Hej!

2011-11-30
Tjena tjena
Håller på att laga middag, vårrullar med ris. Väntar bara på att det ska bli klart men det går så jävla segt... Skolan var as lång idag och jag höll i idrottsuppvärmningen med en klasskompis (skit jobbigt!).
Ska plugga idag, eventuellt gå ut men annars blir det plugga för har spanska prov på fredag (orkar seriöst inte med minst ett prov varje vecka!!!).
Ska beställa frisör tid, skulle egentligen göra det i tisdags men glömde bort det igen... så får göra det när jag har tid helt enkelt. Vill vara brunett innan jul iaf :)
Har ganska lång dag imorrn också, och sen på fredag efter skolan är det att jobba. Likaså lördag och söndag -.- Jobbigt men det är bara och köra på liksom. Har precis kollat in mitt schema för jobbet innan jul, hur mycket som helst ju! Aja, sparar ju till en resa så det är bara att se det på den positiva sidan liksom :)
/Anna

Thank god for coffee!

2011-11-30

dsc00364 (MMS)

Thank god for coffee!


Är jag konstig?

2011-11-29
Har blivit kär i den här låten!
Vet inte vad de är med mig men när jag hör introt tänker jag bara på Irlands landskap och pubar x) Just love it!
Har inte sett filmen ännu, men måste ladda ner den :)
Har ni haft en bra dag annars?
Just nu pluggas det för fullt (eller inte just nu för jag bloggar ju...?), men när jag slutat blogga så kommer jag igång igen :)
/Anna

iron & wine.

2011-11-28
Tjena tjena
Har datan i knät och kollar runt lite på fb och lyssnar på denna låt:
Iron & Wine - Love and some verses
Ska plugga italienska snart och sen ska jag rita upp en skiss på ett arbete vi gör i idrotten (vi ska leda en uppvärmning). Så det är vad jag ska göra nu och sen ska jag sova hade jag tänkt.
Imorrn är det en ny dag med nya upplevelser som väntar :) (Man brukar ju säga "ny dag med nya problem" men det låter ju så jävla tråkigt och negativt så jag fick ändra lite på det :P).
Ha det bra!
/Anna

Punktligt.

2011-11-28
Är hemma just nu. Har tråkigt. Måste plugga. Punkt slut.

Citat.

2011-11-28

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare - Lucius A Seneca


Jag kom, jag såg, jag segrade

2011-11-28

dsc00362 (MMS)

Idag på latin lektionen...


Amor vincit omnia

2011-11-28

dsc00358 (MMS)

Världens bästa citat.


Bilder från igår och veckans planering!

2011-11-28
Hej hopp!
Sitter vid frukost bordet just nu och käkar lite frulle :) börjar halv tolv idag!!! (asnice jag vet :D).
Asso det är helt otroligt att snön inte har kommit ännu, det känns som att det är början på hösten liksom...
Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på efter skolan, får se vad det blir för planer.
Slänger upp bilder på lussebullarna ^^
Haha tjockis jag är ;P men ifall man har bakat bullarna får man också äta dom! :)
Veckans planering kommer också här:

Ha det bra!
/Anna

Lussebullar :D

2011-11-27
Glad första advent till er allesammans :)
Idag vaknade jag ganska sent och sen tog jag och drog och handlade med lilla syrran, köpte lunch och lite ingredienser till lussebullar. Sen har jag bakat med henne och så har vi druckit julmust när degen skulle jäsa.
Ska lägga in bilder på lussebullarna sen ;)
Dagen idag har alltså bestått av bullbak, men det är lugnt för det kommer bli gott att äta det sen :D
Ha det bäst!!!
/Anna

Idol

2011-11-26
Man förstod att hon åkte ut på grund av "Titanium" låten men den här låten lyckades hon grymt med!!!
Och denna låt framförde Moa, så jävla bra gjort!!!

Bildbomb!

2011-11-26
Hejhej
Har inte kunnat blogga idag för vaknade och sen var det bara att sticka till jobbet :) Jobbet gick bra, sen drog jag hem och käkade och nu sitter jag och tittar på "Mr Bean's holiday", så jäkla rolig ibland!
Laura kommer kanske hem till mig snart, får se... hon har inte skickat något mer sms :P
Har köpt klart nästan alla julklappar nu, bara en kvar (fattar inte hur jag har hunnit med alla julklappar innan december ens har börjat!).
Så har slagit in massa paket nyss, det är ganska kul för jag gillar att vara lite pysslig :)
Tänkte att eftersom jag har lagt upp bilder på Emma så kunde jag lägga upp lite bilder när Elsa är med också, hon är inte lika fotogenetisk som Emma är så det är svårt att få till några bra bilder på henne :)
"1 när damerna äter tillsammans.
#2 när dom äter.
#3 Här är den bilden då man ser bäst vad som står (bokstäverna) på väggen. Det står: "ELSA Å EMMA" :)
Mitt sovrum just nu med ljusstaken :) Mamma håller på att pynta hela huset nu innan imorrn då det är första advent.
Lite roligt vad man kan göra med en gammal sylt burk typ :) Den här gjorde antingen jag eller någon av mina syskon när jag/någon var liten, men den är söt iaf, så den lyser upp mitt rum på ett fint sett från nattduksbordet.
Aja nu ska jag titta vidare på filmen. En sak till bara, har inte hunnit beställa en ny frisörtid, ska göra det senare i veckan.
Ha en fortsatt bra lördag kväll :)
/Anna

Låååååååång dag....

2011-11-25
Hallå hallå
Idag har det varit en låååååång dag och då menar jag verkligen det. Kan börja med att skolan kändes sjukt lång, efter det skulle jag åka med tuben till jobbet, jobbade tills klockan 7, handlade mat i centrum när jag kom hem och sedan drog jag iväg till min kompis Sabina och åt hemma hos henne och tittade på Idol. I mellan pausen satt vi och lirade guitar hero (har inte spelat de på sjukt länge nu så jag suger när jag spelar på "hard" haha :P). Och kom hem nyss. Är helt jävla slut om jag ska vara ärlig, fattar inte hur jag kommer orka jobba imorrn också, kommer typ sova på bussen påväg till jobbet :P
Angående Idol, alla var sjukt duktiga idag men man visste liksom att Molly skulle åka ut för hennes första låtval "Titanium" hade hon inte riktigt sångkapacitet till, tyvärr. Men hennes andra låt ÄGDE! Men synd att hon åkte ut men jag tycker definitivt att det är rätt tre personer kvar nu, fan nu vill man ju inte att någon ska åka för alla är så jävla bra! Fatta att alla tre är under arton och har såna röster, det är ju helt stört!!!
Vem tycker ni ska vinna Idol?
Moa, Robin eller Amanda?
Jag tycker alla tre är så bra fast på olika sätt. Robin har en grym röst och sätter alla höga toner. Amanda har en egen röst på något sätt, hon har en speciell röst, typ som Adele eller Duffy typ. Och Moa har en sån nice personlighet som bara strålar när hon sjunger. Who will it be?
Har lyckats få in julklappsshopping idag på lunchrasten (att jag hinner?) men alla julklappar är inte inhandlade ännu, still four to go!
Men tänke att jag skulle slå in lite paket innan jag går och lägger mig :)
Ha det bäst!
/Anna

Dagen idag

2011-11-24
Halloj
Det är så kul när det kommer nya och fler läsare! Kul att ni hittar hit till min blogg :)
Just nu sitter jag i min säng med datorn (som vanligt?), nej men har precis käkat mat (min pappa har varit jätteduktig och lagat värsta middan :D) och nu ska jag försöka göra en svenska läxa och fila lite på engelskan sen kan jag gå ut med mina kompisar för det har jag inte gjort på hela veckan (känner mig så himla insnöad hemma nu för tiden).
Min sista lektion idag var "Etik och livsfrågor", vet att det låter lite konstigt men dom lektionerna är väldigt flummiga och man snackar mycket om moral, etik och hur människor tänker och agerar och varför de gör som de gör. Vet att det låter helt vaj men det är faktiskt riktigt intressant ibland och kul är det också för det är jättesällan läxor och man kan bara sitta och diskutera på lektionen (ett ämne som passar mig jättebra eftersom jag älskar att prata, det vet folk omkring mig eftersom jag har alltid varit en pratkvarn, hehe...). Och det bästa med dom lektionerna är väl att jag kan vara med Havin :) Vi går i olika klasser annars men just denna lektion har vi den tillsammans, så när vi idag fick en liten rast mitt under lektionen så gick vi omkring och snackade i skolan, och det känns så skönt att snacka med Havin för hon förstår allt vad man menar och vill ha sagt. En av mina bästa vänner helt klart! ♥
Bloggade innan idag om att jag hade haft historia prov också, gick faktiskt bättre än jag hade tänkt mig så jag är stolt över mig själv.
Och imorgon skulle jag färga håret brunt men eftersom jag har fått andra arbetstider så krockade det. Så kommer få ta och beställa om tiden helt enkelt, får väl beställa nu i helgen så får jag antagligen en tid nästa vecka eller veckan därpå :) Synd iaf att det inte blev imorrn, hade velat bli brunett men men det blir så ibland.
Vet att jag inte har bloggat så jättemycket idag men man har ju sina dagar, det vet ni också :)
Måste bara säga en sak till, det är så himla jobbigt när man sitter med datan i knät för då böjer man på ryggen och sen så knäcker man ryggen och det gör så jäkla ont! Någon som förstår vad jag menar?
Goda tuggumin som är bra för tänderna också, smakar fruktigt :)
Jag just nu dårå. Visst är jag vacker idag? (Hell no!) Haha nä men seriöst, orkade inte klä mig ordentligt idag så det fick bli jeans, tröja med tryck och min "STOCKHOLM" hoddie :)
Ha det bäst!
/Anna

24/11-2011

2011-11-24

Hallo
Sitter i skolan och har precis blivit klar med historia provet, känns bara som att en fråga gick sådär annars gick det relativt bra! :)
Angående mitt paket igår, fick bara ena ringen :( eftersom den andra inte fanns i lagret, men den andra var okej bara det att där man ska sätta i fingrarna så är det strech typ som är lite konstig typ men annars var det väl okej :)
Har en lektion kvar nu sen får jag äntligen gå hem, känns som att plugget börjar gå bra igen! Woho stolt här ;)
Det ser ut som det blir en grå och snöfri första advent men det är okej för mig, det kan fortsätta vara snö och is fritt tills julafton (då ska det vara snö!) haha :P Och efter sportlovet kan snön få försvinna, så ska det vara tycker jag iaf.
Har inte varit på gymmet den här veckan, fy på mig själv. Men ska hinna dit en gång den här veckan, för det har varit så rörigt den här veckan det är därför jag inte hunnit med det.
Hoppas ni har en fortsatt bra dag!
Förresten jag har varit rökfri i 2 månader nu!
/Anna


Paketet har kommit med mina ringar!

2011-11-23

Old pics

2011-11-23

Gamla bilder från en resa på Kanarieöarna :)

 


Vad gör jag just nu?

2011-11-23

Är i skolan just nu, ska plugga matte nu men det är så jävla tråkigt! Sen är det lunch vet inte vad det blir för mat.
Idag har jag på mig mörkblåa jeans, en mönstrad svart/vit blus, svart kavaj och herrskor med klack (vet att det låter konstigt men dom är skitsnygga!) :)
Bilden är då jag och Fanny var på Moda Café i stan för något år sedan, de har världens godaste varm choklad med vispgrädde och marsmallows och allt det där goda ;)
/Anna


Morrn morrn

2011-11-23
Godmorgon
Sitter och tittar på "Nanny" just nu och lilla kisse katten springer omkring i soffan och upp på fönster brädan hela tiden :) Fick gå upp tidigt idag för att ta hand om mina små syskon så nu är jag uppe liksom... tänkte att jag kunde blogga lite då istället, fixa lite frulle och ta det lugnt framför tvn. Börjar ju inte förräns om 2 timmar :)
Idag är det min längst dag, jobbigt "/ Känner att pluggandet går bättre faktiskt, har pluggat klart (nästan) i historia och igår lyckades jag göra latin läxan på en halvtimme, så somna vid tolv för en gång skull istället för jättesent.
Det är så mycket kläder jag vill ha just nu! Det finns så himla mycket fina saker som man ser överallt i kataloger, skyltfönster, internet och i butiker. Har hållt mig till kataloger och internet för har inte haft tid att gå i butiker :)
Här är exempel på två outfits som man bara vill ha! Vill verkligen ha klänningen till vänster och skorna längst ner :) Allt detta är från H&M faktiskt, älskar H&M :)
Wanties från Kandeeshop.se :)
Sista bilden är nu från imorse, hon låg mellan datorn och mina ben, såg så himla roligt ut så jag var bara tvungen att fota henne :)
Ha en bra dag!
/Anna

#Ett inlägg

2011-11-22
Det blev inget gym idag, jag hann bara helt enkelt inte med det idag.
Kom hem från stan sen hoppade jag ner i badkaret :) Älskar att bada!
Så nu sitter jag i vardagsrummet på golvet igen, vet inte varför jag gör det när man har soffa och fotölj men det är bara så att jag gillar att sitta på golvet, och pluggar latin ... -.- 
Ska sätta igång nu.
Ha en bra kväll och till er andra säger jag godnatt :)
/Anna

En transparant kjol från Gina Tricot!

2011-11-22

Nyårs outfit?

2011-11-22

Vill ha!

2011-11-22
För 1695 kr på Nelly.

Idag

2011-11-22
Hejsan svejsan
Slutade redan klockan halv tolv idag men jag var kvar i flera timmar efteråt på grund av historia provet som jag har på torsdag, känner mig så jäkla stolt över mig själv, har liksom hunnit läsa allting och har även gjort en sammanfattning, hela galoppen liksom :)
Snart blir det mat och sen ska jag göra en sak och efter det ska jag nog förmodligen till gymmet, var ju hos Patrik igår så jag orkade aldrig till gymmet när jag kom hem. Så idag ska jag dit :)
Nu på tv är det "Project Runway", jättekul att titta på deras verk som de hinner göra på bara en-två dagar, helt stört att de ens hinner. Och i just det här programmet förbereder de sina kollektioner för New York Fashion Week.
Aja ska dra nu, ses sen :)
Slänger upp en bild också!
Älskar filmen "Stolthet och fördom", deifinitivt en av mina favorit filmer.
/Anna

Dagen + naglar

2011-11-21
Hejhej
Hade en ganska kort dag i skolan idag, sen åkte jag med hem till Patrik. Vet inte vad det är med mig men har känt mig lite nere idag, allting går inte bra liksom, mycket plugg och proven går inge bra, lite allt möjligt så jag har varit som Patrik sa "lite emo" idag :P Men det är nog bara en period så det blir väl bättre, det är nu när det börjar bli mörkare och kallare och lite tristare då man blir lite nere så det blir väl bättre :)
Tittar just nu på "Pengarna på bordet" och det finns vissa frågor som är helt självklara men ändå så rök massa pengar ändå, men det är klart att man blir stressad när man står där live liksom, tror jag också hade svarat fel på frågor som jag ändå skulle kunnat innan.
Här är en lite rolig video om hur man kan göra lite roligare naglar :)

Här är en till rolig video:
/Anna

Havins så kallade "Tumblr"!

2011-11-21
Hej hopp allesammans, detta är Havins så kallade "Tumblr" som hon har berättat för mig om men som jag fortfarande inte förstår mig på, men det är som en variant av en blogg typ. Check it out! ;)  
Here it is! http://rapturedbyinsanity.tumblr.com/

21/11-2011

2011-11-21
Goddagens
Sitter just nu i skolans matsal med Havin och co :) Har haft en lektion så länge, so far so good.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det blir nog gymmet om inget annat händer, är spontan av mig och ändrar mina planer ganska ofta så därför har jag nästan alltid med mig min kalender så jag kan skriva upp nya saker eller ändra.
Idag har jag på mig beige chinos, en vit blus, en jeans jacka/kofta ovanpå det och sen diverse ringar och ett halsband :) Får se ifall jag tar en bild senare och lägger upp, eller så tar jag med kameran och slänger upp en bild... (lär inte vara bästa kvalitén då om jag säger så :P).
Aja nu ska jag sluta och vara social med Havin.
/Anna

... kunde inte sluta blogga.

2011-11-21
♥ Amor vincit omnia • Kärleken övervinner allt ♥

Babbel om plugg och latin är lika med supertrött tjej!

2011-11-21
Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Har hunnit göra spanskan idag iaf. Skönt att något är gjort, sen är det bara jobbiga italienskan som jag ska göra imorrn så att jag blir klar med de också. Sitter på vardagsrumsmattan just nu och lutar mig mot tv-byrån med massa papper utspridda på golvet och en korsordstidning och en coca-cola flaska och en skål med chips... så pluggar jag! Helt stört jag vet :P
Börjar halv tolv imorrn så just nu känns det awsome :) men jag börjar med latin så det förstörde lyckan på en gång...
Aja som sagt, ska sova nu är skit trött!!! Mina ögon hänger inte med när jag skriver så jag måste hela tiden sudda och skriva om :P
Acta est fabula... (klura ut den ni).
/Anna

Om bloglovin'

2011-11-20
Gilla mig på bloglovin' ifall du gillar min blogg :)
http://www.bloglovin.com/sv/blog/3201402/underbaraannaa <--- följa?
/Anna

Hej hopp!

2011-11-20
Hej hopp!
Pluggar just nu, ska försöka få något gjort i spanska och italienska. Känner att skolan går mindre och mindre bra, börjar bli skoltrött typ, för alla prov och sånt går piss dåligt :( Det är nog bara en period men ändå liksom...
Har typ inte gjort någonting idag känns det som, kom hem från Patrik, städat mitt rum, varit med Fanny, varit inne på datan och tittat på tv (det blev ändå några saker gjorda idag).
Imorrn får det bli gymmet skulle jag tro, ganska skönt att bara gå på bandet och lyssna på musik och drömma sig bort. Jag märker i och med träningen att jag orkar mer, alltså på springbandet på gymmet. Jag orkar gå längre och flera gånger har jag kört intervaller och sprungit skit snabbt i någon minut och sedan fortsatt gå.
Sist jag var på gymmet var väl i torsdags/fredags då gick jag i 45 minuter tror jag (jag går snabbt, tro inte att jag är skalman!) och sen joggade jag i 5 minuter (har usel kondis och börjar få igång den igen, tro mig 5 minuter joggning är ett mirakel för mig xD).
/Anna

Beställt!

2011-11-20

Två ringar. En dubbelring som liknar en pistol och en ring som är kedjad till en annan ♥

5x Skådesspelerskor

2011-11-20
Här är 5 vackra kvinnliga skådesspelerskor som jag verkligen gillar.
Först ut, Blake Lively som är med i "Gossip Girl" serien.
Sen har vi Jessica Alba som är med i ett flertal filmer, en i mängden är "Good Luck Chuck" där hon spelar en pingvin älskare som jobbar på Zoo.
Sen har vi underbara Kate Winslet som aldrig kommer att åldras känns det som. Hon har varit med i storslagna "Titanic" och hon är även med i en av mina favorit filmer "The Holiday" som faktiskt kommer idag på kanal 3 klockan 22 :) Genren är romantisk komedi.
Och här har vi en till skådesspelerska från "Gossip Girl", ingen mindre än Leighton Meester.
Och sist men inte minst har vi vackra Scarlett Johansson. Hon är med i bland annat "The Prestige".

Veckans planering, ser inte jätte rolig ut jag vet...

2011-11-20
Ska försöka börja med något sånt här i fortsättningen, men ska bli lite roligare då... just nu är det standard bajs :P

Just nu.

2011-11-20
Jag just nu med lilla kisse katten :)

Skrevs igår!

2011-11-20
Hej hej
Igår så var jag hemma hos Patrik och sen åkte vi hem till mig och var ute med mina kompisar och sen gick vi och köpte coca-cola och chips sen stack vi hem till mig och tittade på barnfilmen mulan x) idag stack vi sedan hem tidigt till Patrik ^^
Tänkte att jag kunde ge tips till de paren som inte vet vad de ska göra ibland, jag och Patrik har ibland också det problemet att vi inte vet vad vi ska göra :P
Man kan:
♦Gå på bio/ha filmkväll
♦Gå på fotboll/hockey
♦Bowla
♦Baka/laga mat
♦Träna tillsammans
♦Åka till Heron City och hitta på något (det finns ju allt där!)
♦Köra cybertown
Lite allt möjligt helt enkelt :P
Det här ovan som jag har skrivit skrev jag igår! Men fick redigera den lite eftersom allt var huller om buller :P
Nu är jag hemma igen, kom nyss hem. Igår hade vi filmkväll hos Patrik och tittade på tv och åt godis och allt sånt där :)
/Anna

Emma

2011-11-17
Åh vad jag blir sugen att köpa allt på Kan Dee's hemsida! Får lust att köpa massa saker till Patrik också! :)
Just nu tittar jag på något program om par som inte kan få barn och vissa som ska skaffa barn typ, en tjej var på en gyn undersökning med en man som undersökte henne och dessutom filmade de samtidigt (asso från ett hörn av rummet så man såg ju inget men ändå). Man vill ju inte bli filmad när det är något sånt privat liksom...
Jag har ju två katter som jag har nämnt tidigare kanske, Elsa och Emma. Tänkte slänga upp en bild på Emma för hon är så liten :)
På min säng imorse :)
Och en till bild från imorse.
Hon springer omkring i huset och stojjar hela tiden, eller leker med Elsa, men något hon gjorde som var jättegulligt innan middagen var att när jag låg och tittade på tv så la hon sig på min mage så där låg vi två :)
Har pluggat lite svenska nu, vet inte vad jag ska plugga på mera, har kollat igenom allt som går att kolla igenom.
/Anna

Ett måste!

2011-11-17
Måste bara tipsa om den här hemsidan: http://www.kandeeshop.se/sv/
Hon är så jävla duktig! Sjukt snygga tryck som hon själv har designat. Ska fan banne mig köpa något av henne när jag har pengar över.
Och hennes blogg är http://kandees.com/ ifall någon undrar :)
/Anna

Sömnlös natt på g!

2011-11-17
Måste börja plugga!!! Har prov imorrn och har inte öppnat boken känns det som!!! Ångest, stress, rage, galet, ännu mer stress och en sömnlös natt... :(

Frisörtid bokad!

2011-11-17
Tjena tjena
Sitter i soffan och tittar på någon film vars namn jag inte kommer ihåg men Jude Law är huvudrollen iaf. Idag var jag på gymmet på förmiddagen sen på eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt hemma :) Vi ska få gäster ikväll så det blir något gott till middag, vet att det blir kyckling.
En annan sak, nu har jag beställt frisör tid! Ska fan bli brunett, nästa fredag den 25! ;)
/Anna

;)

2011-11-17
Följ min blogg med Bloglovin

Ny bloggdesign

2011-11-17
Ny bloggdesign! Denna design är gjord av Amanda Matanovic, super duktig! Tänkte att den passade bra nu när vintern kommer :)

Morning folks.

2011-11-17
Godmorgon
Vaknade för ett tag sen men låg i sängen ett tag till och tillslut bestämde jag mig att stiga upp. Idag är jag ledig eftersom vi har något som kallas för resursdag i vår skola, då är man ledig ifall inte någon lärare vill lägga in någon extra lektion eller någon utflykt till ett museum typ. Så på mitt schema idag har jag tänkt att börja med frukost, sen kanske jag ska dra mig till gymmet och efter det måste jag plugga lite, har nämligen svenska prov i morgon men jag har inte pluggat någonting :S Vi håller på att arbeta med antikens grekland ifall jag skulle beskriva det i stora drag. Platon, Odysseus, Iliaden, Odysseén, Troja och Aten är några av de "termer" vi jobbar med... ni förstår vad jag menar.
Just nu sitter jag och tittar på "Dr.90210" och det är om plastikkirurger i Beverly Hills och man får följa dem i deras jobb. Jag tycker det är synd om de personer som vill ändra på sig enbart för deras skavanker liksom, alla är inte perfekta och det är det som gör oss unika. Men självklart förstår jag de som vill skönhetsoperera sig på grund av dåligt självförtroende och allt.
Hela den här veckan har varit så lugn på något sätt, en lektion i måndags likaså tisdag och igår var det lite fler men då behövde jag inte antecka på någon lektion och idag så är jag ledig... ska inte klaga :P Efter idrotten igår så skulle jag på utbildning på jobbet med Laura och Kristina, där fick vi lära oss lite om det nya momentet vi kanske får börja jobba med i december, kul! :)
Nu kommer lite bilder som jag tog i morse :)
Blommorna som man ganska enkelt bara sätter fast på garderober/väggar, lite vad man känner för helt enkelt. Och så ser man min gitarr :) Kan inte spela så mycket men någon truddellutt kan man väl :)
Mitt nattduksbord med en väldigt liten klocka (3 cm hög) och min sparbössa som är en brittisk telefonkiosk ;)
En annan grej jag har tänkt på är att Breaking Dawn part 1 har kommit ut på bio nu, helt otroligt att jag har missat de! Jag, Fanny och Havin brukade alltid gå på premiärerna, så vi får nog ta och titta på den här filmen också tillsammans :) Jag har ju läst alla böckerna och dom är så jävla bra! Måste se filmen, vill inte ens titta på trailern för då förstör jag hela upplevelsen :P
Breaking Dawn part 1.
Slänger upp en bild av Rihannas skiva som jag och Havin fick i våra goodiebags efter konserten :)
Nu ska jag ta och äta lite frulle, ha det bäst!
/Anna

Julklappar redan nu...

2011-11-16
Hejsan svejsan
Sitter och planerar julklappar redan nu, vet att jag är tidigt ute men det blir planering redan nu. Räknar och planerar... :P Sitter samtidigt och tittar på tv :)
/Anna

16/11-2011

2011-11-16

Tja
Vet att jag inte skrivit på ett tag så berättar snabbt vad jag gjort. Hade bara en lektion igår så det kändes nästan onödigt att gå till skolan. Och det värsta var att jag slutade klockan tio och sen skulle jag ha utvecklingssamtal klockan två så det va lite segt... Men jag åkte hem till Patrik emellanåt så det va bra :) sen efter samtalet drog jag och Patrik in till stan, och det visade sig att det var en riktigt onödig resa för det blev 2 cheeseburgare var sen drog vi tillbaka till honom. Drog hem när det blev kväll och la mig ner i min säng och fortsatte läsa min bok, som jag inte har läst på evigheter!!! Så bra men jag har aldrig tid att läsa den :( får väl börja läsa den på tuben till och från skolan :)
Just nu sitter jag på mattelektionen och tråkar, vår grupp är klara med våra uppgifter så vi sitter och väntar bara :P
/Anna


Måndag 14/11-2011

2011-11-14
Hejhej
Har varit ute med mina kompisar och kom in nyligen, fyfan va det är kallt ute! Ska äta en clementin nu och titta på det "Det okända" ett program om andar och sånt där. Väldigt intressant program måste jag säga :)
Patrik var på Derbymatchen i Globen idag, Djurgården förlorade med 5-0 enligt kompisar på fb iaf :(
Idag hade jag bara en lektion, helt underbart. Sen var jag med Patrik halva dagen, vi firar ju 7 månader idag :)
När jag skulle åka hem till Patrik blev jag så jäkla illamående att det höll i sig tills det släppte för en timme sen ungefär, jättejobbigt måste jag säga, det kändes som om jag ville spy hela tiden :(
Mitt rum är nästan klart nu förresten, har nya möbler ju och igår när jag och mina föräldrar var på ikea köpte jag såna där blommor som man kan sätta upp på väggarna och garderoberna, så jag valde att sätta upp det på garderoben, jättebra blev det! :) ♥
/Anna

Fräsch nu ;)

2011-11-13
Tjena tjena
Har precis ätit indisk mat, tikka masala! :D Så jävla gott! :) Idag vaknade jag vid tolv och drog till gymmet, efter det träffade jag Fanny och gick i lite affärer sen köpte jag mat och drog hem. Och om en stund ska jag, mami och papi dra till Ikea och kolla på nya möbler till mig eftersom vi fortfarande gör om mitt rum. Känner mig så himla fräsch just nu, är super skönt när man startar dagen med att gå till gymmet :)
Min minsta katt smyger omkring när jag sitter vid datan i soffan :P
Ska träffa Patrik senare efter att jag har varit på Ikea och allt det där :)
En ny tröja som mamma tänkte ge bort :O Så tog hand om den :P
/Anna

11-11-11 unikt.

2011-11-11

Förresten det kanske är värt att kommentera men alla gör det idag :P
Att det är 11-11-11 idag och att det bara händer en gång varje sekel (100-år) och att jättemånga har gift sig o allt de :)


Fredag

2011-11-11

Hallo
Idag är det fredag och just nu är jag hemma hos Patrik. Hade en kort skoldag och sista lektionen föll bort för alla lärarna skulle ha utvecklingssamtal typ :P imorrn ska jag jobba och sen senare vet jag inte. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Bilden är ja som lucia i nian :)
/Anna


Flygekorre på monki : D

2011-11-10

dsc00331 (MMS)

Flygekorre på monki : D


:)

2011-11-10
Tjena tjena
Sitter och tittar på tv just nu, Havin är här och vi ska snart gå ut :) Lång skoldag idag, satt fast på tuben imorse vilket gjorde att jag kom för sent -.- och sen skulle vi till armé museet under historian för den lektionen är superlåååång...
Sen efter att vi hade slutat och var påväg hem till mig köpte jag glass och godis och det kalasade vi på :)
Aja nu ska jag titta vidare på programmet, ses!
/Anna

-.-

2011-11-10

Är i skolan och har lektion just nu... snart får jag gå hem!!!


Armé museet

2011-11-10

dsc00326 (MMS)

Armé museet


Hasselnöt kaffets betyg... tam tam tam...

2011-11-09
Förresten jag smakade det där hasselnöt kaffet, smakade lite hasselnöt bara inte speciellt mycket men det va ganska gott! :) 4/5 toasters får det bli! XD

New stuff

2011-11-09
Hejhej
Har varit på Ikea och nu sitter jag och pluggar massa latin, skit kul...?! Har köpt lite grejer som jag tänkte visa :) Har dessutom köpt massa lampor till mitt rum eftersom det känns lite mörkt i rummet eftersom lampan jag köpte gav ganska lite ljus, den är iof en väldigt mysig lampa men det det behövdes lite mer light liksom. Så sänglampor och lampor till fönstret har inhandlats.
Här är den ascoola tavlan jag köpte, 99 spänn bara!!! Helt sjukt för en sån grym tavla måste jag säga.
Lite mysiga ljus måste man ju ha på hösten ;)
Och såhär ser en hörna av mitt rum ut just nu, men det ska komma fler saker i rummet men det är ju inte klart ännu. Kom på att jag måste få upp min anslagstavla där jag har massa bilder och konsert biljetter och bio biljetter och allt möjligt som jag har som minnen liksom :)
Dessutom har jag fått upp min gitarr på väggen, vet inte hur länge den kommer kunna hänga där eftersom den hänger hårfint liksom så ska försöka fixa något åt de också... kanske hänga upp den vågrätt ovanför sängen??? (Ingen dum idé!)... det sprakar av idéer i mitt huvud känner jag ;P
Aja nu ska jag fortsätta plugga, hade kommit in i det ganska bra så ska inte hänga upp mig framför datan för då fastnar jag bara (typiskt mig >.<').
Bye.
/Anna

Allå!

2011-11-09
Allå!
Min minsta katt har blivit skogstokig och springer omkring i vardagsrummet upp på soffan och in i mitt rum... störd? Och nu jagar min större katt den mindre. Måste vara något fel! :P
Skolan idag gick bra, tråkiga lektioner bara. Men gick under långrasten till ett jättegulligt café med två klasskompisar och tog en kopp te och försökte plugga lite, för man hinner inte göra allting hemma för då slutar man upp med att man pluggar flera timmar i streck, och det orkar man inte med.
Har precis ätit middag, pasta med kräftstjärtar i en speciell sås som min mamma gör :) Jummie! Så nu sitter jag och tittar på Vänner på tv, det är ett av de gamla avsnitten när de var jätteunga. Och nu börjar The Big Band Theory! :D
Ska kanske åka till Ikea idag med mami och papi för att handla lite saker, sänglampor till mig iaf! Men vi får se, har latin prov imorrn och måste råplugga!!! >.<
En sak som jag har märkt, hur träning verkligen påverkar ens vardag. Man blir piggare och orkar med mer och en till sak som jag har märkt är att jag är alertare på lektionerna och jag fattar mer i exempelvis matten, det är jätteskönt att man ser och känner resultat liksom.
En annan sak som jag måste säga, och det är vår idrottslektion som vi hade idag. Vi hade gymnastik och skulle göra kullerbytta och stå på huvud och allt sånt där. Men sen skulle vi göra volter, på någon speciell ostmatta (ett omvänt U typ) men det hann vi visserligen inte med utan skulle ta det nästa lektion, men iaf, vilken lärare tror att vem som helst kan göra volter bara sådär? Allvarligt jag vill inte gå på nästa lektion på grund av det för att jag inte vill slå ihjäl mig liksom... de är det som jag inte gillar med idrott. Du måste ha talang för det. Och det är samma sak i musik, bild osv...
För att kirra ett MVG måste du tydligen vara talang i ämnet. Jag hade musik förra året, vi var tvungna att sjunga framför läraren och tre andra elever, uppträda med instrument själv framför läraren och sen massa andra uppgifter (lite pinsamt liksom) och ändå trots att man gjorde allt det där så får man inte MVG utan man måste göra något "personligt" av det... det räckte alltså inte med att man försökte, hade utvecklats, varit med på varenda lektion osv... Det är det jag inte gillar, men såklart menar jag inget illa när jag säger det här, jag tycker ju det är kul med musik och bild, men jag gillar bara inte bedömnings sättet. Visst skiljer det sig från skola till skola men i min skola upplevde jag att musiken var så iaf förra året.
Till något annat, idag var jag inne på Indiska och köpte jättegott kaffe och te! Hasselnöts kaffe (ja vet att det inte låter jättegott men det doftade sjukt gott!!!) och sen så köpte jag chai te ;)
Aja skulle tydligen dra till ikea nu, får dricka kaffe och plugga sen... kanske gå ut också med mina kompisar för jag har inte varit ute med dem på ett tag.
Ses!
/Anna ♥

ppplllluuuggggggg...........

2011-11-08
Hejhej
Idag var det en kort dag i skolan, men stannade kvar en timme extra för att plugga lite. Fick inte så mycker gjort just då men det jag fick gjort var iaf nånting. Sen åkte jag hemåt, men hämtade bara mina gymkläder sen stack jag till gymmet. Kom hem sen och fixade lite hemma, sen blev det middag, nuggets med pommes ;) Sen blev det dags att plugga... har prov på torsdag som jag blir galen på! Har hållt på med massa saker men sen när man kollar i "sammanfattningen" av vad man ska kunna till provet så är det typ bara en tiondel av allt -.- väldigt irriterande eftersom det jag gjorde tog mer än en timme.
Men just nu sitter jag och tittar på tv samtidigt som jag bloggar samtidigt som jag pluggar (borde plugga...)
Orkar inte ta en bild på mig själv just nu, sitter med mina mjukis kläder :P
Ha det bra, ska sätta igång nu.
/Anna

Frukost bild

2011-11-07
Förresten ska visa en bild på min über frukost! :) Tog bild för att jag blev så nöjd.
Fil med müsli och bananer i. Och till det en kopp te eftersom jag vaknar med rosslig hals varje dag, vet inte varför :(
/Anna

Gym :)

2011-11-07
Tjena tjena
Kom nyss hem från gymmet. Känner att jag orkar lite mer nu, det är jätteskönt! Jag orkar gå snabbare på bandet och jag kan göra fler sit-ups ;) Ska bli fit for fight :P
Idag har det varit skola, har riktig ångest för allt som kommer komma den här veckan, har lite läxor tills imorrn som jag måste göra och sen har jag bajs latin... vill inte!
Tittar på "Det okända" just nu, det handlar om hemsökta hus typ och när medier kommer och försöker hjälpa dem. Imorrn vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska jobba eller så pluggar jag... ingen aning, ska fråga Laura och Kristina ifall dom vill jobba först :)
Nyduschad :)
En asbra gym låt :P King of Africa - Douster
/Anna

Slutar

2011-11-07

Hej hej
Sitter i klassrummet just nu och pluggar matte samtidigt som jag lyssnar på Adeles låt "Someone like you" :) slutar nu så ska ta och tagga hem.
/Anna <3


Blond eller brunett? Det är frågan...

2011-11-06
Godkväll
Hr precis ätit pizza, skit gott! Och nu sitter jag och tittar på 2 and ½ men ;)
Jag har ett dilemma, vad ska jag färga, blont eller brunett...? Jag har lite beslutsångest, för jag hittade gamla bilder från en mobil som varade i en månad för den blev vattenskadad, men iaf på minneskortet hittade jag bilder på mig när jag va blond och jag tyckte att de va ganska snyggt ändå... men jag är sugen på att bli brunett, problem!
En av bilderna jag hittade, inte jättebra kvalité men ändå :)
Eftersom jag ändå är inne på nostalgi så kan jag ju visa några låtar som jag lyssnade på i åttan och nian :P
Never think - Robert Pattinson
Let me sign - Robert Pattinson
I was broken - Robert Pattinson
I'll be your lover too - Robert Pattinson
Bloc Party - Banquet
Bloc Party - Helicopter
Mutemath - Spotlight
The Black Ghosts - Full Moon
Blue Foundation - Eyes on fire
Konstiga låtar? Svaret är att allt kretsade kring Twilight då så de är inte så konstigt :P
/Anna

Music fulfills life

2011-11-06
Hejhej
Skulle egentligen gå upp vid 10 tiden idag för att vänja mig tills imorrn då skolan börjar men det slutade med att jag vaknade upp 1 timme senare :P Åt frukost och drog till gymmet, det känns jätteskönt att jag börjar få det till en vana att gå till gymmet.
Så nu sitter jag och tar det lugnt framför tvn och ska fixa lunch alldeles strax, ska bara komma på vad jag ska laga...
Beyonce - Love on top
Beyonce - 1+1
Ni lär ha förstått att jag ofta lyssnar på Beyonce och Rihanna, men det är inte så konstigt eftersom jag verkligen ser upp till de. De har grymma röster, skit snygga båda två och dessutom har de lyckats helt och hållet i sång karriären :)
Gym class hero - Stereo Hearts
Adiam Dymott - Miss you
Adiam Dymott - Pizza
Lite musik som ni kan lyssna på :)
/Anna

Benjamin Buttons otroliga liv är på tv just nu!

2011-11-05
Godkväll
Har precis klivit upp ur badet och klätt på mig pyjamas och sitter nu och tittar på tv. Var ute med några kompisar förut, Havin och jag gick och köpte chips och ostbågeliknande snacks. Tjockisar vi är :)
Just nu är det "Benjamins Buttons otroliga liv" på tv! Älskar den filmen, verkligen sevärd för er som inte har sett den! Brad Pitt har huvudrollen och föds gammal och åldras baklänges liksom, väldigt häftig och fin historia faktiskt.
Här är trailern för er som är intresserade :)
Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag ta och göra mig själv en macka, hälla upp ett glas med coca-cola och sen ska jag njuta av filmen. Får gå till gymmet imorrn och träna lite för att kompensera allt godis/chips ätande som jag proppat i mig idag :P
/Anna ♥

Midnight in Paris är ingen bra film, lite musik och helgens händelser...

2011-11-05
God eftermiddag
Sitter i min säng och försöker plugga men har bara kommit så långt att jag öppnat böckerna... inte det roligaste att behöva plugga på lovet men jag känner att det skulle vara skönt att ha det gjort så att jag slipper göra det när skolan börjar igen för då kommer jag ha massa andra grejer att tänka på också.
Idag började dagen sådär, vaknade klockan 11 och skulle egentligen jobba med Laura, men vi båda två tyckte att vi tar det imorrn istället. Jag och några andra var hemma hos Laura igår och drack lite och snackade, slutade med att jag och Patrik gick hem vid 3 och sen somnade vi vid klockan 6 efter att ha tittat på både "Jalla jalla" och "Dodgeball" filmerna :) Jag va riktigt trött efter det så det jag gjorde klockan 11 imorse va att gå upp, klä på mig, springa ner till en butik nära där jag bor och handla frukost, käka och sen gå och lägga mig igen... och det slutade med att jag vaknade till för typ 2 timmar sen (känns bra?).
Jag försökte möblera om mitt rum igår ju som jag sa tidigare, men jag vet inte om jag ska fortsätta idag, för jag vet ju inte hur jag vill ha det ännu... jag har liksom en stor säng, 3 garderober, en stor byrå, en hylla och en stor tv som jag måste kånka runt i rummet så att det blir bra. Och sen måste jag ta hänsyn till min "New York skyline" fondvägg, så där kan jag inte ha mina garderober till exempel, så det är problematik lite överallt :P
Min katt som vi fick i tisdags har fått namnbyte två gånger, jag blir seriöst helt galen! Först skulle hon heta Alma vilket jag tyckte passade jättebra, sen fick hon namnet Wilma som va sådär och nu ska hon heta Emma tydligen vilket jag inte alls tycker passar till henne för de enda jag tänker på när jag hör namnet Emma är mina gamla docka som jag lekte med när jag va 5 typ :P
Patrik tycker att jag borde testa att färga mitt hår brunt och faktiskt verkar det inte så dumt för oftast när en blond blir brunett brukar det bli ganska snyggt ändå... från början sa jag direkt nej men nu blir det så att jag har fått in en annan tanke och jag har lite lust att färga brunt ändå. För jag vill ändå till frisören snart och då ska jag färga mitt hår samtidigt, antingen ljusblont eller till brunett, vi får se vad det blir. Tidigare har jag haft rött och det blev ganska lyckat och jag fick ju tillbaka min gamla färg efter några månader så det va ju inte så farligt, det är därför jag känner att jag kanske borde testa brunett ;) Som sagt, vi får se...
Förresten jag glömde berätta att jag och Patrik var på bio igår, på Saga i stan. Vi såg "Midnight in Paris" med Owen Wilson, han i "You, me and Dupree". Och om jag säger såhär så tror jag nog att vi aldrig kommer välja att se en film när vi väljer slumpmässigt och när det är lite tid kvar tills filmerna börjar... den var alltså inge bra! Jag trodde att en film med Owen Wilson skulle vara rolig eftersom han oftast är med i komedier.
Filmens handling ifall någon är intresserad av att se den:
Filmen handlade om Owen (en manusförfattare som skriver manus till Hollywoodfilmer, som håller på att skriva en roman som inte går så framåt) och hans fästmö (de ska gifta sig), när de är i Paris. Deras förhållande börjar gå utför och hans fästmö umgås med sin tonårskärlek och hans flickvän medans han går ut på promenader på nätterna. Under dessa promenader kommer han till en annan dimension typ, och träffar författare och konstnärer från 20-talets Paris. Och under hela filmen så är det 20-tals musik och filmen känns bara så osammanhängande på något sätt. I 20-talets dimension träffar han en kvinna och blir förälskad i henne och de reser till en annan dimension (1890 talet). Han anser att 20-talet är "guldåldern" medans kvinnan han träffade ansåg att 1890-talet var "guldåldern". Och hela budskapet med filmen tror jag är att det som har varit, har varit och att man istället ska vara nöjd med det man har och ska sträva framåt istället.
Jag vet att det var en väldigt snabb beskrivning av filmen men den va inte så sevärd tycker jag... om ni vill veta slutet så gör han slut med sin fästmö och hittar en fransyska vid namn Gabrielle som han har stött på i en butik (hennes egen butik där hon säljer gamla cd-skivor från 20-talet).
Nu börjar klockan ticka mot 6 och jag funderar på ifall jag ska börja plugga nu eller inte... jag har massor att göra, latin prov på torsdag och svenska prov (ska läsa typ 70 sidor >.<!). It sucks!
Vi får se vad som händer ikväll, just nu är inget inplanerat men jag antar att alla går ut som vanligt :)
Jag just nu, snacka om att ha tråkigt :P
Lite posering...
Beyonce - Flaws and all
Set fire on the rain by Adele - cover by Sabrina Carpenter

Jag måste bara berömma den här tjejen, jag har tittat igenom några av hennes videos på youtube och hon är riktigt duktig! Hon kommer komma långt med sin röst :)
/Anna

Fredag

2011-11-04
Tjena tjena
Jag håller på att städa och möblera mitt rum just nu, fan va jobbigt det är att flytta alla garderober... Sen vet jag inte riktigt hur jag vill ha det så det här är bara en temporär möblering liksom -.-
Sen ska jag gå ut med Fanny när jag börjar bli klar och senare ska jag vara med Patrik men jag vet inte vad vi ska hitta på, det får vi komma på när vi träffas istället :P
Nu ringde Fanny, ska dra nu!
/Anna

Musik!

2011-11-03
Godkväll
Sitter och kollar in facebook och lite andra bloggar, älskar att läsa kenzas eftersom hon är så moderiktig och verkar som en skön människa :) Samtidigt som jag lyssnar på musik så tittar jag på alla bilder från konserten, skit många bra bilder jag fick in trots att jag bara har en digital kamera :P
Te amo - Rihanna
Only girl in the world - Rihanna
California King Bed - Rihanna
Hard - Rihanna
Rehab - Rihanna
Disturbia - Rihanna
Massa bra låtar av Rihanna! :D

Torsdag, höstlov.

2011-11-03
Hejsan svejsan
Har precis fixat ny lampa och gardiner till mitt rum, skit snyggt blev de :) Igår va jag och Patrik på ikea och likaså idag. Det är verkligen en labyrint på ikea, det spelar ingen roll vilken ikea man är inne på det är alltid svårt att hitta till allting :P Senare skildes vi åt och jag tagga hem till mig och började montera ihop min lampa och han åkte hem.
Ska ut alldeles strax, mina kompisar är ute så ska bara skriva snabbt.
Jag vet att jag inte skriver så ofta nu men det är för att jag har höstlov och då vill man njuta av varenda dag man är ledig.
Nu märker man dessutom att hösten har kommit, löven faller, det blir kallare och definitivt mörkare! Seriöst det är som vinterns mörker, det är bläck svart vid 4-5 liksom, hemskt >.<!!!
Aja ska gå ut till mina kompisar nu, ses!
/Anna

Gissa vad som har hänt?!

2011-11-02
Godmorgon
Sitter vid matbordet just nu med Havin och äter pyttipanna :P Konserten var som sagt awsome igår kväll men en sak som jag glömde berätta var det som hände när jag kom hem... (tam tam tam... som i filmer).
När jag klev in i dörren så såg jag en liten kattunge som mina föräldrar hade varit och hämtat! ^^ Jättesöt är hon, hon ser precis likadan ut som min andra katt, röd, hårig pälsboll :P Alma heter hon :)
En annan rolig sak är att Havin har sin system kamera med sig så hon har tagit jättefina bilder på henne. Min pappa kom ner med några gamla objektiv som passade till hennes kamera så hon har fotat mig när jag ser nyvaken ut och äter (woho eller?) XD
Aja nu ska vi fixa oss, ses!
/Anna

Bilder från ikväll!

2011-11-02
Så jävla grym kväll med Havin!

Snabbis!!!

2011-11-01
Nu ska jag fixa mig i ordning. Har precis varit på gymmet, woho! Väntar in Havin och sen ska vi tagga till globen för att se Rihanna!!! :D

Rihanna!

2011-11-01
Förresten jag kom och tänka på en till sak!
Superduperultraviktigt ju!!!!
Idag ska jag och Havin på Rihannas konsert, men hon drabbades ju av influensa igår och fick ställa in Malmö konserten... så vi får se ifall det blir något, annars blir det en ersättnings konsert.
Är det någon som har fått mer information om konserten?!?!?!?!
/Anna

Tisdag

2011-11-01
Godmorgon
Jag är medveten om att jag inte har kunnat blogga under hela helgen men jag berättar snabbt vad jag har gjort så hoppas jag att det kompenseras, för man kan ju inte blogga hela tiden.
I lördags var jag och hämtade Patrik på flygplatsen, va där i god tid med coca-cola och snickers i handen ;) Sen efter att vi hade träffats åkte vi hem till honom och sov där. Dagen efter var vi hos honom och senare på kvällen drog vi till Heron City och kollade på Paranormal Activity 3, fyfan va äcklig den filmen va, seriöst slutet va sjukt läskigt!
Det roliga va att jag va livrädd under hela filmen och satt med min halsduk vid ansiktet för att vara "skyddad", medans Patrik satt där helt lugn och orädd x) Sen åkte vi hem till mig och tittade på första säsongen av "Svensson, svensson". När klockan började bli runt 3 så stängde vi av tvn. Men när vi blev knäpptysta och skulle sova hörde vi ett bom, och då va det bara att sätta igång "Svensson, svensson" igen XD Den natten sov vi inte mycket om jag säger så.
I måndags, alltså igår gjorde vi lite ärenden och sen åkte vi hem till honom. Sen på kvällen åkte jag hem och tittade på "Bilar" filmen (ja, jag vet att jag är barnslig men jag gillar barnfilmer ibland :P), men innan dess va jag och fikade med min kompisar på Coffee House :)
Har inte tagit några bilder i helgen, har inte orkat. Har liksom inte tänkt så mycket på bloggen.
Och just nu har jag precis ätit frukost, tittat lite på "Rango" <--- grymt bra film :P Och nu kom min kissemiss och vill kela med mig haha, en röd liten gosig pälsboll kan man beskriva henne som x)
Aja nu ska jag börja klä på mig och kanske dra till gymmet. Ses.
/Anna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus