Godkväll eller godnatt det är frågan?

2012-01-31
Godkväll eller godnatt det är frågan?

Ska själv bara skriva ett inlägg och sen läsa lite och sen slumra hade jag tänkt. Har galet ont i mina fötter idag, har gått i kilklackar sen klockan 9 imorse och kom hem vid 21 ungefär... åt lite middag, hoppade ner i badet och sen nu ligger jag i min säng med datan i famnen och bara längtar att få uppslukas av Eragon-boken jag börjat läsa och sen sakta men säkert låta ögonlocken bli tyngre tills man inte orkar lyfta dem längre :) Super mysigt tycker jag faktiskt, har inte uppskattat det förut men börjar typ göra det nu, att man verkligen är trött när man går och lägger sig. För annars brukar jag vanligtvis lägga mig ner och typ stirra upp i taket i en timme och sen somna, smartare att läsa för då somnar man ju typ direkt :P

Har faktiskt funderat på det där med ommöbleringen i mitt rum och jag tror att jag har kommit på en skitsnygg lösning på mina problem. Mitt problem är att jag måste prioritera min "New York Skyline"-fond vägg, men jag tror att det går att ordna. Ska ju bli en garderob mindre så jag har lösningen då... :)

Imorrn är det historia prov och det känns som att jag inte pluggat någonting vilket förvärrar saken en hel del, ännu värre är ju det att vi ska ha essä skrivning = 1 fråga på hela provet och skriva galet mycket text... och min starka sida är inte att skriva ordentlig text med välformulerade meningar och rätta termer tycker jag ialla fall, jag har lättare för mig muntligt vilket gör att min dåliga pluggning till provet kommer visa sig på pappret... -.- Vet inte om jag oroar mig för mycket men det kommer inte bli kul imorrn om jag får just DEN frågan man inte ville ha... Har visserligen läst alla sidorna men det är inte som att man kommer ihåg allt man läst och det är det som oroar mig ifall jag glömmer något som är riktigt viktigt :P

Funderar på att sova nu efter allt skrivande? Men måste läsa lite först ialla fall! :)

Ta hand om er och sov gott!
/Anna

Morgontrött tjej idag :)

2012-01-31
Godmorgon :)

Sitter just nu vid frukost bordet och käkar lite ägg och bacon :) Alltid en bra start på dagen när man äter det! Ska fixa mig lite och sen bär det av till skolan. Har inte många lektioner idag så det är inte så jobbigt, sen efter det ska jag fixa massa andra saker så dagen idag är ändå fullbokad... Får se vad jag gör sen när jag kommer hem, bloggar säkert då.


Morgontrött tjej :) Idag har jag på mig en svart tunika från Zara och till det ett par leggings, med höga strumpor till med liten spets. Och sen har jag ringar från H&M faktiskt, dom brukar inte ha jättesnygga ringar men dom här är enkla så man kan ha dom i vardagen utan problem!

Ta hand om er!
/Anna

30 Januari 2012

2012-01-30
Hejhej,

Dagen idag gick relativt snabbt och efter skolan drog jag med Laura till hennes stall och tittade till hennes häst, matade han och sånt där som man måste göra. Sen fixade vi lite med resan till España, vi har börjat betala den nu vilket är jätteskönt för då vet vi att vi kommer iväg efter skolavslutningen! :)

Nu i veckan verkar det som att jag har fullt schema, skola varje dag, prov och massa läxor... :/

Inge roligt alls egentligen. Men en sak som är ganska skönt men jobbigt på samma gång är att vi ska läsa klart en engelska bok tills vecka 8 och då fick jag typ en spark i baken eftersom jag påbörjat läsningen av Eragon boken men inte fortsatt, men nu får jag liksom en anledning till att fortsätta vidare med den vilket jag själv tycker är jätteroligt! För jag vill ju så hemskt gärna läsa ut den serien eftersom jag fick fjärde boken i julklapp som är slutet på hela serien! Spännande!

Kom nyligen hem, Laura och jag har ätit middag och för en liten stund sen drog hon hem. Nu tror jag att jag ska hoppa ner i badkaret eftersom jag luktar lite häst tror jag :P Sen efter det måste jag börja plugga historia och sen läsa lite i engelskan... -.- inte det minsta roligt!
Övriga saker som jag ska göra i veckan är väl att jag ska fortsätta att rensa i mitt rum, började städa igår och lyckades faktiskt rensa ur en hel garderob! Så nu kan jag i princip plocka bort en av mina tre garderober och det är lika med mer plats i mitt rum :) Sen kanske jag ska möblera för omväxlingens skull, och kanske bara kanske ska jag köpa en klädhängare som finns i vanliga klädbutiker (Laura tipsade om den!). Kan visa en bild på den iof.


Den här är från Ikea för 129 spänn :) Men funderar fortfarande som sagt!

Ta hand om er allesammans.
/Anna

Nyinhandlat.

2012-01-29

Köptes idag från Bikbok, vitt linne med helt öppen rygg. Såg det i skyltfönstret och bam (!) jag var kär :)

Söndag 29/1 - 2012

2012-01-29
Godmorgon till er som nyligen har vaknat,
Själv har jag varit ute och åkt pulka med mammas gudson och lilla syrran :P Det var så himla många år sen jag åkte pulka, fan va läskigt det va! x) Snart är det dags för lunch och sen ska jag förmodligen göra lite plugg för har ganska mkt nästa vecka.

Har tänkt på en sak, nästan varje gång jag sätter på datan är det alltid vissa saker jag gör, standard saker liksom. En internet flik är alltid (!) kenzas blogg, har läst hennes blogg i kanske 3-4 år nu och jag tröttnar aldrig på hennes inlägg :) Den andra fliken är till kissies blogg, alltid lika kul att läsa :P Sen fb såklart, och så klickar jag upp min egen blogg och sätter på låten 2000-talet av Ken Ring :) Vet inte varför jag väljer just den låten men det är mest för att den är så grymt bra! Kommer på mig själv ofta att jag har just denna rutin :)
Känner just nu när jag tittar mig omkring i mitt rum att jag kanske borde städa... :P Typ dags att göra en storstädning med rensning av garderoben och hela köret. Kanske man borde göra idag iof?! Aja vi får se hur långt jag orkar eller om det slutar med att jag inte gör någonting och bara är inne på datan eller lägger mig ner och vilar x) (Jag känner mig själv för väl :P).


Jag just nu :)

Och sen en bild på mitt kalufs som jag inte pallar fixa just nu :P Det va därför jag satte upp det i en boll...

Ha det så bra! /Anna

Lördagsmys! :)

2012-01-28

Här är en bild över vårat lördagsmys. Det blev ännu mer godsaker senare. Popcorn och mer godis :) Vi tittade visserligen inte på Bilar 2 som det ser ut på bilden utan på Mästerdetektiven Kalle Blomqvist, mammas gudson som är 5 år är här därför filmvalet. Men det väcker så många barndomsminnen när man ser filmen, super söt film!

Fin bild.

2012-01-28
Vid lunchtid idag, hade så mycket energi att jag orkade ställa mig och laga pannkakor. I köket, gjorde lite fint också med servett och hjärta av sylt :)

Lite bättre bilder på mina urbanears.

2012-01-28


Hos Urban Outfitters - 600 kr. Men om ni är smarta drar ni till Webhallen och köper dom för 525 kr! :)

Misslyckad choklad från förra veckan.

2012-01-28
En misslyckad varm choklad som jag gjorde förra veckan... :( Den smakade jättebeskt så det va därför den blev misslyckad, men bilden va snygg! Och marsmallowsen var grymt goda iaf :D

Hang with me.

2012-01-28
Här är en låt som jag bara älskar att lyssna på! Jag helt enkelt älskar musiken och Robyn. Tio av fem getingar eller vad säger man?! ;)



Vita urbanears!

2012-01-28
Hejsan,

Lördag idag och det känns jätteskönt :) Har varit med Fanny en liten stund på morgonen sen efter det så gick jag och min lilla mamma på en powerwalk och jag som var så klantig tog bara på mig ett par leggings och inget mer på benen vilket slutade med att jag sitter nu här med mjukis byxor och täcke på mina lår bara för att jag inte vågar hoppa ner i badkaret ännu för att då kommer det sticka i benen något så fruktansvärt! (Ni vet när man först är skit kall och sen hoppar ner i ett varmt badkar, usch :S).

Glömde säga en sak igår! Jag har haft ett par stora hörlurar som är Hello Kitty men ena hörluren har liksom gått sönder så det går bara att höra ur den ena tyvärr. Men igår inskaffade jag mig ett par nya! Och det fick bli ett par vita Urbanears :) Och så här ser de ut:




Sådär :) Lite färgglatt med mina orangea naglar också! Ganska snyggt måste jag säga.

Sen för övrigt har jag massa läxor som måste göras typ och sen nästa vecka har jag prov och sånt också, så det är massa saker som måste göras! Jag har börjat fundera på ifall jag ska färga håret, fast nu tänker jag mer i banorna antingen blondera hela håret väldigt ljusblont eller som Linnéa säger - Färga arielrött! Haha, kanske inte arielrött då men kopparrött :) Så antingen ljusblont eller kopparrött? Fast har ju lång tid på mig att bestämma mig, ska ju inte röra håret förräns sportlovet :P

Aja nu tror jag att jag ska ta och käka lite lunch och sen ska jag hoppa ner i badkaret. Ta hand om er!

/Anna

2 bilder som jag tog för 3 dagar sen som jag aldrig la upp.

2012-01-27
Bild nr. 1. Örhänget som är ett hjärta är nytt! :) från stylebytyra.se
Bild nr. 2

Positiv vändning känns det som!

2012-01-27
Hej alla fina,

Sitter och tar det lugnt i soffan just nu, alldeles strax ska jag ta och äta middag, kassler med ris mums! Sen nu på kvällen efter middagen hade jag tänkt att det skulle bli lite familjemys med coca-cola och popcorn! :)

Var hemma hos Katrina idag, hon har en liten naken katt som heter Emma och jag hade aldrig sett en tidigare och den var så söt fast den inte hade någon päls :) det var en så annorlunda upplevelse bara att klappa den för att de var så konstigt liksom :P Jättetrevligt att vara hemma hos henne, hon är en av de personerna som har hjälpt mig igenom den här veckan och det är jätteskönt att veta att man har folk som finns där för en :) ♥

Nu tror jag att jag ska äta, är superhungrig nu! Har inte käkat sen lunchen i skolan liksom :P

Ta hand om er!
/Anna

När dagen blir till natt då kommer Astrid Lindgren och läser dom godnatt.

2012-01-26
Titeln, titeln och titeln! Vet inte vad det är med mig men jag har börjat gilla just två låtar av Ken Ring, hans texter är så fruktansvärt bra! "2000-talet" och "Ber en bön"!!! Galet bra låtar som jag bara måste dela med mig av! Lyssa noga på texterna och häng med i musiken. Allt känns som ett enda flow liksom.


Ber en bön.


2000-talet.

Ett fint motto och tankar.

2012-01-26
Hej på er,
Efter flera försök och byten har jag äntligen hittat en snygg blogg design som passar in på mig. Har säkert bytt och ångrat mig i omkring en timme nu. Är nog lite för pedant för det här så vill inte att jag ska känna att det är halvbra utan det ska kännas bra och snyggt och enkelt med fina ljusa färger och jag tror jag lyckades ganska bra nu :) Texten som står i headern som finns till denna bloggdesign var så otroligt fin och sann så den största anledningen varför jag valde just denna design var på grund av de här orden:

"Learn from yesterday. Live for today. Hope for tomorrow."

Det är mitt motto nu typ eller vad man ska kalla det, blev så glad när jag hittade det! :)

Har ätit middag nu för övrigt, blev tacos. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, borde plugga men jag vet inte om jag orkar ärligt talat... önskade att jag skulle orka sätta mig ner med mina böcker men jag känner mig själv för bra för att tro att jag skulle göra det. Kanske de dagar jag vaknar och är fylld med energi och att ingenting kan gå skit men den här veckan har varit rent ut sagt riktigt skitig.

Eftersom det är så få som läser min blogg förutom typ mina nära och kära så är det skönt att jag kan skriva ganska många saker här utan att behöva känna att massa människor kommer att läsa, för jag vill inte heller att många ska läsa, några stycken räcker för mig för den här bloggen är främst för min egen skull, för att få ner mina tankar, idéer och känslor (inte fullt ut då men en del). Det blir som en liten dagbok som man kan titta tillbaka på senare, vilket kan vara lite kul :)

Jag hoppas att ni som verkligen läser min blogg har det bra och tar hand om er.

/Anna

26 Januari 2012

2012-01-26
Hejsan

Sitter just nu vid matbordet och har precis kommit hem från att ha fikat i stan med Linnéa och Katrina. Skolan gick bra men tog fel på tiden 1 och en halv timme och var alldeles för tidig i skolan, så gjorde lite arbete i historia och sen påbörjade jag ett cv så är nöjd med dagen för att jag har presterat något efter de två senaste dagarnas händelser. Prov nästa vecka i historia så jag måste nog plugga lite idag.

Resan är nu beställd till Magaluf med Laura, hennes kille, hennes killes kusin och deras kompis :) Kommer bli sjukt kul och galet!!! :) Så i juni efter skolavslutningen drar vi iväg och det bästa av allt är att vi åker tidigt dit och när vi ska åka hem vinner vi en dag till eftersom planet lyfter sent, ännu bättre!

Nu verkar det som att det är mat här hemma så nu ska jag sluta blogga, kanske skriver något ikväll eller så blir det förmodligen pluggande.

Har förresten gjort mina val nu i skolan och jag ska välja att läsa klart all spanska så kommer ha läst alla spanska kurser som går att läsa när jag gått ut trean :) Och sen har jag valt att lägga till matte ifall jag kommer vilja gå på universitetet efter gymnasiet vilket jag fortfarande funderar på... vill ju studera utomlands, det har varit en dröm sen jag var 12 år så kanske väntar något år efter gymnasiet och sen gör det eller så börjar jag på universitetet här i sverige och tar ett praktik år utomlands? Aja vi får se hur det blir :)

/Anna

What to do, what to do?

2012-01-25
Godmorgon,

Började 8 imorse men gick inte, ska gå lite senare istället orkar inte koncentrera mig på mina lektioner idag vill bara sova typ eller som strutsar gör och sticker ner huvudet i sanden typ. Har sovit 2-3 timmar i natt, somnade vid klockan 6 imorse efter att ha stirrat i taket tills klockan 4 och bara legat och tänkt hundra om inte tusentals tankar. Vid 4 gick jag upp och slog på tvn men ingenting fanns och titta på, vet egentligen inte vad jag gjorde men det kändes skönt för kunde inte sova och jag hade grov huvudvärk. Tog en ipren och gick och la mig igen och tillslut somnade jag men vaknade igen vid 8-9 tiden. Första lektionen hade redan varit och jag brydde mig inte alls rent ut sagt. Orkar inte förklara vad som har hänt för de är privat men ni förstår att jag inte mår speciellt bra, har inte gjort de den senaste månaden faktiskt men ändå så stiger man upp ur sängen och gör alla vardagliga rutiner och försöker dölja allt för sin familj och sina vänner så gott det går men tillslut går det inte längre.
Ska börja dra till skolan snart och käka lunch, blev inte så mkt till frukost... en apelsin och en kopp te typ så hoppas det är bättre mat i skolan för jag orkar inte laga något här hemma. Sen är det en liten kort lektion jag ska gå på och sen är det något informationsmöte typ som det är smart att gå på så ska göra det.

/Anna

Önskar att man bara kunde vrida tillbaka klockan

2012-01-25
...

24 Januari 2012

2012-01-24
Hejhej
Det var cirka 2 dagar sen jag la upp ett inlägg så tänkte att de kanske var dags nu :) Börjar jättesent idag så har inte kommit iväg till skolan ens, så kan ta det lugnt på datan en stund och sen fixa mig och käka :) Ska lägga upp ett till inlägg alldeles strax, vill inte lägga det i det här inlägget bara, ni får se vad jag menar ^^
/Anna

Vecka 4

2012-01-21

Ken Ring.

2012-01-21
2000-talet. Låten talar för sig själv, den är grym!

Puss puss!

2012-01-21

We're just fumbling through the gray.

2012-01-21
Pic nr.1
Pic nr.2
Pic nr.3
Pic nr.4
Pic nr.5

21 Januari 2012

2012-01-21
God eftermiddag

Idag är jag på bättre humör än jag var igår, hände flera saker igår som jag inte tänker ta upp här men att det var därför jag inte mådde så bra igår och var varför jag bara skrev ett skit kort inlägg. Kan börja med att berätta min dag kanske. Gick upp vid klockan 1, så himla skönt att bara sova. Sov omkring 13 timmar, ja vet det är helt stört!

Sen satte jag igång datan och kolla mailen och sånt där, för vi ska ju boka resa till Spanien, men det har blivit lite problem på den fronten också så vi bokar väl i helgen eller på måndag istället. Every little thing's gonna be alright!

Sen senare på eftermiddagen så fixade jag lite käk och sen nyss var jag ute med Fanny :) kom precis in och sitter nu med datan och dricker coca-cola :D

20 Januari

2012-01-20
Hejsan

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt måste jag säga. Nytt schema har också kommit upp och det suger fullständigt.
För övrigt har dagen varit sådär, mår inte jättebra. Typ de. Orkar inte blogga för tillfället så jag kanske skriver imorrn istället.
/Anna

18 Januari.

2012-01-18
Tjenixen

Idag var skolan lång och jobbig, hade idrott första lektionen och jag vet inte vad jag gjorde men jag fick jätteont vid typ högra njuren eller det kändes som att det var i det området bak på ryggen. Var jättejobbigt! Varje steg jag tog 2 timmar framöver gjorde skit ont, helt random liksom...
Senare på eftermiddagen åkte jag och köpte Patriks present! :) Slog in det och jag tyckte det blev jättebra!!!

Har precis hoppat upp ur badet, har tvättat håret och allt sånt där. Hur skönt som helst :) Funderar på ifall jag ska plugga lite matte kanske, har ju prov imorrn så det kanske vore smart eller vad säger ni? :P

Här kommer några gamla bilder i brist på nya.


På Menorca (ön bredvid Mallorca). Tyckte det va kul att fota just vhs fodralen i butiken eftersom den spanska översättningen alltid kändes helt skruvad till skillnad från vår svenska :)


"El señor de los anillos" hahaha xD


Tog bilden enbart för att bevisa en gång för alla att solrosfrön heter PIPAS! :D

Ha det bra allesammans!
/Anna

För er som älskar att läsa långa, tankefulla inlägg? Varsågod ett helt inlägg tillägnat till er!

2012-01-17
Hej hej

Nu är jag hemma igen efter matchen med Patrik, nice va den iaf! :) Sitter och käkar mandarin medans jag skumläser igenom matte boken eftersom det är prov på torsdag... tycker att jag kan allting sådär, inte något fördjupat men så länge jag fattar det mesta är det ju bra. Måste klara provet liksom. Helt otroligt att förr förra året hade jag alltid mvg i matte och sen nu frågar man sig vad hände? Har liksom lyckats få g och vg- på mina senaste prov... inge bra alls! :( Måste skärpa till mig. Ordentligt!

Just nu planerar jag vad jag ska köpa till Patrik när han fyller 18, det är redan på tisdag men jag vet exakt vad jag ska köpa till honom så det är lugna puckar :) Och Fanny fyller 18 på onsdag så det är 2 flugor i en smäll under samma vecka eller vad man ska säga haha :P Men hennes present köpte jag förra veckan ungefär så den är klar, men det är så svårt att komma på presenter till killar de är därför jag är lite sen med Patriks present. För att handla till tjejer är ju definitivt lättare när man är det själv, man vet ju exakt vad man själv skulle vilja ha så det är bara att köpa något i den stilen liksom haha. Men jag känner Fanny och har känt henne länge så jag vet vad hon vill ha :)

Idag i skolan fick vi lite information om högskoleprovet och universitetet och allt sånt där och jag vet verkligen ingenting! Vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, vet inte ifall jag ska läsa vidare och i så fall vad? En sak vet jag och det är att jag vill göra högskoleprovet så ifall jag vill börja läsa på universitetet så har jag en fördel att jag redan gjort provet som sägs vara svårt...

Ja, det är många av tankarna i mitt huvud just nu om man säger så. En annan tanke är ju att jag vill börja övningsköra och sånna där saker. Liksom Patrik som redan övningskört ett bra tag kan ta körkort i slutet av månaden liksom och jag har inte ens tagit den där inledande kursen -.- känns skit bra tycker jag!

Har tusen tankar som bara svävar i mitt huvud dag ut och dag in, lite får man ut och kan släppa men det finns flera som verkligen sitter kvar, såklart egentligen för vem har inte massa grejer och tänka på? Flera andra tankar som jag har kretsar just om framtiden (såklart?) och det är vad man ska göra efter gymnasiet. Ska man börja plugga vidare direkt? Eller ta ett sabbatsår? Plugga utomlands? (vilket jag har velat göra sen jag var 12). Eller kanse jobba utomlands? Jobba och skaffa sig en lägenhet och körkort/bil? Ja... vafan ska man göra liksom?! Någon som har svaret? Svar: Nej ingen har svaret! Well how perfect is that! :) (Ni kanske tror att jag är lite smått galen och visst det kan tyckas men de är lite små kul att skriva massa kommentarer på sina egna ord som man skrivit :P Och det märker man ju ifall man läser mina inlägg att jag alltid ska ha massa kommentarer och smilies och att jag alltid ska glida ifrån ämnet som jag gör nu och aldrig kan knyta ihop säcken men det bryr jag mig inte om för jag skriver om det jag vill liksom :P).

Sådär nu orkar jag nog inte skriva något mer om jag ska vara ärlig, klockan är halv tolv snart och jag börjar tidigt imorrn med uppfriskande... eh... idrott. (HELL NO!!!). Hehe... var bara tvungen :P

Okej men godnatt till er och godnatt till mig.
/Anna ∞

Mode tips och dagens outfit!

2012-01-17
Tjena tjena

Idag har skolan gått ganska snabbt. En grej hände som gjorde alla i italienskan förbannade, och de va att vi skulle ha lektion men då har schemaläggarna gjort fel så då skulle vi plötsligt inte ha lektionen under den tiden i veckan så just nu har vi ingen aning om när vi har italienska vilket suger...

Kom nyss hem och har fotat dagens outfit, va typ år och dar sen sist, så nu ska jag lägga upp lite bilder och tips ifall man vill göra en look så att den ser snyggare alternativt mer personlig :) välj själv!

Här är lite regler när det gäller kläder, enligt mig då!

-Regel nummer 1 när det gäller kläder tycker jag iaf att det ska spegla sin personlighet (eller iaf ett plagg som man har på sig). Typiskt mig är ju att ha svarta kläder, har ganska lite färg i garderoben men jag tycker att svart är snyggt så varför inte?

-Och regel nummer 2 är att alltid alltid ha bekväma kläder som man trivs i! Varför ska man sätta på sig obekväma kläder liksom?

-Sen har vi regel nummer 3, och det är att hålla sig till ett x antal färger och inte mix matcha så att man har hundratals färger för det kan bli lite för mycket ibland. Jag brukar köra på 2-3 färger och ibland 4 (räknas som fyra ifall jag har på mig converse :P).

-Och sen regel nummer 4 och sista. Jag tycker inte det är fel att hitta inspiration i tidningar, människor omkring sig osv. eller att följa någon trend eller mode. Man behöver kanske inte klä sig som modetidningarna från topp till tå men något plagg kan man ju ha :) Men som regel nummer 1, att man ska hålla det till sin personliga stil och varför kan inte en trend vara något personligt? Det kan ju vara så att man alltid kanske har klätt sig på ett sätt och sen blir det plötsligt mode, då är det klart att man ska klä sig så! :) Hoppas att någon förstod vad jag menade med hela 4:an. Såg nu när jag läste igenom det att det kunde vara lite svårt att fatta poängen :P


Som ni vet brukar jag bara köra bilder upptill, för vem vill se ett par svarta jeans och ett par bruna ankle boots..?


Vet inte varför jag tog den här bilden men vafan, kul ändå! :P


Det här måste jag säga är en trend som jag har hakat på som jag tycker är skit snyggt! Nitar på skjortkragen :) Jag har själv satt fast nitarna och det går att göra det ifall man har en tång hemma. Nitarna kan man beställa på bluefox.nu!


Här är ett annat tips som jag inte har sett i någon mode tidning iaf. Jag är typen som alltid har skjortärmarna
uppvikta, blir alltid galen annars haha :P Men det är ett tips att ifall ni har skjorta med tröja över så kan ni bara vika upp tröjan och sen vika in skjortan under tröjan. Väldigt enkelt och snyggt!

Sådär, två tips och dagens :) Nu ska jag fixa med lite annat och käka lite. Sen ikväll ska jag iväg med min älskling och titta på ishockey! ^^

/Anna ∞

Infinity

2012-01-16
Goddagens mina fina läsare :)

Idag blev det till vårtermin i skolan med nytt schema och allt.
Är överlycklig över fredagarna!!! Börjar sent och slutar tidigt, kan det bli bättre eller??? :D

Sitter som vanligt framför datorn och filosoferar, haha, nä men varför inte liksom? Skolan gick hyfsat snabbt idag. Sen när jag kom hem så spelade jag lite spel och alldeles strax så är det familjemiddag :)
Och angående resan som vi skulle boka imorrn, det är uppflyttat till lite senare i veckan. Det har blivit lite komplikationer :P Men det ordnar sig liksom :)

Senare ikväll blir det spelande med Katrina (hoppas jag!) :D och massa pluggande :'(


Jag just nu! Bara älskar min vita blus med massa spets :)

Ha en fin måndagskväll!
/Anna ∞ ← lägg märke till det häftiga tecknet! :D "Infinity", älskar det :)

Nautical but nice

2012-01-15
Godkväll!

Sitter just nu och ska lägga in ett snabbt inlägg och sen ska jag hoppa ner i min säng och sova, börjar ändå hyfsat tidigt imorrn så måste vara utvilad :)

Idag har jag varit ute med Fanny, hängt med Katrina och köpt en ny mobil och sen har jag mest suttit framför datan faktiskt :P Måste bara lägga till att min frukost var ljuvlig i morse! Varma mackor med exotisk juice, kan de bli bättre än så? :)

Imorrn går vi enligt nytt schema i skolan och det verkar ändå ganska nice tycker jag, vissa saker skulle man vilja bättra på (men de vill man ju alltid?), och sen så ska man snart välja individuellt val också... vet nog vad jag ska välja och jag hatar mig själv för att jag väljer just Spanska steg 5 och Matte C men allvarligt man behöver matten om man ska söka vidare till något universitet och spanska vill jag kunna flytande så de är bara och bita ihop och kasta sig in i ringen liksom x)

Var inne på Monki idag innan jag och Katrina åkte och köpte hennes mobil. Där inne handlade jag en ny randig tyg-väska med något skriftligt tryck på. Såhär ser den ut:

Och sen köpte jag också ett mjukt skydd för iPhones men det funkar lika bra till iPod touch :)

Är så himla taggad för att i veckan ska vi boka resan!!! :D
Godnatt.
/Anna


Mellan 14-15 Januari

2012-01-15
Hallå där köp blå bär! ;)

Vet att jag inte har bloggat sen två dagar tillbaka men har verkligen inte orkat. Dessutom va det fredag den trettonde igår så vad som helst kunde gå snett men inget hände! Puh ;)
Idag vaknade jag och gick upp vid klockan 11, as skönt att sova länge! Sen var det familje middag eller vad man ska säga på eftermiddagen. Kom hem och gick ut med några kompisar och sen kom jag in igen och började geeka lite, haha! Skit kul att spela igen efter så lång tid, allting går liksom bättre nu känns det som :)

Igår, va gjorde jag då... va i skolan som vanligt med alla lektioner. Kom hem och gjorde i princip ingenting tills kvällen då jag gick ut och sen kom alla mina kompisar hem till mig och kollade på komedin "Death at a funeral", väldigt rolig och knäpp film!
Har inte tagit några bilder på outfits eller över huvudtaget bilder på mig själv under dessa två dagar, så det får bli ett bildfritt inlägg den här gången tänkte jag. Lägger kanske upp någon bild imorrn istället känner jag :)

Imorrn ska jag vara med Patrik förhoppningsvis, vi får se hur han känner sig. Bara längtar tills han ska må bättre stackarn "/ ♥

Nästa vecka har jag sjukt mycket i skolan känns det som men ändå inte, konstig känsla helt enkelt. Har 7 läxor till tisdag och matematik prov på onsdag... jättekul va?!?! Har inte öppnat matte boken (kan vara en bra plan att börja med va...?). Aja får väl sitta och bli galen under måndag kväll, brukar sluta så eller hur? :P

Är fett stel just nu, min nacka och rygg vill bara knäckas och konstigt nog är min högra hand kall :S Enbart för att jag har spelat data i några timmar liksom... werid säger jag bara!

Aja nu är det fett sent tycker jag för jag är ingen nattuggla utan jag älskar att sova och ju mera sömn desto trevligare och på bättre humör är jag dagen efter så jag säger godnatt nu! :)

/Anna

Den tolfte januari tvåtusentolv!

2012-01-12
Godkväll på er allesammans.

Dagen har gått och jag har inte hunnit göra ett enda inlägg! :O
Dagen började med att jag var 20 minuter för tidig i skolan... andra lektionen hade jag inte och sen var det en lååång latin lektion. Slutade runt 4 men dagen kändes som en evighet! Är glad att det är fredag imorrn så att helgen kan komma.

När jag kom hem så fixade jag lite nyttigt "snacks" = morötter, tomater, gurka och lite feta ost i små bitar :) riktigt gott måste jag säga! Sen satte jag mig vid datorn och spelade World of Warcraft med Katrina, haha vilka nördar vi är. Jag har seriöst spelat hela dagen, har inte gjort något annat (har ju iof ätit middag men annars bara kisspauser) haha :P Sen när jag slutade för cirkus 1 timme sen så hoppade jag ner i badet och nu sitter jag och kollar igenom om jag har läxor, vilket jag har men som jag glömt och göra -.-

Har inget speciellt planerat imorrn eller för resten av helgen, ska på middag på lördag och hoppas att jag och Patrik kan träffas (för han mår fortfarande inte bra, min stackars älskling "/).

Nästa vecka ska förmodligen jag, Laura (och evt. hennes kille) och Marre, boka våra "sol och bad semester" biljetter (den där satt fint!!! :D)


Ingen bra bild kvalité alls, jag är fullt medveten om det. Men såhär ser jag ut just nu. Osminkad!!! (haha driver bara, sminkar mig aldrig, eller jo bara ifall jag går på fest! Behöver inte massa kladd i ansiktet, jag kör på all natural annars! ;)). Nyduschad och ska sova nu så godnatt på er!

/Anna

Dagens händelser och tankar!

2012-01-11
Hejhej
Har suttit framför datan nu i några timmar. Har faktiskt haft lite nostalgi, spelade nämligen World of Warcraft när jag var yngre men nu så köpte jag för en månad igen, haha ganska kul faktiskt. Tänkte bara köra i en månad för att testa och för att återuppleva minnerna eller hur man ska säga det? :P Officiell datanörd, check! ;)

Kan berätta lite om dagen idag istället, vaknade och åt frukost (äggmackorna var ljuvliga förresten!) sen drog jag till skolan. Hade en lektion och sen stack jag till Patrik under lunchen. Köpte med mig en tidning och en snickers till honom (hans favorit :D). Sen drog jag tillbaka till skolan igen och sen fortsatte lektionerna...

Åkte hem, träffade Fanny lite snabbt. Sen kom jag hem och vilade en stund, åt tacos och sen hamnade jag framför datan för resten av kvällen. Fick även hem senaste numret av "Chic" i brevlådan, har inte hunnit läsa klart den men lite intressanta grejer såg jag iaf!

För övrigt känner jag mig stressad av skolan men så fort jag kommer hem är problemen som bortblåsta och jag tar inte itu med grejer som jag kanske skulle behöva. Snackade med en tjej i klassen idag och håller fullt med henne när det är saker man måste göra, borde göra och vill göra. På min "to-do list" är det väl:

Saker som måste göras:
- Plugga galet inför Historia provet!
- Plugga ännu galnare inför Matematik provet!

Saker som borde göras:
- Börja övningsköra till exempel...
- Skriva klart CV.
- Börja söka jobb.
- Börja träna (!) (Börjar ju fan se ut som en potatis säck snart :S).

Saker som jag vill göra:
- Ha mer tid för allt.
- Inte ha något plugg.
- Läsa ut tre bok serier... Eragon, House of Night och Harry Potter (engelska versionerna).
- Vara med Patrik.

Japp, så där är mina tre listor liksom. Kanske borde börja med min "planering" igen, vi får se hur jag känner framöver. Har inte jättemycket inplanerat just nu iaf så veckoplaneringen skulle bara se tom ut då...
Tror jag ska ta och borsta tänderna nu och kanske tänka vad jag ska ha på mig imorgon för orkar inte tänka ut det på torsdagar för då börjar jag så tidigt att då är det bara på med kläderna, ät en macka och iväg på morgonen för annars kommer jag försent... helt otroligt att just torsdagarna blir så :P

Slänger upp en bild på mig och min fina älskling!
(vet att han kanske inte kommer gilla det här men men... :P)

Aja strunt samma nu tänker jag sluta blogga för idag!
Godnatt på er.
/Anna

Vaknat på rätt sida idag?

2012-01-11
Godmorgon alla morgonpigga eller alla är kanske redan vakna och jag är sen?

Jag skriver ett blogg inlägg nu vilket som. Håller på att koka ägg just nu medans "Robyn - Hang with me" rullar i stereon, underbar start på dagen! Förutom att det duggar lite utomhus, men det är ingen fara. Det är bara att klä på sig rätt kläder efter väder när man kliver ut i morgonkylan :) Känns verkligen som att jag vaknat på rätt sida idag, om det finns något sånt vill säga :P
När äggen blir klara så nalkas det ägg-knäckemacka med kaviar! Älskas!
Idag är det den 11 Januari och dag 2 i skolan. Fick mitt nya schema igår, och det ser ändå hyfsat ut! Om dom inte sätter in någon lektion på fredagsmorgon så har jag skönaste sovmorgonen! Idag har jag sjuk lunch rast så tänkte dra hem till Patrik (som överraskning kanske, kanske inte. Har inte bestämt mig ännu :P). För han mår fortfarande inte helt bra så han är hemma från skolan :( Så tänkte åka dit med lite godis och några tidningar kanske för att göra honom glad bara :)

Nu kom Emma upp på matbordet och skulle såklart springa rätt över tangentbordet för det gör hon alltid. Och ännu värre är när man drar musen på skärmen! För då ska hon jaga den och försöka ta den, haha! Och nu la hon sig ner pladask på bordet. Knas katt helt enkelt...

Ska käka min macka och sen börja dra mig till skolan, har idrott idag... not to like!
Men en sak som jag har börjat testa nu, är att jag har laddat ner en app som heter något i stil med "365 sit-ups". Och då ska man varje morgon göra ett visst antal sit-ups så tänkte att det kan jag väl prova, det skadar ju inte. Så det ska jag köra på ett tag nu och se ifall det blir något resultat, inte för jag vet om man får det men det kan vara kul att prova på liksom :P

Längtar till nästa vecka för då ska jag, Laura och Marre beställa biljetter ner till Magaluf! Bara längtar!!! Vi tänkte dra efter skolavslutningen, för då passar det alla oss. Kan det inte bli nästa vecka snart!!!

Här kommer lite bilder:
Dagens. Fick bli ett par vanliga svarta jeans med en stor stickad tröja! Skönast så.
En till bild på dagens.
En bild som jag tog häromdagen, tänkte att den kunde jag också lägga upp :)


Nu är äggen klara! Vi ses!
/Anna

10:e Januari

2012-01-10
Hejsan svejsan
Har inte känt för att blogga de senaste dagarna, vet inte varför men har inte orkat har bara sovit typ. Ska försöka sammanfatta dagarna så gott de går helt enkelt.

Den 7:e Januari: hade sovit över hos Patrik och åkte hem på förmiddagen. Henke som är som en lillebror för mig fyllde år! Och sen var jag med mina kompisar på kvällen.

Den 8:e Januari: tror bara att jag sov hela dagen och sen på kvällen kom Marre och Laura hem till mig och vi planerade ytterligare om vår resa i sommar!

Den 9:e Januari: Igår sov jag verkligen hela dagen och sen på kvällen åkte jag med mina päron till Ikea och tittade på lite grejor.

Och sen idag började skolan som vanligt och jag hade spanska på morgonen, visserligen var det film så det va skönt och sen va det typ "klass tid" och sen slutade jag. Gick omkring med Katrina och hjälpte henne att söka jobb. Så det är det jag hittils gjort idag, ska gå ut med Fanny och dom andra lite senare :)

Idag har jag också hunnit handla en födelsedags present till Fanny som blir 18 om typ 2 veckor!!! :D ♥
Och dagen innan henne fyller min älskling också 18!!! :D ♥
Massa firande med andra ord :P


Bjuder på en fin bild x)

Alperna från flygplansvinkel. När jag skulle till Menorca.
Ha en fin kväll!
/Anna

6:e Januari 2012

2012-01-06
Hej alla fina :)
Sitter just nu på min säng, skummar igenom uppdateringar på facebook och kände att jag borde göra ett inlägg. Så här kommer det.


Igår: var på skön blattefest med några kompisar. Drack och dansade tills strax efter midnatt. Åkte hem med sista bussen med min kära Fanny vid sätet bredvid. Konfrontation uppstod när jag inte höll mig till sanningen, men är nu fixat! :)

Idag: brodern min ska ha ny profilbild, jag leker fotograf. Sedan mot min älskling jag ska.

Klockren jag är! x) driver bara men allvarligt talat, de va en nice fest igår med dj och hela köret. Vi dansade, drack och skrattade tills jag och Fanny drog med sista bussen hem mot oss. Däckade när jag kom hem för att jag var så trött men vaknade ändå i bra tid idag. Returnerade ett paket med kläder och gick en promenad imorse. Konfrontationen som jag snackade om är att jag inte varit ärlig mot en kompis som jag borde ha varit. Men vi har ni snackat om det och nu har vi kommit fram till att vi ska säga direkt om det är något :)
Aja ska byta om och dra till Patrik nu! Ses!

/Anna


Fest på g.

2012-01-05
Sminkar mig i princip aldrig, men idag är det fest så då blir det lite smink på. Fyller i ögonbrynen, svart eyeliner och mascara ;) Ha en trevlig kväll! Orkade inte foto vad jag har på mig, svarta jeans och ett mönstrat linne. /Anna

5 Januari 2012

2012-01-05
Hallå där!
Ganska trött just nu, jag och Sabina somnade vid 4 kanske (hon sov här, obviously :P). Och nu ska vi ta och käka frukost, vrålhungrig!
Idag får vi se vad världen har att erbjuda, vi får se det där med festen ikväll om inte så får det bli något annat helt enkelt.
Bloggar senare idag!
/Anna

Midnatt till femte januari.

2012-01-05
Hejhej

Ligger i soffan och latar mig med Sabina :) Vi har tjockat oss totalt ikväll, myst med film, spelat kort, kört ett spel som heter "Helt hysteriskt" och ätit massvis med popcorn! Jag har blivit helt galen i popcorn, seriöst kan inte sluta äta när jag väl har börjat :P Vi har tittar på "Easy A" och "En prinsessas dagbok 2" så nu ligger vi och målar naglarna här i soffan :)
Tidigare idag kom mami med en liten present till mig, ett armband som är två lejonhuvuden som "gapar" mot varandra, snyggt va det iaf. Visar det imorrn tror jag.

Imorrn blir det kanske fest, Anni undrade ifall jag skulle med... vi får se vad jag hittar på har inte bestämt mig riktigt än. We will see...

Det var väl den uppdateringen, kul att fler börjar hitta till min blogg också! :)

Här kommer lite old pics!
A goat in a tree? - Yes, its Greece...
Happy or dizzy? :P Kanarieöarna.
Häftig eller bara läskig? Det är frågan x) Förra julen på Kanarieöarna.
Så himla många bilder jag hittar! :) Poolen på Kreta.
Jag hittar alltid konstiga ställen att fota på när jag är utomlands :) Här är det iaf staden Chania på Kreta.
Godnatt!
/Anna

Mat tips!

2012-01-04
MAT!
Gott tips på en snabblagad rätt i ugn:
Potatis
Sötpotatis (stört gott!)
Morötter
Paprika
Jordnötter
Silverlök
Och sen så kryddar man lite med dom kryddorna man vill och häller olivolja på.
Själv kör jag på olivolja, salt, peppar, oregano, basilika och rivna citronskal ;)
Och nu har man ju alla kolhydrater och vitaminer/mineraler och då behöver man protein ju... och då steker man något kött man hittar i kylen/frysen, men helst fläsk eller kyckling skulle jag satsa på. Själv kör jag på fläskkotletter.

Lycka till om ni vill göra en likadan rätt! Den funkar både till vardag och till fest faktiskt.
Till fest kan man köra med kyckling filé och till det tar man Erik Lallersteds "Peppar sås" (finns och köpa på vilken matbutik som helst) = skön mix för smaklökarna! :D
Älska mat för fan haha! /Anna


Fjärde Januari Tvåtusentolv

2012-01-04
Tjena tjena
Det känns som att jag ätit jätte onyttigt hela veckan :P Skippar frukosten för att jag vaknar så sent och sen blir det en liten lunch, men det är kvällen som är boven, går på bio och käkar popcorn eller så har jag filmkväll med mina kompisar och käkar ännu mer popcorn och coca-cola, visst är det bättre än chips och allt sånt där men fortfarande. Onyttiga jag! Aja det är gott, så får man tänka >.<


Tittar på tv just nu samtidigt som jag bloggar, ska ta och fixa lite lunch/brunch hade jag tänkt, börjar bli riktigt hungrig!


Igår började jag läsa "Eragon", den bästa fantasy boken jag ever har läst! Men iaf, har glömt bort lite av alla böckerna så ska läsa om dom. "Eragon" läser jag nu på engelska för vi har inte den på svenska hemma, sen ska jag läsa "Den äldste" på svenska, den tredje boken "Brisngr" är på landet -.- och sen fjärde boken "Arvtagaren" som jag fick i julklapp längtar jag att läsa ut!!! Det är på grund av den fjärde boken som jag läser om alla andra böckerna. Det sega är då bara att varje bok är på ungefär 700 sidor... trögt?
Sen vill jag läsa massa andra böcker också :( vill läsa hela "House of Night" serien, "Jag är Zlatan", "En dag" och "Boktjuven"... snacka om att jag kanske ska börja (helst innan skolan börjar för när den börjar kommer jag inte ha mycket tid över :P)!

Aja ska ta och äta nu, HUNGRIG!!!
/Anna

Ett gäng bilder!

2012-01-04
Hejhej
Fanny är här just nu och vi tittar på gamla bilder och på en sida på fb med olika citat, fyfan vad vi har garvat! Tills vi gråtit, seriöst det är stört! :D Aja här kommer lite bilder som jag tyckte va fina :)
Gammal bild från Kreta.
En bild från Kreta.
Jag och brorsan på stranden, fit for fight!
Ett väldigt lyckat foto!
Hon ser en aning galen ut?
Cooling ;)

I'm annoyed over some teenagers' behaviour...

2012-01-03
Hej,
Som titeln säger så förstår ni kanske att jag inte är på bästa humöret. Blir bara irriterad på ungdomar som inte har vett i skallen? Seriöst jag blir riktigt rädd, vad händer med ungdomarna? Vissa är ju helt enkelt korkade! På nyår såg jag det och idag hände det. Ungdomar som kastar smällare/raketer på andra??? Under nyår skulle min familj åka hem med bilen och ut på vägen rusar det två fulla ungdomar med en raket i ena killens hand (ingen liten smällare, en riktig raket jävel!) och vi tvärnitade för att inte köra på dom. Hur tänker man när man springer efter sin kompis med en raket egentligen? Vill man att sin kompis ska skada sig, få bränn skador kanske för livet eller varför inte fingrarna avkapade?
Eller är det jag som har missat att det är så vi beter oss nu för tiden mot människor vi bryr oss om?


Det som hände idag var att ungdomar (inte gamla alls!) smällde smällare inomhus i ett centrum! Seriöst... Och senare smällde dom smällare efter mig och mina kompisar, tur att den inte smällde bara, för fan vad vi hade flippat annars. Gick till vakten och sa till vilka de var och han skulle göra något åt saken (för ifall man står och ser på och inte gör något åt saken signalerar man ju direkt till ungdomarna att deras beteende är okej, vilket det absolut inte är!), men fasiken om jag var förbannad efteråt, kunde inte släppa det på evigheter. Nu har jag visserligen snackat med mina kompisar och Patrik och nu har jag lugnat ned mig, men när sånt där händer så är det som om att en knapp klickas "på" i mitt huvud och jag blir helt fucked up. Skit jobbigt rent ut sagt.


Aja nytt år och nya tider! (Patrik förstår ♥)


För övrigt var jag på bio med Fanny idag. Vet att jag går mycket på bio, men jag har lov och då blir det faktiskt så :P Fast har fortfarande inte gått på "Breaking dawn" och "The girl with the dragon tattoo", måste se dom! Vi tittade på "New Years Eve" idag, rekommenderas kan jag säga! Väldigt rolig, mycket skratt men även seriösa bitar med lite tårar. Bra film som kompletterar alla ens känslor och inte bara specialiserar sig på en känsla, typ "komedi" <-- kul och lycka, "skräck" <-- rädsla och oro. Ni fattar ;)


Sammanfattning av dagen: morgon = trist och seg, dagen = rolig med film och färgning av Fannys hår, kvällen = usel!

Hoppas ni har haft det bra iaf! :)
/Anna

Ny dag idag igen?

2012-01-02
Godmorgon eller för er morgonpigga goddag? :)


Idag är det den 2:a Januari 2012. Det är nu det nya året verkligen börjar dra igång. Onödig fakta som många kanske inte kommer ihåg så är det skott år i år, vilket gör att det blir 29 dagar i Februari.
Igår var jag med mina tjejkompisar och hade myskväll, för hela dagen hade jag legat inne och degat sönder och kände att jag började bli lite sällskapssjuk så Fanny, Havin, Laura och Marre kom hem till mig och tittade på filmer och käkade massa gott! Det fick bli tre filmer, "Scary Movie 3", "I himlen finns det inga känslor" och "Föräldrafällan" (jättegammal film med Lindsay Lohan).

Myskväll!
Älska popcorn!!!

Gick väl och la mig runt 3 igår men kunde inte riktigt somna, så låg och tänkte på massa saker. Det gör jag varje kväll och tro mig ibland blir jag bara irriterad på mig själv... tror ingen kommer förstå mig riktigt helt och hållet om hur jag tänker, vet att många förstår mig till viss del men inte helt och hållet liksom. Men vem kan det egentligen? Känns som att jag har varit så himla negativ/pessimistisk hela "vintertiden" (varför jag skriver med "..." beror på att det inte varit någon vinter, men ni fattar vad jag menar, typ slutet på oktober, november, december). Vet inte om det beror på mörkret som gör en deppig eller så men jag verar bråka med alla och allting som jag gör blir oftast fel. Känns inte som att det varit en bra period helt enkelt. Men nu är det ett nytt år så ska börja se saker positivt/optimistiskt. Det har varit lite bråk mellan mig och Patrik den här perioden som fått mig att inte må så bra, men nu har vi snackat om det flera gånger och det ska bli förbättring :)



Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se om Patrik mår bättre. Annars har Fanny föreslagit bio ("New Years Eve"), så får se hur det blir idag. Som sagt, inget är riktigt planerat. Speciellt inte nu under lovet.
En annan grej som jag och mina kompisar snackade om igår var att resa, kanske på sportlovet och sen kanske sommaren, eller spara och köra allting under sommaren... vi får se. Hittils vet vi inte riktigt vart vi ska och vilka som ska med :P


Jag känner att mitt bloggande när det gäller skrivandet har börjat förbättrats, kanske för att det är ett nytt år med mer tankar och idéer? Inläggen blir längre och längre... men det är skönt på något sätt att skriva ner det som händer och det man tänker. Men en sak som är synd är ju den att man inte vill gå in på privata saker liksom, sina tankar och känslor riktigt på djupet för de vill man ju hålla privat. Jag vill hålla det privat iaf.

En bild på Emma när hon ska vara så söt :)
Och en knasig Elsa som ska sitta på pizza kartongerna x)
Ha en bra dag!

/Anna

Första inlägget 2012!

2012-01-01
Hej allesammans, nu är det 2012!


Första inlägget för i år då med andra ord. Kvällen igår var jag först med min familj hos några vänner till familjen och sen därefter skjutsade pappa mig till Patrik, så efter det var jag med Patrik och hans familj och deras vänner under tolvslaget :) Vi smällde lite raketer, åt lite och spelade ps3 boxningsmatch :P När vi var ute under tolvslaget och smällde raketer kom en kvinna gåendes med sin hund, vi alla undrade varför hon gick ut med den för stackars hundar är ju vettskrämda för raketer. Men det visade sig att hon hade fått i sig ett glas för mycket helt enkelt...

Igår hade jag på mig två par strumpbyxor (på grund av kylan), och en kort, vit/beige färgad klänning med spets. Och till det hade jag mina bruna ankel boots. Patrik var riktigt snygg måste jag säga ;) nya jeans, skjorta, kavaj och en liten näsduk i bröstfickan på kavajen (riktigt fint tycker jag!) och sen sin svarta mössa som han alltid har på sig :)


Innan igår så tittade jag på olika sidor på nätet efter resor, vill nämligen resa antingen nu under våren till någon huvudstad som Dublin, Paris eller någon annan eller så vill jag resa i sommar men då istället till kanske Grekland, Turkiet eller varför inte Egypten? Så sitter och funderar på vart jag ska åka, med vem jag ska åka och priserna och allt sånt där. Mycket planering kan man säga! :)


Har precis varit ute med Fanny för övrigt och gått omkring och snackat med henne om gårdagens händelser, och hennes nyår hade varit ganska dramatiskt visade det sig. Det blev lite annorlunda i år mellan mig och mina vänner, för det är första året vi inte firar med varandra. Åren innan har vi fixat fest och gått ut under tolvslaget och smällt raketer, men i år skulle ena kompisen vara med sina andra kompisar, en annan skulle på kryssning och jag skulle vara med familjen och sen Patrik. Så det har varit lite splittrat i år, men det blir väl antagligen så när man blir äldre.


Har inte några direkta nyårslöften men det här är fyra saker som jag vill förbättra iaf:

  1. Sträva efter ett sunt och hälsosamt liv (vilket jag har påbörjat redan förra året eftersom jag slutade röka då och påbörjade lite träning).
  2. Umgås med härliga och underbara männsikor.
  3. Säga nej till saker som jag inte vill.
  4. Resa utomlands med mina vänner/pojkvän.

Det är väl det helt enkelt. Tror att alla har 1-3 som en grund men vilket man måste fortsätta intala sig själv under hela året för att uppnå något resultat. Ni som till exempel vill sluta röka är ett tips att ni ska bilda upp en mental bild framför er innan ni går och lägger er. Jag bildade en bild där jag var rökfri och tränade, vilket faktiskt resulterade i att jag slutade röka och att jag började träna. Men träningen har jag inte fortsatt med, men får sätta igång med det till våren känner jag för det är bra för skolan/jobbet och det sociala livet att man tränar regelbundet. Så visualisera en bild i huvudet där ni: håller stolt i pokalen (ifall ni vill vinna en tävling till exempel), bryter ciggen (när ni vill sluta röka), är vältränade (ifall ni vill börja träna) osv. Ni tänker er hur slutresultatet ser ut redan från början. Och det hjälper en, för under hela tidens gång så kan man tänka tillbaka på bilden och fortsätta tagga sig själv och uppmuntra sig själv att lyckas!

Ett litet tips från mig! Och det funkade för mig (och det kostar ju ingenting :P)!
En bild från Menorca :)
Ännu en till bild från Menorca. (Ser alltid ut som en prickig korv efter att jag varit utomlands när det varit soligt!)
God fortsättning på er!
/Anna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus