vad man kan kalla riktig skönhetssömn, kom hem från skolan vid två tiden och sov till klockan fem. Skolan gick bra idag och efter skolan gick jag och några klasskompisar och käkade brunch på ett ställe i stan som heter Sirup :) Väl där åt vi deras skitgoda amerikanska pannkakor med sirap och sylt! Sen som jag sa åkte jag hem och la mig och sov för jag var extremt trött idag.
 
 
Det här var en klasskompis pannkakor.
 
 
Och mina, dränkta i sirap hehe :P
 
Just nu sitter/går jag in mina nya skinnstövlar, köpte de igår på Scorett, kan ta bilder på dem senare någon gång. Apropå igår, jag och Johan såg ännu en till biofilm och denna gång var det "Lawless" och jag kan inte mer än att ge den varma applåder. Helt ärligt så är det en av de bästa filmerna jag har sett, den har pang-pang, spänning och kärlek, precis så man vill ha det. Och ännu bättre är att vi båda två blir nöjda av biobesöket :) 
 
Senare ikväll ska jag ut med tjejerna och ta ett glas på en uteservering, vi måste catcha up lite med vad som har hänt den senaste tiden. Sen måste jag göra en sak till skolan, helt sjukt att jag måste göra det en fredag men tyvärr är det så det blir ibland. Och imorgon ska vi till en second hand butik och leta igenom och se ifall vi hittar något fint. P.S en liten kommentar. En sak som jag blir helt galen av just nu, min katt Emma... hon bara jamar och jamar och jamar, hon löper nämligen men det är så jävla jobbigt!
 
 
Slänger upp en till bild på Eiffeltornet också och dess hissar (de gula) som är original!
 

DW - Classic Canterbury

2012-09-24
 
Vill verkligen ha!
995 kr Daniel Wellington.

KIKO - make up milano.

2012-09-23

Sängen

2012-09-23
 
Här är bilden på min nya säng. Blev väldigt bra tycker jag förutom att den tar upp halva mitt rum :P

Fyra bilder från min helg.

2012-09-23
 
Nyss taget med mobilen.
 
 
Pizza bullar som Johan håller på att laga, ena plåten är klar nu! Ser förjävligt gott ut!
 
 
Vanliga kanelbullar som jag bakade igår :) 
 
 
Ännu en till bild på ljus som jag tog igår. Älskar att ta bild på ljus, det blir så himla fint!

Extra mysig lördagkväll

2012-09-22
Godkväll,
 
Sitter och myser i soffan med Johan just nu, fast nu skulle han iväg och spela xbox, haha vi har suttit här iaf och myst ett bra tag. Han gjorde hemma lagade hamburgare och jag bakade kanelbullar. Så vi har ätit en skitgod middag och till efterrätt blev det bullar och mjölk! ;) Så fruktansvärt gott med en kanelbulle och ett iskallt glas mjölk. Sen har vi tänt ljus överallt i hela lägenheten, satt på musik så att det blir mysstämning och sen har min familj, Johan och jag satt oss i soffan och softat bara. Och dessutom tycker Johan att det är extremt kul att lysa med en sån där röd laser lampa så att katterna ska jaga den, hahaha det ser jätteroligt ut när dom springer omkring. Men tillslut la dom sig bredvid oss i soffan och tog det lugnt. 
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vi kom hem ganska sent från Katrina igår och idag vaknade jag relativt tidigt eftersom jag skulle upp och jobba så jag är ganska trött nu iaf. Sen efter jobbet kom jag hem och vilade en stund och sen stack vi och handlade allt till middagen och sen kom vi hem och förberedde allt inför middagen. 
 
Imorgon ska jag försöka göra lite plugg iaf så att det inte blir som förra veckan, då var det ganska mycket att göra och då blev det stressigt. Och när jag blir stressad kan saker bli fel istället för att ta och prioritera en sak i taget och ta det lugnt. Har blivit lite bättre på det nu än förut iaf så det är något positivt. Ska göra lite plugg helt enkelt imorrn och sen ska jag kanske hitta på något med kompisarna eller bara ta det lugnt med familjen. 
 
Idag fick jag mejl från den där student sajten som jag beställde min student mössa ifrån, och då kunde man om man ville göra lite ändringar och jag justerade lite små saker bara, som tillexempel fodret inuti mössan, ganska oviktigt kanske för vissa men jag tycker det är viktigt att man har en schysst student mössa som man är nöjd med. Det är ändå jag som betalar för den så jag bestämmer! :P
 
Nästa vecka ska jag köpa ett par nya skor! Ett par helvita sneakers med hög kant från Foot Locker, kan ta ett foto på dom när jag köpt dom och lägga upp bilden här så ni får se den.
 
Nu tror jag att det är dags att börja avrunda här. Hoppas att ni har en lika mysig lördagkväll som jag har! 

Kladdkaka ikväll!

2012-09-21
Hejsan,
 
Det känns som att den här veckan har svischat förbi väldigt snabbt, eller hur? Massa skolarbete har jag lyckats göra, flera saker som jag har känt stress över men som nu är avklarade vilket känns otroligt skönt! I veckan har det mest varit skola som gällt, men lite saker har hänt iaf. Min säng kom i tisdags så den monterade Johan ihop, kan lägga till en kommentar att den är skit stor, den täcker upp halva mitt rum -.- 
 
Och idag har vi fått designa våra studentmössor som vi ska ha på den stora dagen! Har inte massa plotter och sånt på min mössa men ändå kommer den kosta runt 800 spänn?! Men är ändå överlycklig att det är sista året, är så taggad att jag till och med har nedräkning på min mobil, kom igen liksom... :P 
Sen när jag träffade upp Johan, eftersom han hade sovit borta igår, gick vi och åt kebab. MUMS!
 
Nu ikväll ska Havin, Johan och jag hem till Katrina och baka kladdkaka med visp grädde och mysa framför en film! :) Superduperultrameganice!

A strong colourful flower growing through the cold gray asphalt in the preserved city called Rome.

2012-09-13


 

Cykeltur i nästan skymning

2012-09-13
Hallå hallå,
 
Dagen idag har gått bra, känns som att jag har vaknat på rätt sida av sängen om man säger så. Jag åkte till och med tidigare till skolan för att göra klart lite läxor som jag glömt att göra dagen innan. Och eftersom jag hade en lång lunchrast så lunchade jag och Johan på Pizza Hut idag!
 
Sen efter det åkte vi hem till mig och sen har jag spelat lite på datan och varit ute och tagit en cykeltur, för det är min träning som jag har börjat med nu :) Känns riktigt skönt att cykla, man varvar mellan att pusha sig själv i uppförsbackar och sen belönar man sig i nedförsbackarna. En perfekt träning för mig helt enkelt eftersom jag är ganska lat av mig :P Men nu menar jag såklart inte att cykling inte är jobbigt, jag tränar ju bara på hobby nivå än så länge. 
 
Alldeles strax ska jag hjälpa till med middagen och sen ska jag ta och plugga lite tror jag, för jag vill absolut inte plugga i helgen så mycket har jag klart för mig. Något som jag har känt nu för tiden också är att jag känner mig stressad hela tiden men jag förstår inte varför, det kan bero på skolan såklart men jag vet inte. Jag glömmer saker hela jävla tiden och jag har mer och mer saker att göra. Men på samma gång känns det som att jag får allting gjort i tid i alla fall... am I confused or what? Aja jag tror att jag bara behöver ta ett steg tillbaka och lugna ner mig och ta en sak i taget så kommer allting gå bra, men allting är ju lättare sagt en gjort right?
 
Nu ska jag ta och sätta igång efter att jag har spelat lite hehe :P
 
 
 

Paris #3

2012-09-13


Pantheon
 
 
Parken utanför Notre Dame
 
 
En liten gubbe
 
 
Padlockbridge - Johan sa att vi borde sätta upp ett lås där. När vi väl kom dit hade vi ingen aning om att det skulle finnas så många lås! Flera tusen!!!
 
 
Fransk kultur?

Paris #2

2012-09-13
 
 
 
 
 

En kväll i september

2012-09-13
Hejsan hejsan,
 
Idag började jag jättesent på dagen så fick en rejäl sovmorgon som bra start på dagen. Efter skolan drog jag till Johans mamma eftersom hans lillebror fyllde år idag. Vi åt massa glass och han fick öppna sina presenter sen åkte vi hem till mig igen. Nu på kvällskvisten kom Laura, Marcus och Havin hit och var här en stund. Och just nu sitter jag på min säng och skriver lite grann medan Johan är helt inne i sina spel :P 
 
Till en början idag fungerade detoxen jättebra men på eftermiddagen/kvällen kan man säga att det gick utför "vi åt massa glass" = bevis nog? Nä men jag förklarade bara för Johan att jag kan ju fetglömma detoxen, jag älskar mat och det är jag stolt över, fan inga dieter funkar på mig inte, jag behöver mat och sömn ifall jag ska orka med dagen!
 
Imorgon är det en skitlång skoldag och på fredag ska jag även jobba och på lördag blir det antagligen middag och vin hemma hos Johans mamma, mys pys lördag med andra ord! :)
 
Nu är vi båda två trötta och ska sova, godnatt!

Update

2012-09-11
Godkväll,
 
Dagen idag kändes allmänt seg, skolan var skitseg och sen somnade jag nästan på tunnelbanan på väg hem. Det jag har hunnit göra idag är att äta ute med Johan, cyklat lite grann, varit ute en stund med Fanny och käkat godis! Imorgon ska jag och Johan börja med en detox kallar man det, då äter man bara vegetabiliskt en hel vecka. Exempel på frukost är havregrynsgröt och lunch och middag är sallader och såklart smoothies osv. Tror det kan vara bra för oss båda, sen har vi ju börjat cyklat också så nu börjar jag satsa inför sommar fit 2013... Hahahaha!
Visst kommer man vara lite grinig och trött i början men jag tror att jag grejar det faktiskt, lite motivation så funkar det. Jag har ju övergått helt till snus nu också, röker ingenting alls (skit stolt över mig själv!!!) men det bästa av allt är att jag inte alls snusar mycket, en snusdosa räcker i 5-6 dagar = jag sparar pengar.
 
Några saker som jag har gjort på senaste tiden är att jag har rensat min garderob, beställt en ny säng eftersom mina katter har pissat i min säng tre gånger och sen har vi fixat krokar som vi måste skruva upp på vägen också.
 
I veckan ska jag jobba, plugga och gå på bio tror jag, Johan kommer förmodligen vilja göra det ;)
 
 
 

Ett ljus

2012-09-05

Länge sen sist

2012-09-05
Godkväll, godnatt!
 
Det var ett tag sen jag bloggade men kan berätta vad som hänt under tiden helt enkelt för snabb update. Är inte längre sjuk utan är frisk nu vilket är otroligt skönt, en annan sak är att jag ska försöka sluta röka och övergå till snus istället eftersom hostan jag hade när jag var sjuk berodde mestadels pga rökningen. Efter att man vant in sig i snuset kan man börja ta varannan snus med nikotin och varannan utan. 
 
Skolan har dragit igång rejält, med uppsatser, tal och läsning fast inte till denna vecka utan veckorna framöver. Schemat har jag diskuterat förut och kan bara fortsätta att beklaga mig över det, för det är bajs dåligt! En till sak med skolan är att jag och Katrina har kommit igång med vårt projektarbete lite grann, vi ska skapa en blogg faktiskt, ska bli kul och se hur det urartar sig.
 
I veckan har jag sett en film som jag velat se länge, The Pianist, för er som inte vet följer man en polsk/judisk pianists liv under andra världskriget. Filmen var otroligt bra men också väldigt sorlig, men det var förväntat.
 
Idag har jag och Johan sett barnfilmen Modig på bio, bra film enligt min åsikt. Jag och Johan är sjuka biomaner skulle man kunna säga, vi går på bio säkert en gång i veckan... 
 
På fredag fyller Laura 18 år och då ska vi ut på klubben!
 
Nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sova för jag börjar tidigt tidigt imorgon. Ha det bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus