Rom imorgon!

2012-03-27
Hejhej,

Imorse gjorde Johan världens brak frukost, varma mackor i ugn, ägg, melonbitar och juice :) Alltid lika gott när han lagar mat! Va en jätteskön morgon eftersom jag inte hade första lektionen, så började vid lunch tid. Hade prov också och det gick faktiskt oväntat bra tyckte jag men igår när vi fick tillbaka vårt matteprov, som vi hade gjort förra veckan va jag inte lika nöjd, för resultatet var bajs rent ut sagt.

Idag efter skolan har jag varit och handlat lite saker som jag behöver i Rom, som nytt kamera minne och massa annat, inhandlade också ett par shorts, ett par svarta jeans och en ryggsäck igår men jag har tyvärr inte tid just nu att hålla på att fota allting för jag måste packa klart, för vi drar imorgon bitti.

Just nu håller Johan på att laga middag. Och jag ska inte sitta här så han får göra allt jobb själv. Jag kommer alltså inte blogga på en vecka framöver men det blir nog bildbomb när jag kommer hem, haha! Ha det så grymt bra!
/Anna

Fotoglad katt!

2012-03-27







Första blomman.

2012-03-23
Hejsan,
Just nu sitter jag vid köksbordet och tittar på när Johan förbereder mat, ska alldeles strax hjälpa till men ska bara skriva lite först. Även idag har jag varit ledig men ändå så gick vi upp vid kvart i åtta! Helt otroligt men vi bara ramlade upp och började fixa frukost. Sen har vi varit och tittat i lite butiker innan jag skulle iväg och träffa några kompisar. Hann köpa ett par löparskor innan jag mötte upp dom, ett par sådana där Reebok Easy Tone som är helt knallrosa :P Kände att jag behövde ett par när vi ska gå nere mycket i Rom för ifall man inte har rätt skor på sig så kommer man få riktigt ont i fötterna och vaderna och framför allt skavsår på kvällarna kan jag tänka mig.

Sen något som för många kanske är helt uppenbart att det har hänt men som aldrig hänt mig tidigare är att jag faktiskt fått min första blomma idag, av Johan :) Fick en jättefin ros med videung runt, tror ni att jag blev glad eller?!

Senare kom vi hem till mig och hade köpt med oss lunch hem och satte oss på balkongen och åt massa giros :) Efter det gick vi ut på en promenad för att testa mina nya löparskor och dom fungerade faktiskt bättre än väntat vilket är väldigt bra!

Aja nu måste jag ta och hjälpa till, kan inte sitta här hela dagen!
/Anna

I'm the photographer. Some old pictures from Crete.

2012-03-22

Apelsinträd på Kreta.


Rolig bild egentligen. Gillar hur det finns olika vinklar i bilden, först och främst tvättlinan, sen det äldre lite dunkla rucklet och sen grafittin :)


Mycket vågor på Kreta.

Thought this pic was beautiful when I took it... - NOT!

2012-03-22

Haha tänkte bjuda lite på mig själv ;)

2012-03-22

2012-03-22
Hejsan,

Sitter på mitt sovrumsgolv just nu eftersom jag har halv städat mitt rum och glömt att jag lagt alla kläderna och massa andra saker på min säng istället, så där fanns det ingen plats att sitta på. Idag hade jag ingen skola, superskönt! Men vi vaknade tidigt ändå och åt frukost. Efter det gick vi och la oss igen och sen steg vi upp lite senare för att dra hem till Johan. Väl där så hämtade vi bara lite grejer och sen drog vi och tittade i lite butiker, vill helst ha ett par snygga men bekväma jogging skor till Rom eftersom vi ska gå ganska mycket där. Och sen efter att vi hade kollat runt lite så käkade vi sushi och sen var det lite fler saker vi behövde handla och sen drog vi hem till mig. Och det tog i princip hela dagen haha! Nu har vi precis ätit middag, kyckling med potatissallad och till efterrätt daim glass! :)

Nu vet jag inte vad som står på kvällens agenda men det kanske blir en film eller så kanske vi går ut. Sen måste jag plugga lite latin tror jag eftersom jag har prov på tisdag och det är massa nya saker som vi gått igenom som jag inte riktigt har koll på. För övrigt är det helg just nu som jag skrev i ett tidigare inlägg, och sen är det lektioner som vanligt på måndag och tisdag och sen drar jag iväg till Rom på onsdag. Har packat lite grann men ska köpa lite saker först innan jag kan dra igen blixtlåset på väskan :) Har för en gångs skull inte packat ned onödigt mycket kläder och skor, för jag känner att det behövs inte. Det är inte shorts varmt varje dag utan kommer vara lite skiftande väder så det är därför jag känner att jag inte behöver ha med sig tusen klänningar och sandaler haha :)


Jag just nu, är inte speciellt fixad :P Munsår och allt haha, alla ser inte ut som tjejerna på tidningsomslagen ;)

New monday, new week.

2012-03-19
Hejsan hejsan,

Sitter i min säng och surfar lite på nätet nu innan jag ska börja plugga. Har ett prov imorrn och glömde böckerna i skolan i fredags så jag har inte kunnat plugga i helgen så nu blir det plugga allt! Sen finns det lite annat som också måste göras typ läxor... Idag var det som vanligt ännu en skoldag fast med snöstorm ute? Helt otroligt att vädret skiftar så snabbt, från ingen snö med vårkänsla till skitkall blåst och snö. Men det är såklart inte så konstigt eftersom det bara är mars. För övrigt har jag en väldigt chill vecka, många lektioner åker bort för det är eget arbete och sen är i princip alla lediga halva veckan av någon anledning så det blir en långhelg. Och sen nästa vecka drar jag ner till Rom så det känns som att jag kommer ha lov snart igen, fast i två veckor eftersom påsklovet infaller direkt när jag kommer hem! Hur skönt som helst! :)

Jag har fortfarande inte fotat kläderna som jag köpte förra veckan och lat som jag är så har jag fortfarande inte bytt ut mina batterier i kameran haha :P Måste ta och göra det men först och främst, plugg!
I helgen var jag hemma hos Johan, var på fest hemma hos Marcus och sen vet jag inte vad det hände med söndagen men den flög också förbi så det känns som att helgen har gått jättefort.

Jag vet att jag inte bloggar lika ofta som jag gjorde förut, och dessutom är jag mindre aktiv när det gäller bilder men den enkla förklaringen är att jag inte orkar. Är hellre ute med mina kompisar eller hittar på något än att sitta vid en data ett tag, ärligt talat. För när jag skriver inlägg nu så är det kanske inte dom roligaste, utan bara några korta rader men så blir det ibland för alla :)

/Anna

St. Patriks day idag!

2012-03-17
Godkväll,

Sitter vid matbordet just nu och har precis ätit en brakmiddag med familjen :) Sen ska jag och Johan iväg och träffa Marcus och några fler. Idag har jag varit och shoppat lite nya kläder, har inte fotat dom ännu eftersom jag inte har några fungerande batteri till min kamera och eftersom jag inte orkar köpa nya så kommer bilderna komma upp kanske nästa vecka :P Men jag kan iaf berätta vad jag har inhandlat!

- En vit spetsklänning.
- En röd strandklänning.
- En blommig strandklänning.
- Ett par mörkblå byxor.

Allting ifrån kära gamla H&M haha :P 
/Anna

Myskväll!

2012-03-16
Myskväll hemma hos mig med Johan, Laura, Marcus, Havin och Fanny! :)

Söta kissemissen Emma.

2012-03-16



En bättre bild på min fina lilla kissemiss!


16 mars 2012

2012-03-16

Hej,

Skrev aldrig något igår men skickade en bild iaf! Myskväll hemma hos Johan va det med massa gott att mumsa på :) Idag har jag kort dag i skolan vilket är skönt så att man får helg snart. Och det jag ska göra i helgen är att typ hänga med mina vänner och eventuellt plugga lite eftersom jag har prov på tisdag. Annars blir det en relativt lugn helg ändå :)

 

Här är bilden från igår som jag tog, tänkte att man såg den bättre såhär!
/Anna


14 mars 2012

2012-03-14
Hallojsan,

Sitter just nu med Johan och tittar på Djungels drottning och myser med massa jordgubbar, honungsmelon och papaya :) För övrigt idag har jag som vanligt varit i skolan, sen drog jag och Havin hem till Johan och sen åkte vi hem till mig. Sen har vi varit ute med några andra kompisar också.

Imorgon ska jag, Johan, Laura och Marcus ha filmkväll och titta på Sex And The City 2, den går imorrn på 7:an klockan 21 för er som vill se den! Vet inte riktigt vad som händer i helgen men kommer nog få plugga lite grann för har prov på både tisdag och torsdag nästa vecka. Som imorrn till exempel, då har jag matteprov :S

/Anna

13 mars!

2012-03-13
Hej hopp!

Ser att jag inte bloggat på cirka 4 dagar, känns ju jättebra right? :P Nä men har faktiskt inte haft lust helt enkelt, har varit allmänt trött och skoltrött också för den delen så har mest gjort saker med mina vänner för att pigga upp mig. Idag för övrigt har jag varit i skolan, varit på café med bland annat Havin och Johan och just nu sitter Havin och jag hemma hos mig i vardagsrummet och tar det lugnt bara. Vi väntar på att Johan ska komma sen ska vi hitta på något hade vi tänkt :)

Skönt nu när det känns som att våren börjar närma sig, hoppas att det håller i sig nu bara! För det är så himla underbart att gå omkring med låga converse och baseball jacka!

Aja nu ska jag sluta och syssla med någonting annat, ses!
/Anna

Hemskt!

2012-03-08
Hejsan,

Har precis suttit och tittat på videon som går runt på facebook just nu om den där sjuka mannen Kony och att man vill få stopp på honom men att man måste se till att det når ut till folket och att dom gör sig hörda så att politiker reagerar och gör någonting åt saken. Förfärlig historia egentligen, helt otroligt att hemska saker och ting händer i vissa delar av världen och inte uppmärksammas! Som han som har gjort videon sa, att ifall det hade varit hans son som hade blivit kidnappad så skulle det vara ute på nyheterna hela tiden men eftersom det sker i en annan del av världen så händer det ingenting. Därför tycker jag det är skit bra att den här killen som gjort videon med flera andra människor verkligen uppmärksammar det här. Och ifall ni vill se videon själva så kan jag lägga upp den här, kan varna på en gång att det finns vissa bilder i filmen som gjorde att jag var tvungen att titta bort för att det var hemskt. Och kan säga också att den är en halvtimme lång men jag säger bara det, innan så tänkte jag att det inte var värt att se på men nu säger jag att varje person kan ta en halvtimme av sitt liv och se den här videon för budskapet ska spridas vidare så att man får stopp på honom för han har hållt på med hemskheter i över tjugo år och det ska få ett slut.


Kony 2012

Från en sak till en helt annan. Idag har jag varit i skolan men drog senare till Johan. Efter det var det födelsedagsfirande, en släkting fyllde år så då har jag varit och ätit massa god mat. Och sen nu på kvällen var jag ute med mina tjejkompisar en liten stund och snackade lite med dom om allt möjligt. Imorrn är det fredag och det känns som att veckan har gått jättesegt men ändå skitsnabbt (hur kan det gå till?). Aja, efter skolan imorrn ska jag vara med Johan, Marcus och Laura är jag nästan säker på, sen om det blir fler vet jag ännu inte men vi får se som sagt. Sen är det äntligen helg vilket jag har längtat efter hela veckan eftersom den här veckan har varit hemsk för mig i skolan iaf eftersom jag känner mig lite skoltrött just nu. Ska bli jättekul att vara med massa människor i helgen och sånt där men jag måste också hinna plugga inför mitt matteprov som är nästa torsdag, det som stressar mig mest är det att jag inte fattar ett piss i matte just nu och jag måste prestera bra för det går inte så bra just nu...

Aja jag hoppas att ni har det bättre :P Ta hand om er, tror inte att jag kommer blogga så mycket den här helgen men det kanske dyker upp ett litet inlägg men det är inte mycket jag kommer skriva om då i så fall :)

/Anna

8 mars 2012

2012-03-08

Hejhej,

Har en sådan period just nu att jag inte orkar med någonting, skolan, plugget och att hålla mig vaken över huvud taget. Vill bara sova hela tiden eller bara ta det lugnt hemma. Det är ganska okej när jag är med mina kompisar men när jag är i skolan vänds allting upp och ner typ. Jättejobbigt att det är så :(

/Anna


Sötaste!

2012-03-04

dsc00434 (MMS)

Sötaste!


Mars 3:e

2012-03-03
Hej,

Sitter i köket och ser på när Johan förbereder maten för ikväll, egen kock? Haha nä skojar bara men det är lite kul att han har lagat maten i princip hela veckan och jag inte har behövt göra ett piss.
Igår så hade jag, Laura, Havin, Johan och Marcus myskväll. Först blev det tacolasagne och till efterrätt kladdkaka och sen satt vi och spelade cluedo (det där detektiv spelet). Det var så jäkla kul för Lauras kille Marcus tog min gråa hatt som jag har och gick verkligen in i rollen som detektiv haha, skit roligt! Han gissade rätt tillslut och vann spelet, det var inte Johan och Havin så himla glada för, för dom hade verkligen suttit och försökt listat ut allting in i minsta detalj :P Havin hade kört med "Sherlock Holmes tekniken" haha eller rättare sagt "ute slutningsmetoden".

Idag skulle jag egentligen jobba men det blev avbokat, så nu på morgonen har vi som alltid denna vecka ätit monster frukost och tagit det lugnt på balkongen eftersom det är så underbart väder ute! Jättevarmt och skönt, väderprognosen va ju att det skulle bli kallt nu i helgen men hittills så är det inte så som tur är! :)
Kan inte förstå att lovet har gått så snabbt, det är redan lördag nu. Bara idag och imorrn och sen börjar skolan igen :( Vill inte att det ska vara skola... men som tur är, är att jag hinner vara i skolan i cirka tre veckor och sen ska jag och min klass ner till Rom och sen när vi kommer tillbaka så är det påsklov så jag ska egentligen inte klaga alls :P Vårterminen tror jag kommer gå jättesnabbt nu eftersom det är många lov och klämdagar. Vill bara att våren ska komma så att det snart blir sommar så man får slippa skolan och bara ta det lugnt, jobba lite och vara med sina kompisar hur mycket som helst!

Hoppas ni får en trevlig helg, tror inte att jag kommer blogga imorrn.
/Anna

2 mars

2012-03-02
Godmorgon,

Sitter vid frukost bordet med Marcus och Laura. Har precis varit ute och handlat lite mat och sånt. Helt otroligt att det känns så vårigt ute redan nu, tydligen så var det varmaste dagen igår vid den här årstiden den varmaste på 134 år! Helt stört rent ut sagt. Men tråkigt nog så kommer det bli kallare i helgen vilket jag hoppas att det inte blir, vill bara att det ska bli vår nu så man kan använda alla vårkläder och vårskor!

Idag ska jag bara ta det lugnt eller hitta på något kul ifall det är någon som får en idé :)
/Anna

1 Mars.

2012-03-01
Hej,

Tittar på Project Runway med Havin just nu medan Johan står i köket och lagar mat. Idag har jag varit hos frisören och fixat till mitt hår, klippte det och blondera slingor så nu ser jag mycket fräschare ut tycker jag :) Och ikväll så blir det middag för min bror som fyller år idag så nu ska det lagas mycket tacos kan jag säga!


Man ser det inte så tydligt men det är mycket ljusare än tidigare!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus