äntligen!

2011-10-29
Goddag allesammans ;)
Sitter hemma just nu och kollar in massa sidor, ska bara käka lite sen ska jag börja röra mig mot arlanda för att träffa Patrik :D Äntligen säger jag bara!
Han landar om ungefär om två timmar så jag har ganska gott om tid på mig.
Idag har jag jobbat 5 timmar med Kristina och Laura, hard work work! Och sen skulle Laura vidare till stallet och jag och Kristina stack hem.
Skriver mera ikväll/i natt efter att jag har varit med min älskling :) ♥
Hörs senare.
/Anna

Hitta en gammal bild :p från grönan ^^

2011-10-29

dsc00198 (MMS)

Hitta en gammal bild :p från grönan ^^


Hur kan man inte älska converse?

2011-10-29

dsc00316 (MMS)

Hur kan man inte älska converse?


Påväg till jobbet, det syns att det är hös...

2011-10-29

dsc00311 (MMS)

Påväg till jobbet, det syns att det är höst nu.


Fredag och höstlov!

2011-10-28
Hejhej 
Idag har det som sagt varit livräddning i Eriksdalsbadet och sen efteråt fick vi bada i äventyrsbadet och senare satt vi och värmde oss i jacuzzit ;) Livräddningen var ganska jobbig, vi fick dyka enr 2,5 meter ner och hämta en docka på botten som vägde lika mycket som en själv (jätte jobbigt!). Men att åka vattenruschbana senare var jättekul :D
Sen åkte jag och två tjejer från klassen till ett café och fikade, espresso house :) Jag var så himla hungrig så det fick bli en ceasar sallad :)
Sen kom jag hem och har suttit framför datan och tagit det lite lugnt. Kan inte fatta att det är höstlov! Helt underbart ju. Fast imorrn ska jag jobba så jag tror det är därför det inte känns som höstlov ännu :P Sen på eftermiddagen ska jag möta Patrik på flygplatsen, har längtat efter min älskling ♥
Ha en jättetrevlig fredag kväll :)
/Anna

Livräddning idag

2011-10-28
Godmorgon godmorgon
Sitter vid frukost bordet och äter frukost. Börjar tidigt idag -.- Idag ska ha livräddning idag kom jag på! Fan också! Det menas med att när näst sista lektionen är klar så måste alla i klassen vara skit stressade för att åka till badet... kul... vi hinner inte ens äta lunch.
Dessutom planerade jag att gå till gymmet idag, haha kommer vara helt slut liksom :P
Men man får se allt på den ljusa sidan, vi har lov om bara några timmar!
Och imorrn kommer min älskling hem!!! Ska träffa honom på flygplatsen då :)
Aja men nu ska jag sätta igång med allting, ha en bra dag.
/Anna

Underbara mami :)

2011-10-27
Underbara mami kom hem med tidningar till mig ♥
/Anna

Ben&Jerry!

2011-10-27
Idag har jag varit helt slut, allvarligt, jag har vilat på varje lektion och sen när jag kom hem sov jag två timmar också, vet inte vad de är liksom :S
Sen blev det asiatisk middag och sen gick jag med Fanny och handlade lite saker, bland annat BEN&JERRY!!! :)
Såhär glad blir man av den magiska glassen :D
Så nu blir det glass och tv-tittande ;) Ha en bra kväll, jag kommer iaf ha en :) saknas bara en sak, och det är Patrik :(
/Anna

Har varit på gymmet och det känns jättebra!

2011-10-26
Tjaba tjena hallå (någon som kollade på Nicke och Nilla när ni va små?) Haha barndomsminnen :P
Idag har det varit en lång skoldag och på slutet hade vi teoretisk idrott (?) och då hade jag med mig idrottskläder (smart?). Men då kom jag på att då hade jag en grymt bra anledning att gå till gymmet när jag skulle komma hem, vilket jag gjorde! Stolt tjej här måste jag bara säga :P Va på gymmet senast i april så nu börjar jag komma igång igen med träningen. Eftersom jag har rökt har det varit svårt och jobbigt att träna innan, men nu när jag har varit rökfri i mer än en månad så är det lättare att bygga upp en kondition.
Jag har ju varit vältränad för några år sen, började med gymnastik när jag va liten, sen va det konståkning men det som jag verkligen fastnade för va badmintonen, och de höll jag på med i sex år. Efter att jag hade slutat med badmintonen så blev jag i princip en rökande soffpotatis... men nu ska jag bli fit for fight igen!
Ifall ni någonsin vill fråga mig om något vad gäller detta så är det fritt att fråga för jag är öppen med sånt, känner att jag vill sprida budskapet att rökning inte är bra och att man kan sluta ifall man börjar! Det går, tro mig!
Men nu ska jag äta middag, är vrålhungrig efter gymmet!
Ha det bäst :)
/Anna

Onsdag 26/10

2011-10-26
Godmorgon
Just nu sitter jag i tv-soffan och tittar på vakna med the voice samtidigt som jag äter frukost :) Ska alldeles strax börja dra mig till skolan.
Tar bild sen på vad jag har på mig idag, men jag kan sålänge säga vad jag har på mig :) Svarta leggings, mina nya svarta shorts till och sen en magtröja med trycket the Beatles när de går vid Abbey Road.
Ha en bra dag!
/Anna

Ett långt inlägg.

2011-10-25
Godkväll allesammans
Idag har det varit massa saker att göra. Åkte in för att jobba imorse med Kristina och Laura men vi kände att vi skulle ta det på lördag istället så vi får allt gjort på en och samma dag :) Sen åkte jag med vidare med dom för de skulle ha utvecklingssamtal och senare åkte vi hemåt, fast innan dess tittade vi lite i butiker och då hittade jag ett par korta snygga svarta shorts för endast 50 spänn! Kap! :) Och Laura hittade hur mycket snyggt som helst för hur billiga priser som helst, tacka rean säger jag bara ;)
Sen kom jag hem, men då fick jag dra in tillbaka till stan igen för då skulle vi på familjemiddag, kom hem för sisådär en timme sen och då var det dags att logga in på skype för pojkvännen är i Ukraina just nu med klassen :P Men jag måste säga att han hade sjukt bra internet, det trodde jag inte att han skulle ha liksom. För när jag har varit bortrest i Spanien har jag alltid haft sjukt kasst internet som bara laggar sönder och som man blir asförbannad på när man hela tiden loggas in och ut... jobbigt jobbigt.
Men just nu sitter jag i min säng och ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn, ska bara blogga klart, lägga upp lite bilder och sen ska jag borsta tänderna och sen ska jag sova :)
En sak måste jag bara säga, och det är det att den här veckan (själva början) har varit jättebra om man tänker efter, i måndags började jag vid lunchtid liksom, idag va jag ledig egentligen och imorrn så har jag sovmorgon, hur bra som helst! Dessutom har jag nästan inget plugg den här veckan heller, första gången ever man har det skönt innan höst lovet (förra året hade jag typ 3 prov veckan innan lovet :S).
Skulle egentligen gå ut nu på kvällen när jag kom hem, skulle träffa Havin och Fanny men jag orkade inte, det har varit full rulle hela dagen och jag orkade verkligen inte "/ Får gå ut någon annan dag.
Någon dag i veckan ska jag också få in en shopping dag med Havin ;) Hon ville titta runt lite i butiker, men eftersom jag redan har tittat runt i typ varenda affär känns det som att jag får jag gå med henne och döma allt hon testar och ge betyg typ :P Men allt hon kommer ta i kommer jag säkert också vilja ha eftersom vi har nästan samma smak när det gäller kläder så hon kommer bara få bra bedömningar tror jag ;)
Jag kommer nog aldrig komma till sängs tror jag haha, kommer bara på mer och mer saker att skriva om märker jag, vilket också är väldigt kul när man väl blir inspirerad.
Jag märker en sak när man bloggar, när man kommer igång, hur man hela tiden får ändra på saker som man kanske använder i vardagen när man snackar men som inte fungerar i skrift. Som till exempel ibland blir ordföljden fel och ord passar inte riktigt in i meningen men som den kanske skulle göra när man snackade med kompisar. Jag tror att det är bra att ha en blogg, eftersom man förbättrar och utvecklar sitt skrivande, vilket är väldigt bra för mig eftersom jag aldrig riktigt varit bra på att skriva historier, uppsatser osv i klassrummet, men som jag märker går bättre och bättre här :) Tummen upp på den!
Jag tror jag kör en sån där HISS VS DISS för första gången idag :P
HISS:



Definitivt Rihanna! Ska på hennes konsert på tisdag med Havin ;)

DISS:
Ryanairs flight fick vända om. (Arkivbild.) Ryanairs flight fick vända om.Flygning avbröts efter 20 minuterDe 200 passagerarna trodde inte sina ögon.

20 minuter in i flygningen mellan London och Riga avbröts den.

Anledningen: Tejpen man använt till att laga vindrutan lossnade.

Samtidigt som passagerarna steg ombord på Ryanair-planet på Stansteds flygplats kunde de se när reparatörer gjorde några sista justeringar. Det var dock inte vilken reparation som helst.

Använde tejp

Ett skydd för vindrutan hade lossnat, men mekanikerna visste råd.

De tejpade helt enkelt fast skyddet. – De förde oss bakom ljuset och vi var skräckslagna. Jag såg några killar tejpa vindrutan med vad som såg ut att vara silvertejp, säger passageraren Anthony Neal, 33, till the Sun. När planet flugit i 20 minuter lossnade tejpen och slog mot rutan och förde så mycket oväsen att piloten inte tyckte det var säkert att flyga vidare.

Vände tillbaka

– Vi var uppe i luften när piloten sa att man på grund av skador på vindrutan behövde vända tillbaka, säger Anthony Neal. Det irländska luftfartsverket IAA har undersökt ärendet och säger till the Sun att tejpen användes för att säkra upp vindruteskyddet. På Ryanair hävdar man att allt har skötts enligt gällande praxis och att passagerare och personal aldrig varit i fara. – Vi kommenterar inte rutinartade tekniska ärenden. Alla Ryanairflyg drivs i enlighet med godkända säkerhetsregler, säger en talesman för flygbolaget.
Visst att det kanske inte var någon skada för personal eller passagerare, men ifall man som passagerare ser några killar tejpa fast en vindruta på ett flygplan så blir de nog ganska rädda och förbluffade. Jag menar inget illa med att lägga ut den här artikeln, jag vill bara visa att det kunde kanske ha gjorts på ett smartare sätt, kanske byta ut glaset på vindrutan innan man startar ett plan som ändå går ganska snabbt? Eller? Har jag fel? Själv hade jag blivit livrädd och drabbats av panik ifall jag såg det när jag skulle flyga...
Aja nu över till något helt annat, mode!
Här är en bättre bild på jackan jag köpte igår, lite army/kultur inspirerad i någon blandning. Väldigt snygg tycker jag :)
Klänningen jag köpte igår också :) Man ser den fortfarande inte så bra, men men vad ska man göra liksom. Dessutom har jag en väldigt fin min på bilden också, NOT! Men det får duga x)
Och detta mina damer och herrar (:P) är mina nya shorts från H&M. Inte direkt som att man skulle sätta på sig dom bara sådär och gå ut, men till ett par svarta strumbyxor och något lite längre tröja så skulle det vara riktigt fint tror jag :)
Förresten måste bara berätta, strumpbyxorna jag köpte från Twilfit för inte länge sen har gått sönder båda två "/ tror jag tog fel storlek och klantigt som jag råkade göra nu på kvällen är att jag har långa naglar nu för tiden (förut rev jag på mina naglar och då hade jag inga naglar alls, for real!) så, så skulle jag dra upp dem en gång och då gick dom sönder "/ Ganska synd för dom va väldigt bra!
Nu är jag klar med mitt inlägg, fan va långt de blev! Hoppas ni orkade läsa allt (eller en del iaf).
Ha en fortsatt underbar kväll ni som inte ska sova ännu och till er som ska sova säger jag godnatt ^^
/Anna

Kläderna

2011-10-24
Här kommer lite bilder!
Bästa mackan man kan göra!
Coca-cola :) dessutom ser man mina kläder för idag. Har bytt till jeans nu då, men innan hade jag strumpbyxor (de prickiga) och ett par högmidje shorts med knästrumporna och Harley Davidson kängor, och som man ser på bilden, en svart transparant skjorta och en svart kofta :)
Två par trosor från twilfit :)
En snabb titt på jackan/koftan jag köpte. Det kommer en bättre bild imorrn på den.
Jag har också köpt en klänning men den ska jag ha på mig imorrn, så då får ni se den då istället för man ser den inte speciellt bra i kameran "/
/Anna

Shopping och nu macka!

2011-10-24
Hej
Har precis shoppat, visar bilder snart! Ska bara käka en leverpastejs macka med smörgås gurka!!! :D
/Anna

Älsklingen i Ukraina och ben&jerry

2011-10-24
Tjena tjena
Idag va det en väldigt kort skoldag, jätte skönt :) Fast mindre nice är att min älskling är i Ukraina nu :( Han kommer tillbaka när helgen börjar, och då ska jag möta upp honom på flygplatsen ;)
Väntar just nu på att maten ska bli klar, sen ska jag kila och äta. Och senare ska jag nog ut med mina kompisar, har inte så mycket i skolan just nu så det är skönt, mer tid till annat!
En annan sak som jag är sugen på är!
Den bästa smaken av dem alla, och så hittar jag den inte någon stans :'( Saknar min smak...
/Anna

Jag glömde!

2011-10-23
Förrsten jag glömde lägga upp bilden på de färdiga muffinsarna! :D
Här är den:
Goda va dom också!
Här är lite bilder från idag:
Min dif-tröja :P
/Anna

Godlunch på er!

2011-10-23
Hallå hallå
Har hunnit med lite saker idag trots att klockan är ett :P Har varit och kollat när min lilla syster skulle sjunga (någon slags kör typ), sen har jag käkat lunch (thailändsk, jummie) :) Och nu så ska jag vänta in tills Havin kommer, det blir ingen promenad för det hinner vi inte med. Istället kanske jag springer till gymmet och är där ikväll, vi får se som sagt :)
Efter att jag och Havin har shoppat lite ska jag dra in till stan och träffa upp Patrik och hans kompis och sen ska vi gå på djurgårds match, då får jag inviga min dif-tröja haha, "lite finare, lite bättre" xD
Sen vet jag inte vad som händer efter matchen men en sak vet jag, och det är att det blir premiär för mig att gå på en fotbollsmatch över huvud taget! :P
En bild på min nya halsduk :) praktisk är den, varm och gosig samtidigt som den är ett skydd mot regn om det skulle regna ;)
/Anna

Finally!

2011-10-22
Äntligen funkar statistiken! :D

Lite om imorrn :)

2011-10-22
Just nu sitter jag i min säng och bloggar lite snabbt. Käkar chips och snackar på skype med Patrik :)
Imorrn har jag fullt schema :P Först ska jag träffa upp Havin och vi ska ut och gå, sen ska vi dra och shoppa. Och efter det ska jag på Djurgården - Gefle på stadion med Patrik :)
Slänger upp bilden på mina klara muffins sen :P
/Anna

Bakar!

2011-10-22
Jag bakar just nu!
Äppelmuffins med choklad, fan va gott de ska bli ;)
Bild ur kokboken.
Steg 1 - en smet.
Steg 2 - lägga smeten i små kak/bull formar.
Steg 3 - in i ugnen!
Och nu väntar jag på att dom ska bli klara, dom ser riktigt bra ut! Ni får se sen hur dom ser ut, man ska riva choklad över dom sen :D Even better ;)
/Anna

Helg

2011-10-22
God eftermiddag
Är i mitt rum och bloggar just nu :) Har fått in en tv nu, jätteskönt så nu kan jag ligga i sängen och titta på tv och ta det lugnt :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :P Var i stan tidigare idag med älsklingen för att kolla runt i en affär han ville titta in i, sen åkte han hem och likaså jag.
Min nya tv ^^
/Anna

Varit ute och sprungit! :O

2011-10-21
Tjena tjena
Just nu ligger jag i soffan och tar det lite lugnt bara innan jag ska käka och sen dra iväg in till stan för att träffa Patrik och hans kompisar som just nu är på bio :)
Har precis kommit upp ur badkaret, var nämligen ute och sprang i 20 min. Stolt över mig själv för jag springar så jäkla sällan :) För som sagt så är idrotten i skolan bara min motion på hela veckan... så nu ska jag försöka att gå ut och springa en gång i veckan iaf, men när det blir kallare får jag gå till gymmet istället - har gymkort men har inte använt det sen 6 april :S Märkte faktiskt att det redan nu börjar bli kallt, inte så konstigt när jag sprang i bara t-shirt men men det gick bra iaf.
Idag hade jag på mig en blommig klänning, orkar faktiskt inte lägga upp någon bild tyvärr, tråkigt nog.
Ska bara kolla in lite sidor sen ska jag käka, är hungrig!
Förresten är det någon mer en jag som tycker att statistiken laggar? För jag vet aldrig hur många som läser min blogg eller inte, och det har varit så sen den 6 oktober, skit störande, jag skickade ett mejl men vet inte om jag har fått svar ännu. Ska kolla min mejl nu och se.
Tummen upp :)
En konstig rolig bild bara :P
Ha det bäst!
/Anna

Nya inköp! :)

2011-10-20
Bilden längst ner är mina nya inköp som jag köpte idag från Ur & Penn, de hade 25 kr/st för örhängen så det va spikat att jag köpte dessa!
Den översta bilden är bara en bild från mitt rum hur min hängare ser ut där jag hänger halsband och örhängen, men jag har mer i en låda men jag har de snyggaste framme ;)
Men sen vill jag verkligen köpa en sån här till alla mina ringar, för jag har hur många som helst!
Buona notte a tutti - godkväll allihopa på italiano ;)

Hallå! :D

2011-10-20

Tja

Är fortfarande i skolan. Det blev inte samma outfit idag som igår :P tog av mig knästrumporna och satte på mig midjehöga shorts och en svart stickad kofta/tröja :)

/Anna


Allt från nya kläder till medias omedvetna påverkan på oss...

2011-10-19
Hejsan svejsan
Just nu sitter jag framför datan (obviously :P) och kollar in facebook och ska kolla in lite bloggar också :) Läser alltid Kenzas, hon har grym stil!!!
Ska bara slänga upp ett par bilder och berätta vad jag köpte i eftermiddags/på kvällen... Var inne på Twilfit och de hade rea så de va jävligt nice, så ska slänga upp lite bilder på det och sen imorrns outfit för jag kommer inte orka göra ett blogg inlägg imorrn bitti eftersom jag börjar typ 8 imorrn... -.-
Jag har egentligen läxa tills imorrn men glömde boken i skolan (va bara tvungen att berätta det eftersom det hände mig idag också, med idrottskläderna, så jobbig dag att man glömmer allt).
Sen eftersom att jag har slutat röka så bara äter och dricker jag massa sötsaker, hela tiden! Bullar hit och cola dit liksom. As jobbigt eftersom inte nog med att man går upp i vikt av rökning (enligt min kompis Fanny som hade någon källa) utan då ska man gå upp ännu fler kilo för att man proppar i sig massa mat och sötsaker x) Man ersätter ciggen med något, och det blir oftast massa mat enligt många typ.
Som nu när jag var och shoppade med Fanny, så såklart va jag tvungen att köpa en cola efteråt :P Men det är sån jag är I guess, skulle aldrig funka för mig att gå på någon diet, fuck that säger jag bara, livet är för kort för att banta och det är ett sant motto!
Om jag skulle vilja gå ner i vikt skulle jag inte försöka minska på maten, snarare träna och käka ordentligt och nyttigt!
Tycker det är synd om de modeller som är riktigt smala, det är såklart okej om man är byggd så sen man föddes, men det jag vill komma fram till det jag tycker synd om är att de som inte är byggda smala som modebranshen kräver och försöker banta och svälta ner sig till den storleken som media och modebranshen anser "snyggt", de modellerna tycker jag synd om. Jag tycker det är hemskt att media faktiskt påverkar oss så himla mycket, det är sant, all reklam och allt annat påverkar oss omedvetet.
Titta på det här klippet så ska ni se hur mycket vi påverkas omedvetet, jag vet att den är gammal och att flera kanske sett den men jag såg den för ett tag sen och jag blev helt chockad över resultatet :P
Hejsan svejsan
Just nu sitter jag framför datan (obviously :P) och kollar in facebook och ska kolla in lite bloggar också :) Läser alltid Kenzas, hon har grym stil!!!
Ska bara slänga upp ett par bilder och berätta vad jag köpte i eftermiddags/på kvällen... Var inne på Twilfit och de hade rea så de va jävligt nice, så ska slänga upp lite bilder på det och sen imorrns outfit för jag kommer inte orka göra ett blogg inlägg imorrn bitti eftersom jag börjar typ 8 imorrn... -.-
Jag har egentligen läxa tills imorrn men glömde boken i skolan (va bara tvungen att berätta det eftersom det hände mig idag också, med idrottskläderna, så jobbig dag att man glömmer allt).
Sen eftersom att jag har slutat röka så bara äter och dricker jag massa sötsaker, hela tiden! Bullar hit och cola dit liksom. As jobbigt eftersom inte nog med att man går upp i vikt av rökning (enligt min kompis Fanny som hade någon källa) utan då ska man gå upp ännu fler kilo för att man proppar i sig massa mat och sötsaker x) Man ersätter ciggen med något, och det blir oftast massa mat enligt många typ.
Som nu när jag var och shoppade med Fanny, så såklart va jag tvungen att köpa en cola efteråt :P Men det är sån jag är I guess, skulle aldrig funka för mig att gå på någon diet, fuck that säger jag bara, livet är för kort för att banta och det är ett sant motto!
Om jag skulle vilja gå ner i vikt skulle jag inte försöka minska på maten, snarare träna och käka ordentligt och nyttigt!
Tycker det är synd om de modeller som är riktigt smala, det är såklart okej om man är byggd så sen man föddes, men det jag vill komma fram till det jag tycker synd om är att de som inte är byggda smala som modebranshen kräver och försöker banta och svälta ner sig till den storleken som media och modebranshen anser "snyggt", de modellerna tycker jag synd om. Jag ska visa också vad tidningarna gör, de retuscherar hur mycket som helst!
Jag tycker det är hemskt att media faktiskt påverkar oss så himla mycket, det är sant, all reklam och allt annat påverkar oss omedvetet.
Titta på det här klippet så ska ni se hur mycket vi påverkas omedvetet, jag vet att den är gammal och att flera kanske sett den men jag såg den för ett tag sen och jag blev helt chockad över resultatet :P
Henrik Silver i Fenomen i kanal 5 med Uri Geller.
Aja nu ska jag lägga in bilderna på mina inköp :)
Från vänster: svarta knästrumpor, gråa knästrumpor med lite spets längst upp, svarta prickiga strumpbyxor (prickarna syns inte på bilden :( ), ett par vanliga strumpbyxor och sen en blå bh :)
Detta blir nog troligtvis imorrns outfit :)
/Anna

Typiskt...

2011-10-19

Idag har jag en lång dag, fast den blir ändå inte så lång eftersom jag glömde idrottskläderna imorse -.- typiskt att jag upptäckte det också precis när jag kommit in i skolan...
Hade matteprov imorse dessutom, det gick faktiskt bra måste jag säga :)

Äntligen på slutet av den här veckan är det inte så mycket plugg för en gångs skull.

Nu ska jag anteckna på historian.
/Anna


ZzZömnig...

2011-10-18
Godnatt kanske jag borde säga nu men jag ska göra ett snabbt inlägg innan jag stänger av datan. Har varit i skolan idag, har lyckats få mycket gjort vilket är skönt. Matte prov imorrn >.< Senare idag kom jag hem och började bygga på ännu en till byrå till vardagsrummet - hur jobbigt som helst och har sjukt ont i ryggen just nu. Och jag orkar seriöst inte skriva mer måste sova, ska plugga matte innan provet imorrn med Patrik. Så vi ska vara i skolan en timme tidigare "/ Godnatt! /Anna

Spanska lektion

2011-10-18

Godmorgon

Vaknade klockan sju imorse och avslutade mitt snickeri med en byrå som vi ska ha i vardagsrummet :P höll på igår kväll men fick sluta eftersom det kunde störa grannarna. Sen blev det frukost - en riktig skum en också - grönsaker, keso och ett glas juice till det ^^ gott va det iaf :)

Just nu sitter jag på spanska lektionen och vi håller på att läsa ur någon bok.

Slutar tidigt idag, men ska nog stanna kvar i skolan för att göra klart engelskan. För jag hade tänkt att gå i mattestugan typ, eftersom det är prov imorgon. Så jag lär vara hemma vid middagstid -.-

Aka nu ska jag hänga med ordentligt ^^ /Anna


Eftermiddag

2011-10-17
God eftermiddag :)
Idag var det en väldigt kort skoldag, vilket var himla skönt. Sen åkte Patrik hem till mig, men han har åkt nu för han hade träning :)
Just nu sitter jag i soffan och tittar på "How I met your mother" och dricker coca-cola! Love it. Men som jag sa tidigare idag känner jag mig själv ganska bra så jag tror inte jag ska gå ut och gå idag, utan jag ska nog läsa klart en bok istället.
En ben-bild från Mallorca.
En bild från Kreta, från i påskas. Vitt linne från H&M, svarta jeans från Kappahl och vita Converse och en blå Converse väska i bakgrunden.
Nu är det mat, ses!

Måndag = ny vecka.

2011-10-17
Godmorgon godmorgon :)
Idag är det en ny måndag och en ny vecka. Imorse när jag steg upp kändes det som att jag inte hade sovit på år och dar men nu har jag äntligen piggnat till och nu känns allt plötsligt jättebra! ^^
Känner mig jätte onyttig när jag säger att det blir pannkaks frukost, efter den sena våffel lunchen igår :P Inte för att jag är en mästerkock och ställer mig och lagar pannkakor på morgonen liksom, man har ju ikeas frysta som man bara kan värma ;) Smart tjej x)
Idag börjar jag som sagt halv tolv, hur skönt som helst. Bara två lektioner sen kan man gå hem :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag på eftermiddagen, jag vill vara med Patrik men han måste plugga, så jag funderar på ifall jag ska gå ut och gå (vilket säkert inte kommer hända om jag känner mig rätt :P), men inget är planerat så vad som helst kan hända idag.
Om två veckor är det höstlov! Helt underbart att det har gått så snabbt men ändå så sakta (vet inte hur man ska förklara). Och snart är det halloween och hela den helgen, och dessutom vrider vi tillbaka klockan en timme då (extra sovtimme!!!).
Nu ska jag sätta igång och värma mina pannkakor...
Trött ofixad tjej...

Musik förgyller mitt liv

2011-10-16
Två versioner av Beyonce's - Run the world

Och såklart den riktiga också:

Grym video!

2011-10-16
Jag pluggar fortfarande... men jag har hunnit med allt arbete till onsdag så jag är jävligt nöjd!
En nackdel är bara det att det känns som att jag fattar nada i matte, vilket suger riktigt hårt. Vill verkligen förstå men det är jättesvåra exempel och jag läser och läser men jag fattar fortfarande inte... :( Patrik får hjälpa mig imorrn :P
Imorrn är det himla skönt ialla fall, eftersom vi håller på med ett uppsats arbete första lektionen, så man får välja att komma på lektionen eller vara hemma och arbete. Svårt att välja? ;)
Så imorrn börjar jag halv tolv och har två lektioner :D riktigt chill säger jag bara!
Haha lite små läskig bild x)
Och sen så måste jag bara lägga in ett videoklipp från "So you think you can dance". Så jävla grym dans!!!
/Anna

Våfflor!

2011-10-16
Hejhej
Lite sen lunch idag så det fick bli våfflor! :D
Det här håller jag på med just nu :P Massa plugg (-.-') och våfflor!!! :D
/Anna

Tidsinställt blogginlägg

2011-10-16
Förresten glömde lägga upp en bättre bild på mina nya skor. Här är dom!
300 kr på Skopunkten.
Ny färg! :)
/Anna

Söndag morgon

2011-10-16
Godmorgon
Ligger i min säng just nu och skypar med Patrik. Måste råplugga idag, känns jättebra liksom... Har hur mycket som helst som kommer komma innan lovet som gör mig skitstressad :(
Skulle bara göra lite grejer på datan, sen ska jag sätta igång med pluggandet -.-
Igår fyllde Havin år, och då gick vi och fikade i stan. Här är några bilder från kvällen igår på Wayne's coffee.
Kladdkaka och en is chai latte.
Födelsedagsbarnet och jag :)
Havin! :D
Laura och Fanny :)
Laura och Fanny igen :)
Lite mysigt med ett ljus :P
Vi satt utomhus och snackade och hade jättetrevligt :)
Jag skulle jobba idag egentligen men både jag och Laura tänkte att det var skönare att ta det en annan dag, så idag kommer jag sitta inne hela dagen för att plugga sönder mig själv -.-
Coldplay - Every teardrop is a waterfall.
Coldplay - Fix you
Förut kunde jag den här på piano, men nu har jag glömt bort den :(
Ses senare, nu ska jag sluta :P /Anna

Lördag 15/10 - 2011

2011-10-15
Hejhej
Igår kunde jag inte blogga, var nämligen på middag med Patrik. Vi firade vår 6-månaders dag på Jensen's :) Det var hur mysigt som helst, och maten var supergod!!!
Sen gick vi omkring i stan och sen åkte vi hem till mig :)
Sitter i soffan och väntar på att mina föräldrar ska bli klara med någonting sen ska vi dra och handla nya gardiner till mitt rum, finally :P
Dessutom fyller min kompis år idag, Havin! :D Så senare ska vi ut och fira henne på nåt sätt ;)
Ses /Anna

Torsdag kväll.

2011-10-13
Godkväll
Jag har inte bloggat idag eftersom det har varit ganska mycket idag. Först vaknade jag till att jag hade ställt klockan fel (med en timme) så istället för att vakna 6.30 vaknade jag 7.30... Första lektionen började egentligen strax efter 8 så jag kom lite för sent. Så dagen startade inte speciellt bra. Sen hade jag prov och senare uppsats, så denna dagen har varit fylld med massa plugg...
När jag kom hem däckade jag totalt i min säng i två timmar, jag har varit jättetrött den här veckan eftersom jag har suttit uppe så sent och pluggat, så idag ska jag bara göra en sak sen ska jag gå och lägga mig i tid för en gång skull.
Jag har varit ute med mina kompisar idag, för första gången på en vecka känns det som, men det är svinkallt ute, jag har mycket plugg i skolan och sen så har jag lyckats sluta röka så jag behöver liksom inte gå ut om jag säger så. Men såklart så går jag ut nu för att vara med mina kompisar och för att vara social.
Jag vill börja träna också lite smått sådär, jag har gym kort men jag har inte varit där sen i april vilket är väldigt dåligt. Tidigare har jag tränat gymnastik, konståkning och badminton så jag har varit "fit for fight" förut liksom :P Men nu känns det som om man börjar bli en soffpotatis vilket inte alls är bra :P
Så jag funderar på att börja träna på något sätt igen, typ bara gå ut och gå i en timme eller så i veckan, för just nu är min motion mina idrottslektioner. Dessutom är ju idrott och motion bra för kroppen men även för skolarbetet eftersom man blir piggare och mer alert på lektionerna. Så något ska jag nog börja med... :)
Just nu tittar jag på det amerikanska X-factor (för er som inte vet är det ungefär som vårt svenska "Idol"). Och de är i LA just nu, och det är jättefå som är riktigt bra. Men sen kom en tjej in och sjöng Beyonces - Listen. Oh shit jag skojar inte när jag säger att det lät som Beyonce själv! Helt otrolig röst, hela publiken stod upp. Även tjejerna i juryn ställde sig upp. Jag tycker det är så roligt när det är några sångare/sångerskor som kommer från en liten småstad mitt ute i ingenstans som kommer till ett sånt program, i vissa fall offrat allt för att inte gå miste om sin dröm, och så visar det sig att det är värsta talangen med helt otroliga potentialer.
Jag lägger upp klippet så att ni får se själva:

Här är en till tjej som också är superduktig. Hon är egentligen tränare för rugby spelare, och dessutom spelar hon rubgy själv. Det är vad jag menar med att man inte kan förutse hur en person är eller vilka oanade talanger en person kan ha. Jag brukar inte gilla att titta på svenska versionerna men de amerikanska är okej, varför vet jag
inte :P

Tv-tittarn med svart linne, grå stor kofta och sen har jag mina rosa mjukisar som inte syns på bilden. Dessutom förstår man då att jag definitivt inte matchar när jag sitter hemma och tar det lugnt. Men vem gör det liksom? Det skulle jag vilja se, en person som fixar sig bara för att vara hemma och chilla :P
Jaja nu ska jag sätta igång med spanskan sen ska jag SOVA!!! ... och kanske köra wordfeud med Patrik :)
Imorgon är det fredag och Patriks och min 6 månaders dag! :)
Ha det bäst! /Anna

Godnatt.

2011-10-12

Långt inlägg ikväll!

2011-10-12
Godkväll
Just nu sitter jag och tittar på "Bonde söker fru" med mamma. Idag har det som vanligt varit skola, med idrott (min motion :P) - fast måste säga att vi gjorde skitjobbiga övningar med hantlar så jag undrar om jag kommer kunna röra mina armar imorrn haha.
Jag känner att hösten börjar komma nu, alla löven på träden har skiftat till rött och gult, vilket jag tycker är super vackert. Jag gillar hösten, men jag gillar inte när den tar slut för då börjar vintern... (jag vill inte att det ska bli kallt).
Nu kommer det några bilder med höst tema:
På något sätt vill jag ändå att det ska bli riktig höst, när man får gosa ner sig i en soffa med varma kläder, en kopp te/choklad i handen och bara mysa framför en film eller en bok. Jag har inte haft tid att läsa så himla mycket. Har min favorit serie som jag börjat läsa på "House of Night", men har inte kommit längre en halva tvåan -.- så på höstlovet kanske jag får mera tid ^^.
<------ Världens bästa bok!
Och nu kommer det bilder på platser/städer jag vill besöka:
Dublin i tecknad/målad bild. Tänk er att åka till Irland och åka in till huvudstaden Dublin och bara sätta sig på en pub och ta en öl eller ett glas whiskey - bara för att :P Det är en tanke som jag har haft länge som jag tänker göra till verklighet när jag har möjligheten :)
(En sån här telefonkiosk har jag som sparbössa i mitt rum :P)
Eller varför inte London? Jag har varit där en gång tidigare, men då var jag cirka 7 år så jag kommer inte ihåg så mycket. Det enda jag kommer ihåg va typ de röda stora bussarna :P
Eller Sydney, med det vackra opera huset, surfa på vågorna vid stränderna och bara kolla in staden?
Och Paris får man verkligen inte glömma! Kärlekens och romantikens stad :) Dit vill jag verkligen åka! Åh det är så många platser man vill åka till!!!
Je suis la cherie de Patrik - Jag är Patriks älskling. (Haha vet inte om det är rätt stavat :P)
Och sist men inte minst vill jag också åka till New York. Shoppa på Manhattan, gå i Central Park och åka vidare på en road trip med en skit bil till Washington, Boston, Chicago, Miami, LA och Las Vegas.
Med andra ord kan man säga att jag älskar att resa! :) Har bara varit i Europa men jag ska vidga mina vyer och resa mer när jag som sagt har möjligheterna :D
Kan inte fatta att på fredag firar jag och Patrik 6 månader tillsammans! Helt sjukt att tiden har gått så snabbt. Vi brukar säga att tiden går snabbt när man har det roligt :) Då på fredag ska vi ut och äta middag, super mysigt! :)
Nu ska jag plugga, har historia prov imorgon -.- Ha det bäst!
/Anna

Mysigt eller vadå? ^^

2011-10-12

dsc00284 (MMS)

Mysigt eller vadå? ^^


Matte...

2011-10-12

dsc00283 (MMS)

Matte...


Onsdag morgon.

2011-10-12
Godmorgon :)
Idag är det Onsdag. halva skolveckan har gått (om man tänker så :P) Aja jag ska bara slänga upp lite bilder sen ska jag dra och käka!
Svarta jeans, mönstrat linne och lite armband :)
Ses! /Anna

Musik är guld när man pluggar!

2011-10-11
Musik är guld när man pluggar!
Seriöst det bästa för mig, annars får jag ingenting gjort typ :P
Just nu är det: Scream - TH i iPoden. Brukar inte lyssna så mycket på dom men den låten är bra :)
Nu ska jag plugga vidare!

Tisdag 11 Oktober

2011-10-11
Hejsan svejsan
Vet att jag inte hunnit bloggat så mycket den här veckan, men jag har så sjukt mycket att göra i skolan :S Asjobbig vecka...
Kom nyss hem från skolan. Slutade klockan 1, sen satte jag mig i en park med en bulle, en bonaqua och engelska boken som vi måste läsa. Efter det jobbade jag i 2 timmar och sedan drog jag tillbaka och väntade på min kära pojkvän i skolan. När han hade slutat drog vi till tunnelbanan och åkte hem, jag till mig och han till sig eftersom jag har massa plugg och jag tror han har lite också.
Alldeles strax ska jag ut, men kommer hem ganska snart igen.
Jag just nu. Svart stickad tunika. (Har även blå jeans och mina nya skor) :)
Ses, måste dra nu! /Anna

Godnatt!

2011-10-11

Godnatt!


Nyinköpta vinter skor!

2011-10-10

dsc00277 (MMS)

Nyinköpta vinter skor!


Såhär kan man också träna på glosor, när d...

2011-10-10

dsc00270 (MMS)

Såhär kan man också träna på glosor, när dom inte vill gå in i huvudet -.-


...

2011-10-10
Seeeegtttt....
Sitter inne på datan nu en snabbis. Pluggade aldrig i skolan efter att jag hade slutat. Följde istället med pojkvännen för att hitta en mobil :P Så efter det drog jag hem, och har pluggat sen dess -.- Håller på att läsa i engelskan och sen är det bara mer engelska, historia, latin och italienska kvar.......
Ska käka nu. /Anna

Måndag igen.

2011-10-10
Hejhej

Sitter i skolan just nu och pluggar italienska. Har skit mycket den här veckan i skolan känns det som, massa läxor och mycket repetition som är viktig -.- Så kommer nog vara tvungen att sitta hemma hela dagen idag helt enkelt för att hinna med allt i veckan...

Börjar nästa lektion om tjugo minuter, sen slutar jag! Fast kommer typ sitta kvar och plugga lite för på något sätt har jag mer arbetsro i skolan på något tyst ställe en hemma,m konstigt nog :P


Aja nu ska jag inte söla!
Ha det bra :) /Anna

Dagens outfit.

2011-10-10

dsc00267 (MMS)

Dagens outfit.


Brända mandlar ^^

2011-10-09

dsc00256 (MMS)

Brända mandlar ^^


Älgar på skansen.

2011-10-09

dsc00255 (MMS)

Älgar på skansen.


Godmorgon!

2011-10-09
Godmorgon.
Har varit vaken i 2 timmar egentligen men inte stigit upp ännu. Patrik sov här hos mig och han är uppe nu, han fick för sig att han skulle mata mig med chips nu på morgonen bara för att vi hade det från filmkvällen igår x)
Aja nu ska vi käka frukost.
Ses /Anna

Godmorgon. Har handlat lunch och ska jobba...

2011-10-08

dsc00245 (MMS)

Godmorgon. Har handlat lunch och ska jobba nu. Väntar på Laura och Kristina ^^


Hemma hos Patrik

2011-10-07
Hejsan
Hemma hos Patrik just nu, vid hans episka dator (två skärmar :P). Han vill att jag ska säga att: han är awsome men det vet ni ju redan :)
Ialla fall, idag har det varit skola som vanligt, efter det väntade jag på Patrik tills han slutade och senare drog vi hem till mig, lämnade mina saker och sedan tittade vi på ett Family Guy avsnitt (när Stewie klonar sig själv, så att den andra kloningen är jätte elak :P).
Vi drog hem till honom sen och åt middag, kollade på Idol och nu sitter jag här och tittar på youtube klipp :P
Gamla bilder från i somras som jag hittade på Patriks dator :P
Om precis en vecka firar jag och Patrik 6 månader! :) <3
Ses /Anna

Allt man behöver i skolan.

2011-10-07

dsc00243 (MMS)

Allt man behöver i skolan.


FREDAG!!!

2011-10-07
Godmorgon
Äntligen Fredag! Fan vad man har längtat till helgen liksom :) Idag är det som vanligt skola och senare vet jag inte vad jag ska hitta på.
Ska strax borsta tänderna och fixa håret lite, sen ska jag dra till skolan. Har uppsats i spanska idag... och jag har inte tränat :S
Får ta med mig datan till skolan och plugga på. Aja nu ska jag sticka :)
Ha det bra. /Anna

Music á la Anna ;)

2011-10-06
Tjena tjena :)
Efter museet drog jag, Katrina och Clément (mina klasskompisar, ena från la France :P) till donken och åt lite, för fan va hungrig jag va! Orkade inte jobba idag så jag hängde med Patrik resten av dan :)
Och nu är jag inne på facebook, kollar in andra bloggar och lyssnar på massa musik på youtube.
Har lite låtar som jag kan dela med mig, som sagt glöm inte att jag har jätteolika musik stilar! :P
J'ai Bu - Yelle (J'ai Bu betyder ungefär = jag har druckit).

Midnight sky - M83 (väldigt flumm!)
Super Bass - Nicki Minaj (socker sött men sexigt på samma gång!)
Fly - Rihanna ft. Nicki Minaj
Det va lite låtar som jag ville dela med mig :)

Choklad fontän i gallerian efter museet :-)

2011-10-06

dsc00237 (MMS)

Choklad fontän i gallerian efter museet :-)


Clemént, Katrina och jag väntade på bussen ^^

2011-10-06

dsc00235 (MMS)

Clemént, Katrina och jag väntade på bussen ^^


I <3 pancakes!

2011-10-06

Pannkakor!

2011-10-06
Hejhej
Sitter just nu i soffan och ska alldeles strax äta frukost, pannkakor! :D Sen ska jag dra till skolan och sen till ett museum -.- sen jobbet och sen träffa Patrik tror jag :)
Aja pannkaks dags!!!

- Music was made to create, remember and admire.

2011-10-06
Ska bara slänga in ett snabbt inlägg. Måste bara säga vad jag tycker om denna fantastiska sångerska! Jag kan inte fatta hur någon kan ta såna höga toner som hon gör? Den här låten lyssnar jag på om och om igen bara för hennes otroliga röst! Go Adele!
Adele - Rolling in the deep.

Sen så har jag min favorit sångerska dessutom, Beyonce. Men en grej är lite rolig, och det är att jag har så sjukt många olika musik stilar... jag kan lyssna på lugna låtar (á la Beyonce) eller varför inte lika gärna skrikrock (Adept), så bli inte förvånade ifall det kommer upp rockband, flummiga band (M83!) eller lugna ballader liksom, för jag älskar musik.


Beyonce - Halo.
Jag kommer ihåg när jag inte kunde sluta lyssna på Halo, den kommer alltid vara med i iPoden!
- Music was made to create, remember and admire. That's at least what I think.


Kvälls inlägg.

2011-10-06
Idag har det varit en lång dag med idrott som sista lektion. Lite träning får man ialla fall :P Sen har jag varit med Patrik resten av eftermiddagen, alltid lika kul att vara med honom! :)
Och just nu sitter jag i soffan och "Sex and the city" tog precis slut, får se vad som kommer här näst på tv :) Imorrn ska min klass till ett museum, sen slutar vi. Efter det ska jag nog dra till jobbet och jobba några timmar. Sen efter jobbet ska jag nog vara med Patrik :)
Lite bilder som jag tog just nu:
Bye bye
/Anna

Ännu större redbull idag! :d

2011-10-05

dsc00230 (MMS)

Ännu större redbull idag! :d


Skola

2011-10-05

Hejhej

Nu har jag lång rast igen... segt säger jag bara. Vet inte vad jag ska hitta på, sitter bara framför facebook och tråkar.
Skickar en bild sen via mobilen, skolans dator har ju ingen kamera x)
/Anna


5 Oktober

2011-10-05
Godmorgon :)
Har nyligen vaknat, klätt på mig och ska snart fixa lite frulle ;) Sen ska jag dra till skolan, lång dag idag :( Inget jobb idag heller, hinner inte med det. Efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, tror det blir att hänga med mina kompisar eftersom jag har varit inne i två dagar för att plugga -.-
Blått nagellack idag. Plus två silvriga ringar och en med en svart sten. Och sen två armband.
Blå skjorta och svarta jeans blev det idag. Snyggt och enkelt ;)
En annan bild bara :)
Om ni tycker att jag ser trött ut på bilderna så har ni rätt x) Jag är trött! :P
Syns senare.
/Anna

Trött på plugg!

2011-10-04
Engelska glosor.... så här ser jag ut just nu.
Orkar inte lägga upp någon roligare bild. Kanske bloggar senare ikväll.
/Anna

Kommer inte på en rubrik...

2011-10-04
Tjena,
Sitter i min säng och bloggar. Ska alldeles strax börja plugga lite, för fick inget gjort igår, va så jäkla trött att jag somnade :S Men ialla fall... idag har det varit skola och jobb. Sen när jag kom hem va det Mongolisk mat ;) Och till efterrätt? - En kanelbulle såklart :P
Tyvärr blir det ingen bild just nu, tog några stycken men ingen blev bra x)
Saker som måste göras idag!
- Plugga!!!
- Städa mitt rum, ordentligt.
- Måla mina naglar i en annan färg :)
- Hoppa in i duschen, för jag orkar inte göra det imorrn bitti :P
- Och slutligen... SOVA!
Ha det bra.
/Anna

Kanelbulledagen!

2011-10-04

dsc00227 (MMS)

Bilden är tagen tidigare idag :)


Redbull!

2011-10-04

dsc00226 (MMS)

Redbull mitt på blanka dan ;)


Tisdag 4 Oktober

2011-10-04
Hejhej!
Idag är det kanelbullens dag! Perfekt för mig som älskar kanelbullar, så ska nog sticka på lunchrasten och köpa en ;) Jag är just nu i farten hemma, ska käka en till macka och sen är det borsta tänderna och sticka iväg till skolan. Idag har jag en kort dag, sen ska jag iväg och jobba någon timme också.
Nu hoppade min macka upp, så får skriva lite snabbare så att den inte hinner bli kall :P
Min outfit idag. Höga slappa byxor från bikbok, svart linne från H&M, och olika ringar och armband :)
Peace out!
/Anna

Måndag kväll

2011-10-03
Halloj
Just nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywood fruar. Tycker det programmet är så himla roligt, för vissa saker som de gör är riktigt otänkbara/konstiga för oss andra :P Den jag gillar mest av dem är Maria Montazami eftersom hon verkar så genomsnäll, aldrig arg och gullig :)
Idag har jag varit i skolan, lyckades fixa så att jag kan mobilblogga (superskönt eftersom man inte alltid har tillgång till dator under dan) och sedan har jag också jobbat lite :)
Var jättetrött när jag kom hem (va ju som en sengångare imorse) så jag var tvungen att gå och vila efter maten :P Men nu är jag pigg igen och ska alldeles strax börja kolla igenom min kalender för att se vad jag behöver göra i skolan den här veckan.
Tidigare idag gjorde jag som sagt ett mobilblogg inlägg, bilden blev lite konstig så här är bilden från rätt vinkel:
Hade på mig min nya jacka från Mallis. Hade dessutom på mig två av mina nya ringar, den med texten och en av de blåa :)
Och nu har det nya programmet "Svärföräldrarna från helvetet" börjat. Fyfan vilket roligt program! x)
En bild som jag hittade nyss från Spanien :)
Mina ringar idag.
En lite bättre bild på ringen från "Pearls for Girls". Inristningen syns inte alls :P
Jag just nu. Hoppas ni har en fortsatt bra kväll :)
/Anna

Måndag igen...

2011-10-03
Hejsan 

Sitter i bibblan just nu med datan eftersom jag har håltimme... Första lektionen gick på 5 minuter så har hittills varit utan lektion i en timme, ganska segt med andra ord.
   Nästa lektion är det latin -.- orkar inte med den här dagen känns det som, är trött, hungrig och vill bara sova. Sen eventuellt ska jag åka till jobbet och jobba någon timme också.
   Saknar Spanien! Här i Sverige är det kallt och höst. Visst är det mysigt med höst och att sitta i stan och fika men man saknar verkligen den 30 graders varma solen och att simma i Medelhavet :( Vill tillbaka...
   Imorse blev det ett snabbt inlägg, skulle precis dra mig till skolan så det blev lite stressigt men det jag skulle komma fram till ialla fall var att jag har haft en underbar helg med Patrik :)
   Tyvärr så har jag ingen bild att lägga upp eftersom jag inte har min egna dator med mig så det får bli en gammal bild istället.

 

En bild från när jag var på Mallorca förra veckan :)
Ha det bra.
/Anna


TRÖTT!!!

2011-10-03
Är så sjukt trött!
Ledsen att jag inte bloggade igår, men va med min älskling hela dagen :)
Ska börja åka till skolan alldeles strax, första skoldagen på en vecka, orkar inte :( Har lite att ta tag i den här veckan eftersom jag va på Mallis.
Under lördagen åkte jag och Patrik och fikade i stan, super mysigt! :)
Igår va jag som sagt med Patrik hela dagen, sen va jag även med Fanny under morgonen. Sen kom Havin till stan, där jag och Patrik var. Innan dess hade vi gått omkring och kollat lite i butiker.
Aja berättar mer sen, måste springa!!!

Hemma igen.

2011-10-01
Back in Sweden! :)
Flygningen gick bra förutom starten, gillar inte att lyfta så det förklarar saken... Sitter hemma just nu i min säng och bloggar, har köpt lite grejer på Arlanda (t.ex. födelsedagspresent till en kompis) och sen en ring till mig själv faktiskt :) Den va jättesöt, en helt vanlig silvrig ring med denna inristade text:
"Live one day at a time and make it a masterpiece". Sjukt bra motto tyckte jag så det va ett självklart köp, 200 kr från Pearls for Girls. Lägger upp en bild senare, för nu är det stress, ska byta om och åka in till stan och träffa Patrik!
Ses senare!
/Anna

Fredag

2011-10-01
Hejhej
Nu sitter jag i sängen, sista kvällen på Mallorca :'( Älskar solen, havet och värmen och nu är det sista kvällen... kan inte fatta att veckan har gått så snabbt! Men imorrn går flyget tillbaka till kalla Sverige, men man kommer ju tillbaka till alla kompisar och tillbaka till min Patrik så det är bra :)
Idag vaknade vi tidigt och åkte till en stad och shoppade lite, köpte en höst jacka (helt sjukt att man hittar höst jackor på Mallorca liksom), några armband, några ringar och ett jättefint halsband! :) (Lägger upp bilderna).
Sen har det som vanligt blivit sol och bad. Och sen så badade vi i havet med en liten surfing bräda så man åkte på vågorna :) Sen va det show på kvällen, fast det va så himla kallt eftersom det blåste, så jag tog bara en mojito och gick upp till rummet ;)
Här är lite bilder på mig, och saker jag köpt:
En bild vid poolen :)
Det var alla saker jag köpte :)
Ses allihopa :)
/Anna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus