Pizza Hut och Trivial Pursuit!

2012-02-29
Godkväll,

Sitter i soffan igen med samma människor som tidigare ;) Just nu är det Heartbreak Kid som vi tittar på, tidigare var vi på Pizza Hut och åt sjukt goda pizzor! Jummie :) Så idag har jag sammanfattningsvis städat, tittat på tv ätit god mat och tittat på ännu mer tv haha. Imorgon ska vi förbereda en monster middag och ha lite kul på kvällen, lika så på fredag så det kommer hända mycket nu under slutet av helgen.

Men nu är det dags för Trivial Pursuit så hejdå!
/Anna

Skottårs dag idag.

2012-02-29
Hejhej,

Sitter och tar det lugnt i min soffa med Johan, Marcus och Laura och spelar Guitar Hero :) Bara jobbigt att gitarren är så utsliten att den inte hänger med när man använder den. Idag får vi se vad vi hittar på, som vanligt under lovet är inget inplanerat man tar dagen som den kommer liksom, går och lägger sig sent och vaknar sent och är det någon som föreslår något så är det de man gör :) Kanske skriver lite senare, orkar inte skriva så mycket just nu.

/Anna

Sommar collage.

2012-02-29
Tröja från Gina Tricot.
Shorts från Weekday.
Skor från Dinsko.
Resten av accesoarerna är från H&M.

Detta har jag inhandlat idag.

2012-02-28





28 februari 2012

2012-02-28
Hejsan svejsan,

Sitter hemma nu i soffan och tittar på Project Runway med Anniball :) Har varit och shoppat idag, ska fota mina plagg och lägga upp bilder alldeles strax. Har inte gjort jättemycket idag förutom att vara med massa människor och shoppat och åkt hit och dit liksom. Och nu så håller jag Ann och Johan på att göra middag, kyckling med pasta med en mozzarella sallad och till efterrätt ska jag och Ann göra Ginos heter det, för er som inte vet är det frukter i ugn med riven vitchoklad ovanpå, så stört gott! Det blir en nice kväll helt enkelt. Och sen ska vi titta på Big Brother också, brukar inte följa det men vissa deltagare som är med i år är bara för sköna haha så måste bara titta på det.

/Anna

Tredje collaget.

2012-02-28
Jacka från Odd Molly.
Halsband från H&M.
Väska från H&M.
Klänning från H&M.
Ballerina skor från H&M.

Ett till collage.

2012-02-27
Jeans från Zara.
Skor från Vagabond.
Blus från Bikbok.
Bälte från Levi's.
Armband från Monki.

Time you enjoy wasting is not wasted time.

2012-02-27
Hej,

Har varit och returnerat paketet, inhandlat present till brorsan och ätit grekisk mat idag! Och sen nu så sitter vi några stycken i soffan och tråkar framför tvn och resten av gänget hänger i köket ;) Så himla skönt med sportlov, ingen stress och inget skolarbete. Har iof skolarbete när jag kommer tillbaka till skolan men jag kände att jag inte skulle göra något under lovet utan bara ta det lugnt med mina vänner :)


Idag har jag på mig ett par svarta jeans, en vit blus och en grå kofta ovanpå.

27 februari 2012

2012-02-27
Hejsan hejsan,

Sitter hemma i min soffa igen. Var med Laura, Marcus och Johan igår hela dagen, vi åt på en super nice thailändsk restaurang igår. Skit gott! Och till efterrätt var det såklart banan med glass :) Sen åkte vi hem till mig lite senare. Idag ska jag returnera ett paket och sen ska jag se ifall jag hittar en present till min brorsa som fyller år snart, vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Får se senare vad jag hittar på idag.

/Anna

26 februari 2012

2012-02-26

Hej,

Har inte bloggat idag heller för dagarna är späckade med massa saker att göra. Igår var jag på festen jag pratade om, super kul att komma iväg och ha lite kul efter massa skolarbete och stress som man haft tidigare i veckan. Kom hem och somna ganska sent och väldigt snabbt. Och idag har jag bland annat gått och hämtat ut mitt paket med min bikini. Den var jättefin, kommer bli jättenice att få använda den i sommar och i Magaluf!

Är med Laura, Marcus och Johan just nu och vi håller på att titta på Pearl Harbor, eller dom snarare eftersom jag sitter och bloggar lite för kände att det va skönt att skriva av mig lite grann. Mådde inte så bra tidigare men nu känns det bättre, men det är alltid skönt att blogga då, för då känner man att allting känns lättare eftersom man får rensa tankarna lite. Inte för att man skriver exakt det som hänt men man får annat att tänka på eller hur man nu ska beskriva det.

Tidigare tittade vi på Melodifestivalen men det verkade inte finnas några riktigt bra bidrag tycker jag personligen. Men det blir kul och se vilket bidrag som får gå vidare till Eurovision. Johans katt verkar gilla mig ganska mycket för jag får inte skriva ifred känner jag, han går runt mig och stryker sig runt mig hela tiden, så himla söt!

Imorgon vet jag inte vad som står på agendan men det blir säkert något som händer, förhoppningsvis ;)
Nu ska jag sätta mig och titta vidare på filmen med dom andra, ni får ha det så bra.
/Anna 


24 februari 2012

2012-02-24
Hallojsan,

Bloggade inte igår för kände helt enkelt att jag inte orkade. Skolan var jätteseg och tråkig igår, tror det handlar om att jag känner på mig att det snart är lov och då orkar man inte med någonting bara för man vill hem och gå och lägga sig i princip. Börjar sent idag och då är det spanska prov (ja, jag vet igen!), sen efter det är det bara att åka hem :) Ska på fest senare ikväll med massa sköna människor så det blir en riktig bra start på lovet!!!

Ha det så bra, kanske skriver lite senare idag när jag är hemma för just nu är jag inte de iaf haha :P
/Anna

Impulsivt collage!

2012-02-22

En fin sommar outfit som jag pysslat ihop nu på eftermiddagen :)

- Snygga "Amerikanska" shorts fortsätter ju på mode fronten, och dom är lika heta i år som förra året. Inte för att det spelar så stor roll för mig för jag köper det jag tycker är bekvämt och snyggt på min kropp liksom. Men dom är riktigt balla tycker jag.
- Och sen så funkar den vita skjortan alltid till allt.
- Den "legendariska" iPhone" väskan eller vad man ska kalla det. Vet inte men jag tycker att den är riktigt söt på något skumt vis haha fast jag inte ens har en iPhone, om inte annat kan man ju ha sina kort där i om man känner för det. Det blir lite turist i sin egen stad ;)
- "Hippie" glasögonen har jag alltid tyckt varit balla om man matchar dom med rätt saker och ifall man har ansiktet till det, vet inte hur jag ska förklara men det är få som lyckas bära upp glasögonen bra!
- En skön fleece tröja till sommarkvällen, hur mysigt som helst kan jag tänka mig!
- Espadrillos!!! Räcker bara att skriva så egentligen :P Enkla, snabba att få på sig, fungerar också som tofflor, oslagbart snygga till ALLT och dom väger ingenting så ifall man ska ut och resa är dom här absolut bäst!
- Och sen ett gulligt litet armband såklart :)

Lite mode nu sådär när det småduggar ute och man bara längtar till sol och värme! :(

22/2 - 2012

2012-02-22
Halloj!

Ligger som vanligt på min säng och bloggar. Känner att det är standard inledningsfras varje dag, var jag befinner mig liksom :P Men det slutar ofta att jag antingen är i vardagsrummet eller mitt eget rum och bloggar.

Skolan gick segt idag, somnade på en av mina lektioner, vet inte vad det är med mig men vissa lektioner är bara för tråkiga helt enkelt... Hade spanska prov idag också, ena delen av provet gick bra men den andra delen gick åt helvete rent ut sagt. Bara skrev något som lät bra fast jag inte ens förstod vad frågan betydde, bra va?

Kom hem nyss och mami och jag har handlat middag så nu ska vi fixa den också, sen senare ikväll ska jag dra med Havin in till stan för att ta en fika och plugga lite kanske. Och sen kommer Laura lite senare efter att hon jobbat klart. Några saker jag behöver göra tills imorrn och på fredag i skolan och sen är det äntligen lov! Fy fan vad jag längtar, ni har ingen aning!!! Vill bara att det ska bli lov så man får hänga med alla sina kompisar och ha kul utan att skolan kommer emellan, sova länge på dagarna och bara ta det lugnt!

Hann faktiskt ta bilder på dagens outfit idag, inte dom bästa dock! Men dom får duga helt enkelt.


En bild sedd ifrån sidan som ni märker kanske. Klippte bort mitt huvud för mitt ansiktsuttryck på morgonen är inte det vackraste hahaha :P


Här är en lite mer närbild. Linnet har värsta urringningen bak i ryggen, asballt! Sen en vanlig jeans skjorta över det, ett par enkla svarta jeans och sen ett guld/brons halsband i olika lager och sen var man klar!

Ni får ta hand om er och ha det så bra!
/Anna

Röda byxor och kreativ bild?

2012-02-21
HEJ!

Vet att jag ska plugga men har inte motivationen att börja ännu så efter det här inlägget ska jag börja göra spanskan ;) Fotade mina röda byxor med Jeffrey Campbell skorna på, haha lite rolig kombo kanske men det va hyfsat snyggt iaf :P



Sedda ifrån sidan.


Sedda framifrån.


Och lite mer helbens bild.


Här är även en bild jag har tecknat under mindre roliga historia lektioner haha! Tänkte att det va kul att lägga upp den också :P Vet inte riktigt vad den ska föreställa? En man? En kvinna? En manlig kvinna? En kvinnlig man? Avgör själva vetja! :)

Ingen semla men en vanlij bulle idag i alla fall!

2012-02-21
Hejsan,

Det blir ett snabbt inlägg nu så ska försöka sammanfatta mig så gott det går för sen måste jag verkligen börja plugga inför spanska provet som är imorrn! Har lite grejer att göra nu de sista dagarna innan lovet och allt man gör i arbetsform ska vara effektivt, produktivt och kreativt (många fina ord där haha :P) så det är bara att jobba arslet av sig ikväll! Var på ett möte i skolan på kvällen om Rom resan som vi ska göra med klassen, massa information som skulle in och vad vi ska göra där och lite praktiska delar och regler och tider och sånt där så det tog någon timme så det är därför inlägget kommer nu så sent. Köpte en sallad som jag åt nyss, ICA har ju egna "salladsbarer" på vissa av sina butiker så man kan blanda och mixa sin egen sallad hur mycket man vill och det är perfekt för mig! Super goda sallader med färsk mat :) Verkligen att rekommendera säger jag bara!

Nu har jag fotat lite bilder på lite random saker som jag gör ibland när jag blir impulsiv liksom, allt i mitt huvud känns "klart" eller hur man ska uttrycka sig, städat rum och vet vad jag ska plugga på... organiserat kanske är rätta ordet just nu? Allting i mitt huvud brukar vara i en enda röra men nu känns det som att pluggandet kommer gå relativt snabbt och kommer få en hel del gjort, bra med andra ord haha!

Bilderna från ikväll.


Min färgglada klocka som är hundra år gammal typ haha!


Just nu med datan och nya VeckoRevyn på sängen.


Vet inte varför jag tog den här bilden, fick den i julklapp något år och den ska tydligen "skydda" mot allt ont. Är inte så säker på det men den är fin iaf :)

Det var allt för idag, hoppas ni får en trevlig tisdag kväll. Ni har säkert fått i er en semla idag vilket jag inte har fått, men en vanilj bulle iaf! ;) Bytte mina kostym byxor också till ett par röda, får väl fota dom tills en annan dag och lägga upp här så får ni se!
/Anna

Fettisdagen idag!

2012-02-21
Hejsan hejsan,

Sitter i soffan med jackan på just nu. Har ätit värsta monster äggmackan imorse = stört gott! Har fixat mig och sånt där också så nu eftersom jag börjar sent idag kan jag sticka och byta mina "kostymbyxor" som mami köpte till mig förra veckan, ville ha dom i en annan färg, rött nämligen haha :P Jag kom på att det är Fettisdagen idag! Semlor i flera lass tack!!! ;) Haha får väl ta och köpa mig en semla när jag ändå byter byxorna :)

Idag är det inte mycket alls som är inplanerat egentligen, ska göra en redovisning i skolan som jag inte alls är förberedd på, kommer bara ordbajsa och inprovisera det brukar funka liksom och sen efter det är det en inlämning och sen är jag klar för dagen i skolan liksom. Sen drar jag nog hem, drar kanske ut med några kompisar och sen blir det grov spanska pluggning på kvällen för jag har två prov den här veckan :'( Alla lärare tror att dom är så snälla genom att sätta allting innan loven, visst jag förstår hur dom tänker för då slipper man det sen efter lovet antagligen men verkligen alla lärare sätter allting innan loven, blir bara jobbigt för oss ungdomar liksom :P Aja skit samma man får tänka att snart är det sportlov och då ska man ha skit kul!!!

Hoppas ni får en bra dag!
/Anna

Bilder från idag.

2012-02-20

Svenska artikeln jag gjorde idag om ämnet kärlek. Vi har nämligen läst Tristan och Isolde så temat var väldigt passande då.


Mitt röda läppstift. Och i bakgrunden blir jag påmind att påbörja andra boken i Eragon-serien, Den Äldste.


Min fina halvakustiska Valencia gitarr, fast borde kanske lära mig spela lite bättre.


En närbild.

Ny bikini hembeställd!

2012-02-20
Min bikini som jag har beställt hem! Vit virkad från H&M :)

20 februari 2012

2012-02-20
Goddagens!

Kom hem för inte så länge sen, har varit i skolan och det kändes verkligen som att jag sov på varje lektion (inte alls bra!!!). Men jag har haft en lång period just nu då jag känner att jag inte orkar göra så mycket när jag verkligen är i skolan utan jag tar det när jag kommer hem istället för det är skönare på något sätt tycker jag. Som nu till exempel innan jag började blogga så höll jag på med en svenska artikel som måste göras tills imorrn, men hinner göra klart den men det tar så lång tid att komma på hur man ska formulera sig när man skriver.

För övrigt som jag nämnt tidigare är det mycket att göra den här veckan och sen när veckan börjar dra mot sitt slut kommer jag hoppa i luften och tjoha i princip för på fredag börjar sportlovet! Och på fredag är det dessutom fest så det kommer bli en skitbra start på lovet :) Och under lovet ska jag bara ta det lugnt, sova länge, äta god mat (om jag orkar laga den :P) och bara umgås med underbara människor! Precis så ska det vara :)

Funderar på att kanske städa mitt rum också, det behövs kan jag säga. Det ligger grejer överallt, behöver bara plocka upp allting så att det inte ligger på golvet bara, sen är jag klar.

Igår funderade jag på att klicka hem en jättesöt tunika från Nelly.com som är i spets som jag tänkte ha på mig med mina Jeffrey Campbell nere i Magaluf. Ska se om jag hittar något mer sen blir det nog min iaf :P Den ser ut så här:


Ska nog kanske fota lite idag också på lite random saker ifall jag får lust till att göra det. Sparar pengar just nu till både Magaluf resan, Rom-resan med klassen (tror jag har missat att berätta det) och sen till en system kamera och jag vill verkligen ha kameran men såklart så kommer den trea på min lilla lista på saker som man ska spara till haha :P Till hösten kommer jag nog köpa en, för vi har objektiv här hemma så behöver bara själva kameran, super irriterande liksom!

Aja, nu ska jag fortsätta med mitt! Ta hand om er och ha en trevlig dag.
/Anna

19 februari 2012

2012-02-19
Hej,

Har precis käkat middag, hela helgen har rusat förbi i princip. Har varit med sköna människor, kört bowling och vann över hela nio personer! Och varje dag har jag legat och sovit i min säng tills sent på förmiddagen :) Jätteskön helg. Fast sen nu så kommer det såklart en mindre rolig vecka, massa plugg och prov och inlämningar och sånt bajs... och är inte klar med allting, kommer få jobba arslet av mig imorgon!

Har tittat runt lite på Nelly.com och hittat några fina spetsklänningar som jag funderar på att köpa. Fast får tänka ett tag till sen kanske jag köper dom :)

Ta hand om er.
/Anna

Fredag den 17 februari 2012.

2012-02-17
Hejsan svejsan,

Sitter just nu med datan i mitt knät på sängen med Havin sittandes vid fotkanten. Hon försöker spela gitarr haha! Hade den där monster hål timmen idag igen, fast hann göra en del då. Hann läsa klart Eragon! Så himla skönt så nu ska jag påbörja 2:an :P Sen gjorde jag också lite spanska men det gick inte så värst bra. Slutade nyligen och Havin drog med mig hem. Så alldeles strax ska vi gå och käka massa MAT!!! Vi älskar mat, Havin och jag, det är ett faktum bara! :P

Idag ska jag eventuellt göra något med Ann om hon ringer upp mig haha. Sen imorrn blir det kanske bowling eller något annat med massa sköna människor! :D

Aja nu ska jag dra och käka med Havin!


Ses!

Spanska - check!

2012-02-15
Aloha,

Har precis blivit klar med spanskan, fyfan va skönt det känns när man är färdig! Har bara en miljard saker kvar att göra men det kan jag inte ta idag för jag behöver sova också. Tog lite tid att koncentrera sig eftersom jag fastna framför datan i en timme och sen med gitarren i kanske en halv timme :P Försökte hitta lite roliga låtar med ackord att spela via internet men det är jättesvårt att hitta bra ackord/tabs när man vill lära sig spela en viss låt. Super irriterande ibland haha :P Ingenting ville funka tillslut så jag la ifrån mig gitarren då.

Fixade ny design till bloggen, lite kul med omväxling! Ska städa undan lite saker nu och sen ska jag sova.
/Anna

Den femtonde februari två tusen tolv.

2012-02-15
Hejsan hejsan,

Hela dagen har gått och jag har inte bloggat idag, obviously ;) Ligger i min säng just nu och värmer mig, har precis hoppat upp ur badkaret. Hade inte lång dag alls idag i skolan, allt gick relativt snabbt och hann göra lite tyngre arbeten som pressar bak i ryggen liksom. Känns som att jag har jättemycket att göra tills nästa vecka, det är prov, redovisningar, inlämningar osv som måste göras så måste verkligen sätta mig nu och koncentrera mig på vad som måste prioriteras liksom. Sen måste jag läsa ut två böcker också, ena kommer jag lyckas bli klar med kanske innan helgen ens börjat men den andra boken är så tråkig! Somnar bokstavligt talat efter 20 sidor vilket inte alls är bra eftersom jag har över 100 kvar... :( Jaja nog pratat om det.

Har inte så mycket planerat i helgen, ska vara med en kompis i helgen som jag träffade snabbt idag som jag inte har träffat på typ 2 månader. Vi kanske tar en fika typ och snackar lite grann och uppdaterar varandra typ :)

Vill verkligen att det ska bli vår! Orkar inte med denna snö, man blir bara blöt om strumporna och kall i hela kroppen av det här vädret... och sen vill jag kunna använda jeansshorts, låga converse och mina Jeffrey Campbell :) Längtar så!


Jag just nu med mitt blöta hår haha, måste torka det så att det blir torrt annars kommer det vara blött hela natten... jätte irriterande :P

Happy Valentine's Day.

2012-02-14
Godmorgon,

Gick upp precis, har legat och dragit mig i min sköna säng i evigheter men bestämde mig för att gå upp nu. Börjar sent så ska hinna göra lite saker nu på morgonen.

Aja nu ska jag sätta igång med frukost iaf :) Önskar alla en glad alla hjärtans dag!

Nu har jag hämtat dom!

2012-02-13

Till och med sko kartongen va fin!


Mina käraste skor :)



När dom är på :)

13 februari 2012

2012-02-13
God eftermiddag,

Sitter på min säng och funderar på vad jag ska göra medan Emma ligger och snussar bredvid :) Så über söt! Kan lägga upp en bild lite senare när hon var vaken!

Skolan gick ganska snabbt idag, tråkiga lektioner men slutade tidigare för hade prov och kunde gå tidigare eftersom jag var färdig ganska snabbt. Kom hem precis och ska nog dra och hämta mina skor snart, får lägga upp bilder sen!


Har tänkt på att mitt hår har börjat bli ganska långt nu :D Fast på sportlovet ska jag till frisören så då kommer det inte va lika långt längre :( Men blondare iaf!


Happy face :D


Och sen lilla tusse lussan :) Värsta dammvippe svansen hon har fått nu haha :P Värre en Elsas!

12 februari 2012.

2012-02-12
Hallå :)

Har precis duschat och fixat mig, måste äta något och sen ska jag och Fanny tagga in till stan och fixa hockey biljetterna! Sverige ska vinna har jag bestämt! :D
Sen ikväll får jag ta och hämta mina kära skor som ligger och väntar på mig! Kunde inte hämta dom igår för kom hem för sent :( Och sen idag är jag upptagen med massa saker så vet inte om jag ens hinner idag heller haha :P I värsta fall får jag ta det imorrn, ingen fara liksom dom springer inte iväg ;)

Måste skynda mig nu!


Nu sticker jag iväg!

JEFFREY CAMPBELL!!!!

2012-02-11
DOM HAR KOMMIT!!! MÅSTE BARA HÄMTA DOM!!! :D MINA SKOR!!!!!!!!!!!!!!

Fin bild.

2012-02-11
En snygg bild som jag lyckades ta med Lauras mobil :)

Gårdagens i bilder.

2012-02-11

Söta lilla Laura med mig och Havin på ett innerstadsfik igår.


Vi två :)


Ett ljus?


Laura och hennes fina Thorvald :)

TGIF!

2012-02-10
Hej hopp!

Är i farten nu egentligen, gick i skolan, hade värsta monster håltimmen idag men var väldigt produktiv och förberedde mig inför idrottsprovet som är på måndag! Efter skolan stack jag till jobbet och jobbade tre timmar, fick massa jobb gjort och kom hem och käka middag, PONG!!! Och till efterrätt en pytteliten bit kladd kaka haha, för jag ska iväg till stan med Laura och några till och fika. Kändes inte så bra att stoppa i sig värsta biten så det fick bli ett "för fika" :P

Lyckades byta min blus idag på Vero Moda. Lägger upp bilder ikväll tänkte jag istället så får ni längta efter att se den x) nä skojar bara, har bara inte tid just nu det är anledningen!

Ha en jättetrevlig fredag kväll och ta hand om er!
/Anna

Godkväll.

2012-02-09
Sådär,

Nu är jag äntligen klar med ännu en till spanska läxa... kul? Nooo!!! Aja men det måste göras ifall man vill kunna spanska right?

Kom på att jag köpte en fin liten blus från Vero Moda idag, har testat den men ska byta till en annan storlek så tänker inte fota den ännu, gör det imorgon när jag har den rätta istället ;) Längtar tills jag kan få använda den!

Angående mina Jeffrey Campbell skor... det verkar som att dom kommit till sverige nu i alla fall. Beställde dom nämligen från Danmark så det skulle förmodligen ta en tid. Men nu är dom på ingång!!!

Ska upp tidigt imorrn så ska gå och lägga mig. Har världens jävla håltimme imorrn så kommer hinna göra tusen saker under den tiden. Sen efter skolan ska jag jobba några timmar och sen ska jag göra något med Laura på kvällen, kanske fika? Who knows? :P

Ni får ha det så bra.
/Anna

Bilder från imorse!

2012-02-09

Sparade den delen av bilden där Elsa var med för hon lyckades titta in i kameran. Upptäckte det nu, var lite kul när man såg att vi båda kom med på bilden :)


Ett glatt rött leende idag!

På språng.

2012-02-09
Hejsan svejsan,

Ska bara slänga upp ett inlägg sen ska jag iväg. Skolan gick stört segt idag men kom hem för inte så länge sen och nu ska jag och mami på bio :) Lägger upp bilder på dagens outfit senare när jag kommer hem och bloggar mer då!

Hörs sen!
/Anna

Dagens.

2012-02-08
Hejhej,

Sitter på min säng just nu och filosoferar... nej men ärligt nu :P Läser chic och kollar igenom det senaste och har tagit foton på dagens outfit så det kommer upp alldeles strax. Slutade vid fyra idag men skulle dra till det jobbet jag jobbade med vid julas ungefär och berätta hur det var att jobba där osv. Kom hem för inte så länge sen och nu tänkte jag blogga helt enkelt :)

Är lite smått oroliga för mina Jeffrey Campbell eftersom dom inte kommit ännu, har inte fått något sms heller från posten :S Vad har hänt?! :( Funderar på att dra iväg ett mejl och fråga om dom fastnat någon stans :P

För övrigt, imorrn är det sovmorgon (En extra sovtimme, något jag värderar jättemycket!). På fredag ska jag jobba några timmar. Lördag vet jag inte ännu vad jag ska göra... och söndag ska jag på hockey med Fanny :) Helgen är lite sådär halvt planerad med andra ord. Och sen nästa vecka ska nog förhoppningsvis jag och Laura gå på någon sorts ansiktsbehandling, det har blivit uppskjutet så många gånger nu att nu får vi fan ta och göra de tycker jag! :P

Här kommer lite bilder:


Inte världens bästa ljus men här är dagens i alla fall. Mörkblå jeans, min virkade tröja + ett halsband med någon sorts kristall på (superfin som jag fick av min gudmor i julklapp!). Och sen hade jag lite ringar också men tog av dom innan jag skulle fota för jag har haft på mig dom hela dagen och orkade inte ha på mig dom nu :P


En lite bättre bild. Tänke att med blixten skulle det synas lite bättre än förra bilden :)


Ett uppslag ur Chic. Ville bara få med dom underbara vita utåtsvängda byxorna till höger! Vill ha ett par men inte vita dock utan kanske en lite mer vågad färg för min garderob består mest av svart och vitt så tänkte något mer blått, rött eller orange rent av. Kan vara riktigt snyggt matchat med höga klackar som hon på bilden har. Linnéa i min klass har just ett par sådana här byxor, skitsnyggt måste jag säga! Så det är lite därför man vågar testa på ett par själva haha :)

Det var allt för nu. Har inte något mer att skriva, kanske kommer på något lite senare eller fotar något intressant? Vi får se vi får se :) Ha det bra!
/Anna

I skolan.

2012-02-08

Tjena tjena,


Sitter i skolan just nu och tar det lugnt med Katrina. Vi har haft värsta monster rasten nu och väntar på nästa lektion... sen får vi äntligen sluta.
För övrigt har jag bara en sak till på dagens agenda sen kan jag åka hem och mysa ner mig i min säng med min bok försjunken i mina tankar :) Super nice!!! Har för övrigt på mig min virkade vita tröja på mig idag, den blev jättebra tycker jag!


Ha det bra och ta hand om er.
/Anna


Just nu och dagens inköp.

2012-02-07

Jag just nu :)


Köpte denna virkade tröjan idag från Monki. Såg den i en butik i helgen men köpte den inte då, men idag under lunch rasten stack jag och köpte den :) Tänkte passa denna virkade tröja med ett par jeans shorts och mina Jeffrey Campbell i sommar och sen ett långt halsband till! Åhhh! Längtar efter vår och sommar redan!


En närmare bild.


Och sen blev det lite nödvändiga saker. Massa strumpor, shoe pads till mina Jeffrey Campbell (när dom kommer!) och sen en "eyebrow fix", en gelé så att ögonbrynen håller sig på plats.

/Anna

Bildregn med temat inredning I guess...

2012-02-07
Hej,

Ligger på min nybäddade säng just nu och lyssnar på Kids av MGMT. Har precis blivit klar med städningen! Stolt att jag pallade med det överhuvud taget :) Har haft lite tid över så tog massa bilder. Ska alldeles strax ordna ett till inlägg fast med saker jag köpt idag ;) bland annat en virkad tröja (super snygg!!!). När jag är klar med alla inlägg ska jag ta och börja göra lite historia.


Hörnan.


Min bokhög som jag vill läsa... håller på med den översta, bara 300 sidor kvar av den :)


Ett närbild på ett av ljusen.


Fin tändsticks ask.


Myshörnan.

Det kommer ett till inlägg alldeles strax! ;)
/Anna

sjunde, februari, tvåtusentolv.

2012-02-07
Hej,

Dagen började med att jag gick för tidigt och hade fixat mig och alltihopa och insåg att jag började mycket senare när jag stod med skorna på i hallen... ganska typiskt måste jag säga. Tog av mig skorna och gick och la mig i en timme till, fast fick inte sova så länge tills Elsa hoppade upp i sängen och också skulle sova, fast på mig... Tillslut orkade jag inte med att hon skulle sova på mitt bröst så knuffade henne åt sidan så fick hon sova bredvid mig istället :) Drog senare till skolan och sen under lunch rasten drog jag hem igen med Havin. Vi åt lite och sen bar det av till skolan igen. Hade två lektioner och sen kunde jag åka hem. Kom hem ganska nyligen :)

Funderar på att städa mitt rum, tror jag har tänkt den tanken hela helgen och igår men idag får jag fan ta tag i det! Gjorde ju spanskan igår (tog 3 timmar!) så jag har inte många läxor tills imorrn så jag hinner faktiskt med det. Skönt med ett fräscht rum liksom, man mår mycket bättre av ett städat rum. Ska verkligen städa, alltså kolla igenom saker jag inte behöver och rensa och torka rent saker och sånt där, fixa nya sängkläder och dammsuga, everything :P Sen blir det plugg... :(

Men förmodligen kan jag dra ut idag med kompisar, en stund i alla fall lite senare ikväll. Bara vara ute och snacka eller vara hemma hos någon och hitta på någonting :)


Vet med mig att jag har lagt upp den här bilden tidigare men kan inte sluta tänka på den, haha! Hon ser ut som en liten ninja som gör värsta karate sparken :P Mästerkatten utan stövlar? Eh? ;)

/Anna

Ett collage.

2012-02-06

idag.

2012-02-06
Hejhej

Fixade debatten imorse med Lovisa i engelskan! Jätteskönt att ha det gjort kände vi så det va därför vi körde idag. Hade glömt idrottskläderna hemma så jag kunde inte vara med på idrotten, men det kändes skönt i alla fall för det var lite händelser idag. Vet inte riktigt hur jag känner mig nu, känner mig tom såsom jag gjort i kanske en månadstid, men det ser ganska ljust ut för det känns också som att jag mår/kommer börja må bättre allt eftersom tiden går, vilket är positivt.

Nu har jag ätit knäckeamackor med rostbiff och potatis sallad men nu funderar jag på att städa upp i mitt rum och sedan börja plugga för jag har massa saker jag måste göra i skolan just nu. Asjobbigt och asstressigt säger jag bara, och jag har till och med förra veckans spanska grejer kvar att göra. Så måste ju bli klar med det först innan jag kan göra något annat istället...

Jag beställde mina Jeffrey Campbell ju för några dagar sen, undrar när dom kommer... väntar och längtar! Sen längtar jag verkligen till våren för då kommer jag börja kunna använda dom! :)


Gammal bild i brist på en ny.

Något jag gjort ovanligt?

2012-02-06
Tja,
Äter frukost just nu sen bär det iväg till skolan. Debatt grejen idag förmodligen :S La märke till att antalet läsare igår höjdes tre dubbla igår... något jag gjort bra? :P Kul ändå!
/Anna

50 things to do!

2012-02-05
Kom på att jag inte skrivit ner det här fast jag har tänkt på det. Nu är det nedskrivet. Finns säkert massa andra saker som jag vill göra men som jag inte kommer på just nu, men här är hela 50 stycken!

- Åka luftballong.
- Resa jorden runt.
- Gå på kinesiska muren.
- Åka upp i Eiffel tornet.
- Gå i La sagrada familia i Barcelona.
- Fira nyår på Times Square med Fanny.
- Åka på road-trip genom hela USA.
- Åka skidor i Alperna.
- Skaffa dykar certifikat.
- Dyka i det stora barriär revet.
- Skaffa bartender certifikat.
- Åka till Nordpolen och hjälpa isbjörnar.
- Åka till Sydpolen och se vilda pingviner.
- Kryssa.
- Köra motorcykel/(köra bil :P).
- Skaffa egen lägenhet och inreda den.
- Flytta utomlands ett tag och jobba/plugga där.
- Åka till Treriksröset.
- Åka till Moskva och St:Petersburg.
- Se alla Starwars och Sagan om Ringen filmerna.
- Ha en garderob som jag är nöjd över med massa snygga skor och väskor.
- Lära mig spela gitarr.
- Kunna tala spanska flytande.
- Kunna snacka engelska med brittisk/autraliensk accent.
- Hoppa fallskärm.
- Hoppa bungy-jumping.
- Flyga helikopter.
- Åka på festival.
- Tågluffa igenom hela Europa/Asien.
- Resa utomlands utan föräldrar. (Kommer kunna bockas av efter sommaren :P).
- Köpa en system kamera.
- Skaffa körkort.
- Köpa en bil (efter att jag skaffat mig körkortet :P).
- Jobba som voluntär i antingen Afrika/Sydamerika.
- Åka till Thailand och åka tuktuk.
- Åka till Thailand och besöka massa öar med de där små båtarna.
- Gå på opera i Sydney.
- Lära sig surfa.
- Fira jul i Paris.
- Åka gondol i Venedig.
- Åka till Rom och se alla sevärdheter.
- Gå in i Notre Dame kyrkan.
- Få simma med delfiner.
- Få simma bland vrak.
- Gifta mig.
- Skaffa barn.
- Klubba (bara några månader kvar iof :P).
- Lära sig franska.
- Lära sig spela piano.
- Släktforska och rita upp ett släktträd.

Vad vill ni göra i framtiden?

Black and white fucked up picture but looks cool in the same way?

2012-02-05

BILDER!

2012-02-05

Mina grymma pannkakor!


Har varit pannkaksfrukost hela helgen!


Mitt nya läppstift och min nya läpp penna, observera att läpp pennan är röd egentligen men den ser chock rosa ut i ljuset det är därför.


Läppstiften heter Color Riche 377 och är från L'oréal.


Läpp pennan är från IsaDora, väldigt bra måste jag säga!


Och det här var resultatet! Syns inte jättetydligt men det blev riktigt fint. Kan jag ha någon dag då jag vill känna mig extra fin eller till fest kanske :)

Femte februari tvåtusentolv.

2012-02-05
Goddag,

Sitter här vid middagsbordet och har precis ätit middag. Har varit med Fanny i stan idag och tittat på lite kläder och sånt där. Och senare har jag fikat och pluggat med Lovisa på Wayne's Coffee inför debatten i engelskan imorgon. Nu är det lite fika efter maten också, kaffe med en kaffelängd :) Köpte två saker idag, ett rött läppstift och en röd läpp penna. Behövde en läpp penna sen tidigare eftersom varje gång man fixar läpparna med läppstift så blir det aldrig bra på något sätt så nu får man en "mall" och sen är det bara att fylla i :P

Ska plugga lite till ikväll och sen ska jag burra ner mig i min säng med min bok! Kommer bli supermysigt med boken, måste läsa ut den till tills vecka 8 så jag har gjort upp ett "schema" över hur långt jag måste ha kommit i boken varje dag och hittils ligger jag 100 sidor före så det är inga problem :P

Förhoppningsvis får jag mina Jeffrey Campbell skor imorgon, längtar som fan! Inte för att jag kommer kunna använda dom nu under vinter månaderna men dom kommer bli väldigt användbara på senvåren och sommaren! :)

Har varit jättestressad tidigare i veckan och jag hoppas att den här veckan blir lugnare eftersom mina munsår och finnar bara växer :S Usch säger jag bara, inge roligt alls. Eller att jag kanske borde vara mer planerad? Vet inte, det är någon rutin jag måste ändra på. Sover bra och äter bra men skolan stressar mig med allt plugg, och jag blir ännu mer stressad av att tänka på vad vi har framöver oss nu under våren. Alla prov, läxor, nationella prov och allt sånt där... aja vi får se hur det går :)

Ta hand om er och hoppas att ni har haft en trevlig helg. Min helg har i alla fall varit hyfsat okej tycker jag.
/Anna

Pannkaksfrukost!

2012-02-05
Pannkaksfrukost!!! Älskar det! :D Hahha tjockis jag är! :P
Har sovit tills nu, äter frukost, är påklädd och ska in till stan med Fanny :)
/Anna

Tre kronor - Finland!

2012-02-04
Jag vet inte hur jag lyckades men jag har vunnit två biljetter till Tre kronor - Finland ishockey! Kul iaf :D

Bra start på helgen.

2012-02-04
Godmorgon,

Har precis kommit upp ur badet. Innan dess var det pannkaksfrukost, man har ju tid att göra sånt när det är helg :) Ska börja fixa mig lite grann och sen ska jag träffa Fanny och senare ska jag dra in till stan för att träffa Patrik och hans kompis, ska bara lämna en sak så kommer inte vara där en längre tid. Sen funtar jag på om jag bara ska ta det lugnt idag och läsa min bok "Eragon"? Har läst halva morgonen och när jag låg i badkaret... liksom jag är lite smått beroende av den men den är så otroligt bbbbrrraaaaa!!!! Glad att det finns ytterligare tre böcker som jag får läsa ut sen. Perfekt att ha en bok som man gillar att läsa, speciellt när man ska åka till skolan typ och inte har något att göra på tuben, det är bara att sätta på musik så att man skärmar av allmänheten och sjunka ner i boken :)

Vaknade inte så tidigt idag utan har fått sova ut en hel del nu efter veckans stress eller vad man ska kalla det. Mycket i skolan och mycket i kalendern som gör att jag blir stressad vilket resulterar i att jag får fler finnar och jag har lyckats få TVÅ munsår... :( Tycker inte om när det blir så.


Måste nog föna håret nu för annars blir topparna till is när man går ut! :P

Hoppas att ni har en bra start på helgen!
/Anna

Puss-bild + vad jag har i min väska?

2012-02-03


Lite kul bara vad jag har i väskan eller snarare vad som rymmer i den här lilla väskan! Stört att det får plats så himla mycket saker i den. Har varit min följeslagare ett bra tag nu och det syns på banden för dom har lossnat på båda sidorna och resulterat i att jag har varit tvungen att sätta fast dem igen med säkerhetsnålar :P


En annan snygg bild! :)


Fiesta en la casa de Fanny!

2012-02-03
Hejhej
Har kommit hem från Fannys mysiga middag nu! Super trevligt, alltid med dom bästa människorna och grymt god mat (alltid när Fanny lagar mat!) 5 av 5 getingar ;)

Slänger upp lite bilder från middagen, here they are:


Cool bild bara :)

Födelsedagsbarnet!!!









Roligaste cheesecaken någon någonsin har sett :P



Och sen sist en mongo bild på mig för jag blev inte bra på några bilder tyckte jag haha blir så ibland :P


Ifall ni undrar så såg jag ut såhär iaf :)

Ta hand om er! Ska titta på film nu tror jag och äta lite popcorn, det är ändå fredag för fan! :D
/Anna

Mumsigt mellanmål!

2012-02-03
Mumsar lite på mellanmål nu, recptet är världens enklaste och godaste:

Lite turkisk yoghurt i ett glas.
Bär (det man vill ha, hallon och blåbär är godast!)
Och sen lite flytande honung.
Färdig att äta!


Bilden är tagen från: se.freepik.com


Super gott och (nyttitgt?), vet inte om det är så nyttigt men det är ljuvligt :)

JEFFREY FUCKING CAMPBELL!!!

2012-02-03
Åh jag svävar på moln just nu!!! Har lyckats beställa ett par Jeffrey Campbell!!! Helt jävla omöjligt att få tag någon i sin storlek men jag hittade fan rätt sida! :D HAPPY RIGHT NOW!!!!! :D :D :D :D :D


En bild på mina love ones ^^ Helt perfekta till sommaren!!!

En casa ahora...

2012-02-03
Hallå där, blev liten spansk titel idag. För er som inte vet betyder det = "Är hemma nu..." :)

Är hemma igen nu efter skolan, funderar på att göra lite pannkakor för min mage är hungrig :) Ikväll så ska jag på middag med alla tjejerna, Fanny har nämligen fyllt arton förra veckan så nu ska vi fira henne!!!

Gör faktiskt inget speciellt just nu, gick på spanska lektionen förresten... Katrina lyckades övertala mig att ifall jag vill kunna flytande spanska och bo/jobba i Spanien ett tag när jag blir äldre så kanske det är smart att gå på lektionerna, hehe :P

Kom bara på i huvudet att jag och Laura funderar på att gå på någon ansiktsbehandling nästa vecka, eller veckan därpå vi får se hur det blir med det, men det hade varit mysigt och behövande (!) för är alltid så stressad när jag har mycket i skolan så det skulle vara skönt att få stressa ner ett tag genom att göra något i den stilen. Why not?

Riktigt kallt ute nu, -15 typ usch! När man är inne är det jättevackert att titta ut och se när snöflingorna faller ner från himlen, såklart eftersom man sitter inomhus i värmen! Men när man är ute så vill man ju bara in, haha :)

Äsch tror jag ska ta och göra dom där pannkakorna nu! Vi hörs!
/Anna

3 Februari 2012

2012-02-03
Goodmorning my sunshines ^^

Sitter i min favorit hörna och pillar med en grej som jag och Lovisa (en klasskompis) ska göra i skolan = plugg alltså... det är någon debatt grej i engelska och vi har till måndag på oss så det är lite stress må jag säga :P
För övrigt har jag verkligen vaknat på rätt sida idag, är pigg och glad och ska snart ta och äta frukost och sen dra till skolan, har en lektion men funderar dumt nog på att skippa den för har inte gjort läxan och då snackar jag om en MONSTER LÄXA!!! x) Hur mycket arbete som helst som man behövde göra till den... man skulle läsa en spansk text, översätta + göra en resumé och sen efter det svara på frågor och jag kände att förstår jag inte ens texten är det nästan bara att lägga bort hela häftet :P

Aja vafan vi får se vad jag gör! Idag kör jag på mörk blåa jeans, vitt linne med öppen rygg (!) och sen ifall det är nödvändigt att veta så blir det svart/vit randiga strumpor också (!!!) Hahahah nä driver bara XD Ah, ni förstår att jag är på bra humör idag :)

Hoppas ni får en trevlig dag, kanske inte så trevligt med massa snö och kallt men men det blir varmare om någon månad... :)


Älska ryggen!


Och lite fina ringar också :)

/Anna

2/2 - 2012

2012-02-02
Goddagens,

Sitter nu i min lilla myshörna som jag fixade till igår med ommöbleringen. Har fixat lite grejer och ska snart dra iväg och träffa Patrik, vi ska titta på ishockey :)
Skoldagen var relativt lång men kändes skitkort på något sätt. Jätteskönt med såna dagar som bara rinner iväg när det är skola alltså! Sen när vi hade slutat så bjöds det på fika eller något, fråga mig inte riktigt vad det va... så iaf vi fick oss en kaffe och en bulle, så det var smarrigt när man var påväg till tuben i kylan.
Just nu är min lilla kusin hemma hos oss och står och dansar till Robyn - Fembot! ^^

Nu ska jag börja byta om för det kan bli kallt när man ska gå ute sent på kvällen. Sen senare ikväll när det nästan är sovdags så funderar jag på att plugga lite, spanskan gick ju inge bra igår så får väl göra ett nytt försök idag och funkar inte det så har jag iaf försökt right?

DAGENS;


Ljusrosa skjorta, svart kavaj, mörkblåa jeans, brun väska och bruna ankle boots :)



Och ringar och armband.


+ ett leende!

Ha det så bra nu!
/Anna

Bilder.

2012-02-01

Min lilla misse :)


Min parfym som doftar så gott! Från Juicy Couture.


Min smyckeshand och smyckesträd.


Har möblerat om i några timmar idag, såhär ser ena delen av mitt rum ut. Ingen bra bild och inte kanske helt städat men lite mysigt iaf :) Förut hade jag min säng här så nu har jag vänt om hela rummet i princip :P


Jag just nu. Trött och försöker få något gjort i plugget, men spanskan visade sig inte vara så lätt... :(

/Anna

PLUGG!!!

2012-02-01
Hejhej

Har precis käkat mat och ska nu börja plugga... kommer sitta med spanskan i kanske 4 timmar nu framöver för att få något gjort, och sen är det engelska också åhhh! Asso jag orkar inte!!! Vi hörs!
¨

/Anna

1 Februari 2012

2012-02-01
Hejhej
Käkar frukost just nu och sen ska jag dra mig till skolan. Prov på morgonen nu och jag får hoppas att det går bra :P Sen har jag lite andra lektioner men jag slutar ändå tidigt så det är skönt iaf :)
Ha en härlig dag!
/Anna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus