Torsdag

2011-09-29
Hej hopp!
Torsdag är det idag, sol, bad, hav och cykling har det varit idag :) Vi cyklade lite bland bilar i en 4-sittsig cykel så det va lite små läskigt. Chattar just nu med min älskling, men ska snart säga godnatt för jag måste sova, för hur otroligt det än låter så blir man trött av att vara uppe så här länge (speciellt jag eftersom jag älskar att sova).
Sitter och laddar in nya bilder på datan, men kom på att jag inte tagit så många idag... typiskt. Men de första tre dagarna tog jag hur mycket som helst :P
Slänger in en bild här, absolut inte en bra bild, men det va en av de bättre bilderna jag tog -.-
En rolig sak är att mitt hår har blekts ganska mycket av solen och saltvattnet och sen så har jag blivit lite brunare också ;)
Här är en bättre bild på armbandet jag köpte :)
Och sen en sista sak är att jag har börjat bli lite småtokig i Skrillex, haha :) Vissa av deras låtar blir man dragen till helt enkelt. Här är två av deras låtar jag gillar ialla fall :)
First of the year - Skrillex
Scary monsters and nice spirites - Skrillex
Vi hörs imorrn ;)
/Anna

Onsdag

2011-09-28
Tjenixen allesammans :)
Idag har det varit som vanligt, frukost, sol, bad och havet! Idag när vi va vid havet gick vi säkert en mil längs stranden, helt underbart! Senare tog vi en buss till en lite större stad och kollade in den gamla delen av staden, jättemysigt med alla små restauranger och affärer :)
Och så nu befinner vi oss på hotellrummet, ska bara ladda in nya bilder från kameran till datan så att jag kan blogga klart och gå och lägga mig :)
Här kommer ett gäng bilder:
Bara en del av min frukost :P
Chocolate! :)
Vid poolen. Man känner sig lite brunare än innan man kom ;)
Grekistkt fast man är i Spanien :P
Här är ett armband jag köpte :)
Okej nu är det läggdags ;) godnatt.
/Anna

Tisdag

2011-09-27
Hejsan :)
Idag är det tisdag, har solat och badat precis som alla andra dagar. Har dessutom varit på stranden och badat idag, superskönt. Har blivit lite brunare, inte jättemycket. Idag har vi ätit italiensk mat, ska lägga upp en bild och visa ;)
Nu är jag helt slut och ska alldeles strax gå och lägga mig, man sover ju ingenting här. Liksom upp klockan åtta och gå och somnar vid tolv varje dag... och på dagarna så badar man :P
Vi har även åkt typ ett litet tåg som visar hela området, det va ganska gulligt faktiskt ^^
Middags dressad :)
La comida italiana! :D
Nu ska jag sova, godnatt :)
/Anna

Måndag

2011-09-26
Hej allesammans!
Idag har jag solat hela dan! Jättevarmt och soligt hela tiden, det är helt underbart :) Dagen började med som alltid en lika god frukost, belgiska pannkakor och lite ägg och bacon. Sen blev det att ligga vid poolen hela dagen tills lite senare på eftermiddagen då vi drog ner till stranden och hoppade i vågorna. Själv brukar jag helt enkelt lägga mig på rygg och guppa på vågorna, hur skönt som helst (förutom när det är en för stor våg och den kommer över en, då svider det i ögonen :P har inte vant mig riktigt ännu med salt vatten :P).
Nu på kvällen har vi tagit en liten promenad och nu är vi på hotell rummet.
En sak är himla kul och det är det att jag pluggar ju spanska i skolan, och det är så himla kul när man börjar fatta vad spanska människor säger till varandra. Och att jag nu kan kommunicera lite med dem, bara små saker, typ fråga vad klockan är, beställa något, eller fråga någon om vägen. Det är ju liksom grunden till att lära sig språket flytande :) Vill verkligen kunna spanska flytande!
Just nu håller jag på och chatta med Patrik men ska snart gå och lägga mig, för vi går upp vid åtta tiden varje dag för att inte sova bort dagen!
Börjar bli riktigt trött nu, har solat och badat hela dagen. Sen har vi lallat vid playan som sagt ;)
Vet att jag inte bloggar så himla mycket den här veckan men man är ju utomlands så det får bli så.
Nu får det bli lite bilder och sen ska jag krypa ner i min säng :)
Bjuder på den ;)
Såhär såg jag ut på kvällen, med min långa röda klänning från H&M, har en likadan i svart också, hur sköna som helst!
Aja nu får det ändå bli godnatt, orkar inte mer :P
Buenas noches!
/Anna

Ett till inlägg.

2011-09-26
Här kommer två bilder ifrån middagen igår. Sjukt god lasagne!!! :)
/Anna

Andra dagen på Mallorca.

2011-09-25
Hejhej
Sitter på hotellrummet på Mallorca och chattar med Patrik :) Det har varit grymt väder hela dan! Helt underbart att först på förmiddagen ligga vid poolen (fick ngn fruktansvärd huvudvärk så va alltid tvungen att lägga en handduk över huvudet :S) och att sedan gå ner till havet och hoppa i vågorna på eftermiddagen :)
Sen har det varit show på kvällen, fem stycken som uppträdde. En akrobat/clown och fyra stycken dansare/sångare. Måste säga att de som sjäng, sjöng faktiskt riktigt bra! Det är inte ofta de som uppträder på vanliga hotell är så jättebra, men de här va ganska grymma faktiskt :)
En annan grej som alltid händer mig utomlands som är ganska hemskt, är att jag sväller liksom. Skit jobbigt! Så jag ser mycket större ut på bilderna än vad jag egentligen är, för jag känner att jag sväller eftersom shorts och leggins eller sånt blir tajtare :S Inge kul :(
Nu ska jag bara lägga upp lite bilder från idag, sen ska jag gå och snussa tror jag :)
Soluppgången är fullständigt majestätisk!
En mojito va det! ;)
En trött jag just nu...
Godnatt allesammans :)
/Anna

Första dagen på Mallorca.

2011-09-24
Hej hej på er :)
Nu är den första dagen på Mallorca nästan förbi. När vi landade imorse så spöregnade det! Man blev lite sne då men vädret bättrade sig och som man säger "efter regn kommer solsken", vilket det gjorde :)
Har inte badat idag, det har varit lite skiftande molnigt/soligt så det har inte varit det bästa vädret, men helt klart bättre än Sveriges väder :)
Sen har jag tagit massor av bilder! Jättefå på mig eftersom det är jag som har den bra kameran :P
Sen har vi ätit på en italiensk restaurang och sen gick vi och fixade lite saker och nu sitter jag i den så kallade salongen där wifi bara funkar, så kommer vara tvungen att sitta här varje kväll när jag ska snacka med älsklingen :)
Men det är ganska nice ialla fall, sitter och njuter av en bacardi breezer vattenmelon och lite godisar till det ;)
Jag är så galet trött just nu! Sov två timmar innan vi skulle iväg till flygplatsen, sen så sov jag kanske 30 min på planet, 30 min på bussen påväg till hotellet och sen somnade jag 30 min i solstolen x)
Vädret var väl ganska okej :P
Vi byggde sandslott! (Kanske inte det snyggaste :P)
Det var ialla fall tillräckligt varmt att gå omkring i bikini :)
Ska dra nu, ses :)
/Anna

Fredag morgon!

2011-09-23
TGIF!!!
Tja :)
Sitter vid frukostbordet och bloggar just nu. Ska dra om en sisådär tjugo min... Idag är det ett fullspäckat schema! Vet inte hur jag ska hinna med allt :P
Köpte ny inpackning igår och andra prylar som jag skrev i förra inlägget, och allvarligt den här hårinpackningen doftar jättegott och dessutom blir håret typ silkeslent :) Bra köp med andra ord!
Som sagt idag blir det skola, jobb och träffa älsklingen 2 ggr och sen ska jag på tjejmiddag emellan... puh det kommer bli jobbigt, men kul! :P
Så här ser jag ut på morgonen :P Och nej jag använder inte smink, ytterst sällan jag gör det! :)
Ska börja rulla nu, vi ses :)
Byebye
/Anna

En helt vanlig torsdag :)

2011-09-22
Hallo :)
Sitter i köket hemma hos mig med Havin!!! Vi har käkat godaste middan och ska snart börja dra oss ut. Sen blir det in och plugga för mig :( Bajs ...
Har varit i skolan idag, inte så mycket mer egentligen. Imorrn blir det tjejmiddag hos en tjejkompis, superkul! :)
Havin och jag.
Storebrorsan ville också vara med på bild :)
Byebye
/Anna

Fucked up att blogga via iPoden XD

2011-09-22
Tjena :P

collage.

2011-09-21
Fina saker som finns att köpa på H&M! :)

Onsdag

2011-09-21
Hejsan
Nu är jag hemma från jobbet :) Har precis käkat. Sitter och bloggar nu, måste seriöst börja plugga men fastnar oftast framför datan :P Och dessutom ikväll måste jag packa väskan, ska ju dra utomlands på lördag :)
Chattar med min kille, och han tycker att jag är jätteblond för att jag inte fattar vad han vill få fram x) Tack älskling!
Imorrn blir det en lång skoldag, sen ska jag kanske hänga med Patrik :) Och på fredag blir det antingen Veronica Maggio eller min kompis fest (det är inte bestämt ännu ifall hon ska ha den!), så vi får se hur det blir...
En bild på vårt kära Stockholm :)
Jaja nu måste jag börja plugga, måste läsa massor och göra flera uppgifter -.-
Ses!
/Anna

Aj!

2011-09-21
Hejhej
Nu har jag orienterat klart och är hemma... 1 timme tog det ungefär på 10 kontroller. Men vid den åttonde kontrollen sprang vi lite fel och när jag skulle springa tillbaka upp på en kulle så ska jag såklart springa igenom ett jordgetingbo, vilket slutade med att jag blev stucken i vänstra vaden och högra skinkan, bra va?
Så nu ligger jag med datorn i vardagsrummet, har precis badat. Det spöregnade så man visste inte ifall det var svett eller regn som rann i ansiktet x)
Aja vad mer kan jag säga, har skit ont. Det liksom sticker fortfarande där jag blev stucken... svullet blev det också :(
Sen evt. så åker jag och jobbar ifall svullnaden och det onda har gått bort, annars blir det tv-tittande resten av dan.
Bajs på allt just nu!
Vi hörs senare
/Anna

Morgonpigg tydligen?

2011-09-21
Konstigt nog är jag pigg idag på morgonen, har ätit jättebra frukost bestående av havregrynsgröt med äpplen och kanel. Och nu är det dags för orientering :) Jag känner mig redo! :)

ett collage.

2011-09-20
Saker jag vill ha just nu :) <3

Tisdag

2011-09-20
Tjena tjena
Idag har jag haft en kort dag i skolan, började vid halv tio och slutade vid ett. Snacka om nice! Sen jobbade jag i tre timmar :) Kom hem och nu har jag precis käkat mat, kyckling med pommes! ;)
Nu ska jag antingen gå ut och träffa kompisar eller plugga, seriöst jag måste läsa massa sidor i min engelska bok annars kommer jag komma efter :S Fett jobbigt...
Mamma hade beställt fodral till passet förra veckan och idag kom den!!! Dessutom hade hon köpt nya solbrillor också, till Mallorca resan ;)
Såhär ser den ut:
Hur söt som helst! Från: bluebox.se, finns jättefina saker där till laptops, iPods osv.
Mina nya solbrillor. Blommiga och somriga :)
Imorrn är det ingen skola, utan det är friluftsdag... med andra ord orientering i Ursvik. Det är lite skönt ialla fall eftersom jag börjar sent.
Sen efter det ska jag åka hem och duscha en snabbis, sen ska jag till jobbet igen.
Ska alldeles strax lägga upp lite grejer ;)
/Anna

Ett sista blogg inlägg för idag.

2011-09-19
Okej ett sista för idag :)
I Fredags var jag i humlan med Patrik och hans kompisar. Sen kom mina tjejkompisar och då blev det bild tagning ;)
Här är en bild lite snabbt bara, på mig bara då för vet inte ifall mina kompisar vill vara med i bloggen ännu :P
Hade för en gångs skull högklackat på mig, vilket jag sällan har. Brukar oftast bara ha på mig converse eftersom det är mina favoriter! (Har sju stycken liksom :P och fler ska det bli!!!)
/Anna

Idag + dagens.

2011-09-19
Hejsan svejsan
Idag har det varit skola, skönt när man slutade. Men då skulle Patrik (min pojkvän) vänta på sin kompis, så vi spelade lite spel och sen kom hans kompis. Då drog vi till donken och åt lite, sen skulle dom iväg på Djurgården - AIK matchen :)
Såg förresten Filip och Fredrik vid Odenplan idag, haha de intervjuade någon man. Va ganska kul när man gick förbi och såg allting :)
Nu ligger jag i min säng och gör ett snabbt blogginlägg så att jag kan sätta igång att plugga, så mycket att göra i skolan och utanför skolan den här veckan för nästa vecka befinner jag mig i stranden på Mallorca ;) Skit skönt att få komma ner en vecka :)
En till sak som jag måste berätta, haha kanske inte så intressant men något som jag har fastnat för den här veckan är ändå The Sims på Facebook! Älskar det, jag brukade alltid köra det när jag var liten men nu har det
kommit på FB så då blir det ännu bättre :)
Förresten, The secret history är boken jag läser i skolan, ganska bra faktiskt men riktigt svår engelska tycker jag :S Sådär japp, hoppas det inte ser konstigt ut :P
Ha det så bra, bye bye
/Anna

Sept. 19, 2011

2011-09-19
Hejsan svejsan
Idag har det varit skola, skönt när man slutade. Men då skulle Patrik (min pojkvän) vänta på sin kompis, så vi spelade lite spel och sen kom hans kompis. Då drog vi till donken och åt lite, sen skulle dom iväg på Djurgården - AIK matchen :)
Såg förresten Filip och Fredrik vid Odenplan idag, haha de intervjuade någon man. Va ganska kul när man gick förbi och såg allting :)
Nu ligger jag i min säng och gör ett snabbt blogginlägg så att jag kan sätta igång att plugga, så mycket att göra i skolan och utanför skolan den här veckan för nästa vecka befinner jag mig i stranden på Mallorca ;) Skit skönt att få komma ner en vecka :)
En till sak som jag måste berätta, haha kanske inte så intressant men något som jag har fastnat för den här veckan är ändå The Sims på Facebook! Älskar det, jag brukade alltid köra det när jag var liten men nu har det
kommit på FB så då blir det ännu bättre :)

?

2011-09-19

Långtråkigt i bibblan. Ska alldeles strax ha latin och sen blir det håltimme igen och sen matte. Orkar inte! Vill bara hem och sova, gick och la mig så jäkla sent igår.

Aja måste dra, ses :)


Snabb.

2011-09-19
Hej hej,
Har vaknat och fixat mig, ätit och allt sånt där. Nu blir det av till skolan om 10 min.
Bloggar senare när jag kommer hem :)
/Anna

2011.09.18

2011-09-18
Tja
Förlåt för dålig uppdatering, har inte riktigt haft tid att blogga, varken igår eller idag.
Jag kör igenom snabbt vad jag gjorde igår och idag sen får jag bara säga godnatt för jag kommer svimma av trötthet snart -.- Sen får jag helt enkelt skärpa till mig när det gäller att blogga :)
Igår:
- Jobbade 4 timmar.
- Fikade med en klasskompis i stan.
- Stack hemåt och åt, och sen drog vi in till stan igen.
- Hade chillkrök hos min klasskompis :)
Idag:
- Fett trött! Har segat hela dan.
- Varit med några kompisar.
- Försökt att plugga, gick inte jättebra :(
- Har spelat nintendo DS haha :P
Japp, så va det med de. Ska lägga till en annan grej också, jag vet inte riktigt vad som har hänt med filmerna från Daniel Adams-Ray konserten. Försökte ladda upp dom på youtube men nånting gick snett, men ska verkligen försöka fixa det :)
Sådär ja, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt :)
Såhär ser jag ut just nu, sliten och trött :P
Bye bye
/Anna

2011.09.18

2011-09-18
Tja
Förlåt för dålig uppdatering, har inte riktigt haft tid att blogga, varken igår eller idag.
Jag kör igenom snabbt vad jag gjorde igår och idag sen får jag bara säga godnatt för jag kommer svimma av trötthet snart -.- Sen får jag helt enkelt skärpa till mig när det gäller att blogga :)
Igår:
- Jobbade 4 timmar.
- Fikade med en klasskompis i stan.
- Stack hemåt och åt, och sen drog vi in till stan igen.
- Hade chillkrök hos min klasskompis :)
Idag:
- Fett trött! Har segat hela dan.
- Varit med några kompisar.
- Försökt att plugga, gick inte jättebra :(
- Har spelat nintendo DS haha :P
Japp, så va det med de. Ska lägga till en annan grej också, jag vet inte riktigt vad som har hänt med filmerna från Daniel Adams-Ray konserten. Försökte ladda upp dom på youtube men nånting gick snett, men ska verkligen försöka fixa det :)

2011.09.16

2011-09-16
Tjena tjena
Har varit hemma en stund nu sen jag kom hem från skolan, har hängt tvätt (super kul -.-) och alldeles strax blir det middag, lax och ris :) jummie.
Sen efter det ska jag möta upp min pojkvän och hans kompisar i stan, vet inte riktigt vad vi ska göra, de är lite osäkert.
En random bild som jag hittade på datan :) jag hade precis vaknat, hade varit sjukt trött och vilat mitt på dan (det gör jag ofta :P) så de är nog därför jag ser lite trött ut.
Aja nu ska jag käka, ses ;)
/Anna

Daniel Adams-Ray

2011-09-16
Grymmaste kvällen, går inte att beskriva. Man sjöng med i alla låtarna och gungade till musiken :)
Jag var där med två av mina bästa vänner och vi stötte på flera människor när vi kom dit, awsome.
Har filmat massor! Kommer bara lägga ut två av dom på bloggen, för de va de ända som blev bra typ haha i de andra står vi bara och skriker med i musiken, och vi är inga sångfåglar precis ;) Får se när videorna dyker upp men bilder har jag några av :)
Fritt fall
Scenen, lite flum/suddig bild :P
Extreme
Fritt fall i svart/vitt.
Ja, jag vet att bilderna är riktigt kassa men jag tog de med mobilen :P men vissa av bilderna blev lite häftiga faktiskt.
Videorna kommer upp senare, ska kolla vidare på How I Met Your Mother nu :)
Bye bye
/Anna

Konsert!

2011-09-15
Kom precis hem från Daniel Adams-Rays konsert! Berättar mer snart ska ladda in lite bilder osv.

2011.09.15

2011-09-15
Tjena :)
Jobbig skoldag idag från klockan 8-16. Fast jag ska inte klaga, hade det mycket värre förra året. Dessutom hade vi klassfoto så de va kul.
Sitter hemma nu i köket, min lillkusin är hemma hos oss och springer omkring och bankar och låter och tittar på teletubbies :P Hur söt som helst!
Snart är det dags för middag, sen om en timme sitter jag på tuben påväg till grönan, ska nämligen titta på Daniel Adams-Ray!!! Äntligen, jag har längtat så länge! :)
Och sen imorrn är det fredag och sen helg, lite osäkert vad jag ska göra i helgen, fest, vara med kompisarna, filmkväll? Vet inte vad det blir :P
Hela dagen har jag hostat helt hysteriskt mycket, det värsta är ändå på morgonen på tuben då man ska åka till skolan och så stirrar alla människor på en bara för att man hostar lite. Alla tror att man är jättesjuk liksom, men egentligen handlar det om att jag håller på att försöka sluta röka så mina flimmerhår håller på att växa ut, och då liksom kliar det i halsen och då hostar man helt sjukt mycket "/ Skit jobbigt, men jag gör framsteg ialla fall, det är positivt!
Förresten jag har funderat på ifall jag ska färga mitt hår rött?
Vad tycker ni verkar bäst?
Rött?
Eller blont?
Tog bara någon bild som verkade bra :)
Ska dra om en halvtimme, så nu måste jag skynda mig.
Ses senare och berättar om konserten, kanske blir någon bild får se ;)
Bye bye
/Anna

Ett sista blogg inlägg för idag

2011-09-14
Här kommer lite bilder från en resa som familjen gjorde i påskas :)
Menorca 2011
En rolig bild på en husvägg från Mao, huvudstaden på Menorca.
Ett torn.
Saluhallarna.
Inte en jättebra bild, men i bilen ialla fall.
En bild i "gamla stan" på Menorca, här i staden Ciutadella :)
Sitter och tittar på tv just nu, något program om svenska miljonärer. Alldeles strax så ska jag börja plugga lite, måste få lite saker gjorda tills imorrn.
Nu blir det dags att sätta igång :) Ha det bra ;)
/Anna

We own the sky

2011-09-14
Hej allihopa,
Är hemma just nu, ska alldeles strax gå ut med mina kompisar, dom väntar på mig så det här få gå snabbt :)
Har inte gjort mycket alls sedan jag kom hem, vilat lite (gick och la mig så sent igår) och har nu ätit tacos med glass till efterrätt :)
Jag ska få i ordning på min kamera, med nya fräsha batteri och sånt så att det blir dagsfräsha bilder ;) Tänkte lägga upp lite bilder som inte funkade förut, vet faktiskt inte varför det blev så, när man skulle lägga in bilderna sa bara programmet att det inte funkade :( Aja vi gör ett nytt försök istället, och dessutom tänkte jag lägga upp en
musik video, ganska flummig låt men jag gillar den ialla fall :)



We own the sky - M83
Här var de resterande bandmedlemmarna i Rise Against, helt otroligt att vi fick träffa dom efteråt!
En bild från Marres 18-års fest.
En bild från insparksfesten i ettan :)
Och två väldigt gamla bilder från balen i nian :) Jag vet att första bilden ser jättekonstig ut, men den blev ju ändå skitrolig :P
Och här var bara en bild på två bra tidningar, prenumererade förut på Vecko Revyn men inte längre, kanske ska göra det igen? Jag gillar den tidningen, den har någonting för alla liksom :)
Aja nu ska jag tagga ut, det regnar jippie -.- Nej men det blir bara att sätta på varma kläder och ta med ett paraply så går det nog :)
Bye bye ;)
/Anna

2011.09.14

2011-09-14
Hej,

Sitter i skolan och tråkar sönder, jag är fortfarande sjuk och hostar jättemycket. Hur irriterande som helst.
Jag har fått för mig att jag ska läsa hela Harry Potter och House of Night serierna, men det kommer såklart ta tid. Har precis lånat Harry Potter och fången från Azkaban på engelska, får se ifall jag tar mig igenom.


Idag firar jag och min underbara pojkvän Patrik 5 månader med varandra :) <3
Får se vad man gör ikväll, han skulle träna så vi får hitta på något en annan dag istället :)


Senare idag så ska jag vara med mina kompisar, och imorrn blir det grönan som gäller! Jag och mina två kompisar ska se Daniel Adams-Ray, jag gillar verkligen hans låtar, kan alla hans låtar på hans senaste album utantill haha :P


Bye bye, ska dra nu har engelska alldeles strax :)
/Anna

Lite bilder.

2011-09-13
Här kommer lite bilder.
Här är jag :)
Jag gillar att gå på konserter, här är det Rise Against.
Vi hade den otroliga turen att få träffa dom!!! Här är jag med sångaren i bandet och en av mina bästa vänner :)
Och nu funkar inte någonting så jag kan inte lägga ut fler bilder :( kommer med flera så småning om.
Peace Out!

NY BLOGG 2011.09.13.

2011-09-13

Hejsan svejsan :)

 

Har haft en blogg tidigare med samma namn, bloggade riktigt aldrig så jag tänkte att jag börjar om helt och hållet. Kändes lite bättre då. Ska fixa lite roligare bakgrund och bilder osv så att den blir lite personligare hade jag tänkt, det kommer lite senare när jag har fått upp allting.

 

Ska köra en liten snabb introduktion av vem jag är lite halvt sådär också tänkte jag.

 

Anna Järvinen heter jag, japp precis som sångerskan. Fast ärligt talat har jag aldrig hört en låt av henne. Jag är inte släkt med henne som vissa tror haha. Jag bor i Stockholm, inte så jätte intressant precis.Går andra året på gymnasiet och läser massa språk, och då menar jag massa! Jag läser svenska och engelska som alla andra, men jag läser även spanska, italienska och latin. Språkintresserad eller vadå? :) När jag går ut gymnasiet har jag alltid velat åka till Barcelona av någon anledning, väldigt fin stad! Har varit där en gång tidigare. Jag brukade sporta på fritiden, men det blev tråkigt så istället hänger jag med mina kompisar, åker till stan då och då och fikar, gör det ungdomar gör helt enkelt haha ;) Saker jag gillar att göra är att dansa (går INTE på dans, fast jag vill!), vara med mina underbara vänner och min underbara kille och en av de bästa sakerna som finns att göra tycker jag är att RESA!!! Jag absolut älskar att se nya platser och träffa på nya människor och kulturer.

 

Japp, då var den presentationen klar skulle jag säga, som sagt så kommer det ju bilder och bättre bakgrund och hela galoppen liksom. Vet inte om jag ska köra dagens outfits och allt sånt där... visst gillar jag mode dessutom. Men när jag går till skolan är jag inte riktigt fullt uppklädd så det blir oftast svarta jeans med en jeans skjorta typ, inte så jättekul kanske, men det är bekvämt :)

 

Kan berätta lite av vad jag gjort de senaste veckorna, jag har varit på cybertown, fikat några gånger, varit och sett Harry Potter och dödsrelikerna 2 (kändes som att barndomen var slut när man hade sett den eftersom man har växt upp med Harry Potter filmerna), och sen har jag varit sjuk i helgen... -.- Snart är jag frisk! :)

Okej och nu? Nu ska jag titta vidare på "American Pie". De filmerna är så sjukt bra! Man får alltid ett gott skratt när man tittar :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

/Anna

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus