Nya kategorier.

2011-12-30
Har precis fixat nya kategorier:
"Snack" där tankar, idéer och vardagsprat hamnar. "Kreativt", i denna hamnar bilder, musik, film och liknande. Och sen har vi "Dagens outfit" och som titeln på den kategorin så är det ganska självklart vad som hamnar där :) Ska försöka placera äldre inlägg där också, får gå igenom mina inlägg jag gjort och försöka placera dem så bra det går. Ha överseende med detta :P
/Anna.

Tv-tittande och "The Stig-Helmer story".

2011-12-30
Hejsan.

Känner att idag har jag varit duktig med bloggandet idag! Har fått med en hel del bilder och en hel del att läsa om dessutom. Hope you liked it ;)
Just nu ligger jag i min säng och tittar på "Supersize vs superskinny", tycker så synd om dom som har problem med mat. Ena kan inte äta mat och den andra frossäter sammanfattningsvis. Själv älskar jag mat och jag tycker att man ska äta det man vill och inte tänka så mycket. Men när det går till det extrema alltså sjukligt smal eller jätteöverviktig är det ju bra att man får hjälp. Så det är därför jag gillar det där programmet, för dom hjälper ju inte bara människorna som är med i programmet utan även kanske de som ser det också. Jag förstår ifall man är född till det ena eller det andra, det är ju ingen större fara ifall det kanske är genetiskt än att det utvecklas med åldern. Själv är jag inte född till de mindre storlekarna om jag säger så :P Får träna ifall jag vill hålla vikten och så har det alltid varit och så kommer det alltid vara skulle jag säga :)


Aja från en sak till en annan, var på bio för inte så länge sen. Såg "The Stig-Helmer story", nostalgi på hög nivå! Den var inte helt fantastisk om jag säger så men den var bra, varken super bra eller super dålig. Lite gullig när man fick se hans barnår. Ibland tycker man synd om Stig-Helmer och ibland skrattar man åt hans okunnighet om utveckligheten och den yngre generationen. Han blir tagen av polisen, bland annat för att han klottrade över ett "AIK-klotter" med att istället skriva "Bajen" x) Ännu roligare är när han kommer till polisstationen och träffar på en tonåring som också har klottrat = riktigt klockrent! Den har sina höjdpunkter och är riktigt söt i slutet. Ska inte berätta mer ifall det finns någon som läser som vill se den :)

/Anna.

A lot of shoes, thats what its all about.

2011-12-30

Första niten jag satt fast, tog evigheter!!!
Hur det ser ut med två nitar. Orkade inte med fler... tog säkert en timme för 4 nitar skojar inte! Fick använda två olika tångar och sen en syl vass kniv, vågar inte sätta fast fler, är rädd för att skära mig :S
En bild med skorna på.
Färdig med båda skorna! :)
Såhär ser de ut på. Snyggt slitna med nitar, me like very much!!! Har haft dom sen 2008, mina första par converse. Sen blev det bara fler och fler, ni kan se allihopa längre ner ;)
A closer look on worlds most beautiful shoes.
Alla mina converse.
Från vänster till höger längst bak: serietecknade, gula (köpte dom för 50 spänn på loppis, helt oanvända!), riktigt slitna vita.
Mellanraden från vänster till höger: låga svarta, röda, svarta med nitar (efter idag ;P).
Och sen längst fram har vi mina låga ljusblå :)
En närbild.
Tänkte slänga in en bild på mina nya skor också! :) riktigt sköna är dom, bara att slänga på sig dom sen är det bara att ut och gå, fast efter att man har gått i dom ett tag kan man få ont precis ont under foten vid tårna, "trampdynan" brukar jag säga :P fast man får väl köpa ett inlägg som hjälper så att man inte får ont.
Och en sista bild på skorna.

30 december

2011-12-30
Tjena tjena,

Var beredda på ett långt inlägg!
Igår som ni såg höll jag på och fixade med mina nitar, dom kom igår! Så fixade till en av mina svarta transparanta skjortor, min skinnjacka fick också lite utsmyckning fast det blev lite fail och sen så fick även mina jeans shorts en makeover. Men fan det blev inte jättebra om jag säger så, det är jätte svårt att fästa nitarna så jag sitter med tångar och kniv och hela köret för att kunna göra ett hål för att sedan kunna fästa niten och sen ska man pressa ihop sidorna under... tar år och dar säger jag bara!!!
Anyway, ska fortsätta idag med mitt lilla projekt och det är lika med att jag ska få på lite nitar på mina svarta converse, får se hur de går :P


Annars vad som har hänt de senaste dagarna, jag var ju och såg Sherlock Holmes 2 med Havin, riktigt grym film måste jag säga och den är definitivt sevärd! Inge snack om saken, den är så himla klockren. Han som spelar huvudrollen spelar sin roll sjukt bra, det är som Johnny Depp i Pirates of Caribbean, samma sak där! Klockrena skådesspelare för sina roller!
Igår var jag hemma hos Patrik, stackaren har varit på sjukhus i två dagar "/ men nu är han äntligen hemma och på fötter igen så det är positivt. Jag ska fira nyår med Patrik fick jag veta igår också, så jag är glad :D


Har helt glömt bort att lägga upp dagens och massa såna bilder men det har varit lite hit och dit dom här senaste dagarna och jag har tillbringat mestadels av min tid i min säng framför tvn... med andra ord har inte mått jättebra. Men nu är det mycket bättre måste jag säga och jag funderar på att gå på bio idag, Stig-Helmer story filmen :)

Det här ska jag hålla på med ett tag nu, hoppas att det funkar!
Ni får en låt också som Patrik visade mig för länge sen :)
Like ships in the night - Mat Kearney
Älskar musiken i den här låten, texten är också bra men lite ledsam av sig.

Kan inte förstå att det är dagen innan nyår idag :O Allvarligt har 2011 gått så snabbt? Och nu är det bara en dag och några timmar kvar tills det blir 2012.
Sen finns det ju vissa som tror att jorden ska gå under nästa år, vilket jag anser som ren bullshit. Visst folk får tro på vad dom vill men seriously? Jag tror mer att jorden kommer gå under av miljöförstöring av oss männsikor men om kanske några hundra år i så fall. Eller så finns det ju forskare som också säger att solen kommer slockna och det kommer vara jordens undergång, men om flera miljarder år i så fall... det finns ju så många teorier liksom så man vet inte vilken man ska tro på.


Det viktigaste tror jag är att leva sitt liv till fullo (olika för olika männsikor vad de anser är att leva "till fullo"), vara en bra förebild för nästa generation, bibehålla miljön i gott skick, vara med männsikor som man älskar och som älskar en tillbaka och att vara fantasifull och kreativ.


Viktiga ord som man måste tänka på, och en annan sak är att man ska vara tacksam över vad man har och inte hela tiden sträva efter något man inte har för vem blir lycklig av det i slut ändan? Tänk på det! :)


Tror inte jag kommer att blogga imorrn för det kommer vara så mycket på schemat, typ fixa raketer och kläder och allt sånt där så jag önskar alla ett GOTT NYTT ÅR! (Kommer säkert skriva ett blogginlägg om jag känner mig själv ganska snabbt imorrn enbart för att skriva gott nytt år, men vafan man kan skriva det flera gånger vem bryr sig! :P).

Ha det bäst!
/Anna

Igår: här slits det!

2011-12-30

28 december

2011-12-28
Hejsan hejsan
Ligger just nu med datan på sängen och Emma ligger och stirrar på pilen på datan som en galning. Hon vill verkligen bara hoppa upp och slå till skärmen :P
Ska senare ikväll på bio med Havin, det fick bli Sherlock Holmes! :) Super duper kul säger jag bara :D

Idag var jag lite snabbt med Katrina, hon ville ha hjälp med en sak så jag hjälpte henne men nu ska hon och en Linnéa (båda mina klasskompisar) dra till fucking London, fuuuu!!!!
Aja somliga har tur dårå, dom ska vara där och ha det skojigt under nyår, skönt för dom! Själv lutar det mot att jag ska vara med Patrik och hans familj, första gången jag firar nyår utan familj och vänner i så fall :)

Har bara gått omkring lite grann i butiker idag medans jag väntade på Katrina. Sen åt jag och sen dess har jag varit hemma och degat framför tvn... roligt jullov? I know.
Borde egentligen göra något vettigt av tiden, typ läsa en bra bok men seriöst man orkar inte med någonting när det är såhär mörkt, och jag har allmänt bara mått skit idag, det har varit tjafs och sånt men det är löst nu.
Igår köpte jag ett par ankelboots! Har letat som fan och till slut hittade jag ett par (sista paret) på Din sko för 400 spänn, snacka om att jag var överlycklig!
Såhär ser de ut :)
/Anna

Shopping idag igen...

2011-12-27
Heej,
Har ätit frukost för inte så länge sen och ska kanske tänka på att börja klä på mig och göra någonting av dagen istället för att lata sig hemma :P tänkte dra och titta i lite butiker och sen så vet jag inte hur dagen ser ut framöver.
Ska shoppa lite underkläder, skor och sen 70-tals svarta byxor. Såna där utåtsvängda (hade varit riktigt snyggt med ett par högklackade!), så det är det jag ska leta efter när jag springer omkring i alla butiker idag, provade flera såna byxor igår på bland annat topshop, monki och flera andra butiker men de satt aldrig riktigt bra liksom... Dom byxorna är ju ganska passande min kroppsform för jag har inte smala ben eller rumpa haha! Lår och rumpa har jag så det räcker och blir över, så därför gör dessa byxor att intrycket av mina ben ser längre och slankare ut, vilket jag vill framhäva men som inte går med till exempel stuprörsjeans :P
Aja ska ta och fixa mig nu, datan varnar för lite batteri!
Ses.
/Anna

Elsa, när hon ville gå ut för några dagar sen.

2011-12-26
Elsa blir nästan aldrig bra på bild, men den här bilden var ganska lyckad faktiskt! Stolt fotograf :)

Bilder x13

2011-12-26
Det jag fick i julklapp, fast fick pengar, en upplevelse och fler saker också (det va det här jag hittade i mitt rum).
Coca-cola asken jag fick av Patrik :) sen fick jag smink också fast jag aldrig använder det x)
Brorsan börjar göra det till en tradition att ge mig en badanka varje år :P
Fick boken jag ville ha!
Presentkort på Monki och Gina tricot.
Fick ett kristall halsband av min gudmor, jätte fint! Och det sägs att det ska ge en styrka (om man tror på det) :)
Sen fick jag en "hand" att ha ringar på, ni ser att den behövdes!
En närbild.
En magtröja jag fyndade på rean idag!
En svart transparant skjorta.
Ett par söta strumpor.
Och sen fyndade jag en fusk pälsjacka :) (vill absolut inte ha en äkta!)
En bild med pälsjackan på.

26 december

2011-12-26
Hejsan svejsan
Igår var det juldagen och allt jag gjorde var att ligga hemma och titta på film efter film, Stolthet och fördom och de två sista Harry Potter filmerna. Men iof var inga butiker öppna och jag har i princip tappat rösten så det var ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig :P
Åkte in till stan idag för att träffa Anni och gå på mellandagsrean :D Stötte på Patrik också innan jag träffade Ann, han var också i stan med sina kompisar.
Jag och Anni shoppade väl i 6 timmar skulle jag säga, vi hittade båda två saker som vi ville ha och sen när det var dags för lunch så gick vi till Kungshallen och åt lite kyckling och nudlar (our favorite dish!!!) på Ikki.
Jag köpte en vit magtröja, en svart transparant skjorta, ett par söta strumpor och en pälsjacka. Ska lägga upp bilder senare så ni får se :)
Tänkte att man inte ska slösa bort alla pengarna på en gång, egentligen vill ju butikerna bara bli av med grejerna och då ska man hålla i sina pengar för att sedan investera i ett par bättre plagg till våren men man orkar ju inte vänta så långt! :P
Det är så jag måste göra nu framöver, för jag har så himla mycket kläder = 3 garderober. Måste handla smart och få antal kläder med kvalité och kanske lite dyrare än många billiga som kanske inte har den bästa kvalitén, så måste börja shoppa smartare, vilket jag har påbörjat med idag tycker jag! :)
Sitter just nu och tittar på när Gordon Ramsay lagar mat i sitt program och allt ser så himla gott ut! Önskar att jag hade en egen kock som kunde laga god mat åt mig varje dag :D Ska nog ta och köpa en kokbok för att lära mig lite basic stuff ;) En annan bok som jag också ska köpa är den som finns på alla topplistor just nu, "En dag".
Kom på också att jag inte berättat vad jag fick i julklapp så kan väl fota grejerna och lägga upp det här vetja så ser det lite roligare ut än att rabbla upp allt liksom :P
God fortsättning på er ♥
/Anna

Hembeställt!

2011-12-23
Har precis beställt hem massa nitar (100 stycken för 100 kr, varför inte tänkte jag? :P från www.bluefox.nu ) :) tänkte att jag skulle pimpa skinnjackan, skor, min svarta transparanta skjorta (det som alla gör just nu, skit snyggt måste jag säga!) och varför inte conversen? Har velat testa tidigare med att fixa mina plagg med nitar men har aldrig gjort det till handling så passade på nu :P
Här är ett exempel på hur conversen ser ut efteråt, fast jag ska nog inte ha så många på dom, men ändå det är snyggt och jag gillar det ;)
Visst att jag gillar rock, nitar och sånt men jag är inte emo/punkare för det :P
/Anna

Massa läsning till er! Och GOD JUL!!! ♥

2011-12-23
Hejhej,
Jag vet inte riktigt vad det är med min blogg och statistiken? Den ska alltid krångla känns det som, vet aldrig hur många läsare jag har osv... skit störande. Aja nu ska det inte vara några sura miner nu innan jul, det är bara 1 timme kvar och sen är det den 24:e, kan inte fatta att det är jul imorrn! Asso det är ingen snö, det regnar och man har liksom inte den riktiga julstämningen inne. Lite julstämning fick jag iaf när Patrik mötte upp mig efter jobbet och så åkte vi hem till mig och öppnade julklappar och hade det jättemysigt :) Jätteskönt att vi kunde träffas idag, vi har ju inte kunnat göra det tidigare liksom. Men så han har varit här hela kvällen och sen så åkte han hem. Vi har redan öppnat varandras presenter så ska visa vad jag fick, jättefina saker! :D
Sen funtar jag just nu på om jag kanske ska måla om mina naglar så att dom blir lite fina sådär innan jul och sen måste jag in i duschen och tvätta håret känner jag...
Iaf, jobbet gick på som vanligt idag, var inte lika jobbigt som alltid nu när man visste att det var sista dagen :P Kändes skönt att inte ha något att tänka på, varken skola eller jobb :) Nu kan man bara tänka på julen med familjen. Så som det ska vara.
En sak till som jag måste säga som jag tycker är lite jobbigt också, som borde uppmärksammas lite är när jag var påväg till jobbet. Då såg jag en tiggare i tunnelbanan som satt längs väggen. Vet ni hur synd jag tyckte om honom eller, fan jag ville bara springa in i närmaste mat affär och handla en lussebulle typ bara för att ge lite julstämning, hann inte göra det eftersom jag skulle precis börja jobba "/ hade seriöst tänkt att göra det men han var inte kvar efter att jag hade slutat. Det är dessa människor som inte får en "riktig" jul som jag tycker att man ska tänka lite på nu under julen, för det är ju det julen egentligen handlar om, hur mycket man tycker om sina medmänniskor och att man ska hjälpa varandra och ta hand om varandra. Så jag tycker att man iaf ska lägga en tanke på dessa människor.
Nu vidare till en sak till en annan, sitter just nu och ska dricka mitt te som inte alls går att dricka ännu för att det är skållhett rent ut sagt, men har haft ont i halsen hela dagen och jag vet inte varför?! Vaknade upp med en klump i halsen typ, jättejobbigt. Och ifall jag håller på att bli sjuk har jag ju garanterat smittat Patrik nu också, vilket jag absolut inte vill för när han blir sjuk så han är sjuk i evigheter om han drar på sig en förkylning "/
Här kommer bilderna, vet att det är riktig kass kvalité!
"1. Tröjan jag fick av Patrik :D Passar jättebra och han vet ju iof att jag gillar såna här tröjor (han har kanske sett när jag haft det i skolan? ^^)
"2. Second picture ;) Med min nya tröja och en svart transparant skjorta under :)
"3. Någon som kan gissa vad det här är? :P
"4. Jo nämligen massa lipstick! :D Och de smakar verkligen som det står på förpackningarna :P Coca-cola, sprite och fanta smak, skit nice säger jag bara! Jag är redan kär i coca-cola smaken ;)
Det var alla bilder för idag. Vet redan nu i förväg att jag förmodligen inte kommer att blogga imorrn, inte så konstigt eftersom det är julafton... men då får jag passa på att önska allihopa en riktigt GOD JUL!!! :D Ha det så gott, ge och få massa paket, ät god mat och ta det lugnt (stressa ner, förstår inte varför folk är så stressade innan julen? I år har jag varit helt cool lugn :P) och var på eran bästa sida, var försiktiga på vägarna och drick inte för mycket! ;)
Speciellt GOD JUL till dig Patrik = världens bästa och underbaraste pojkvän någon kan ha och till mina kära vänner som är så underbara och som man står med stadigt på jorden, i vått och torrt, dåliga som bra dagar (ni fattar vad jag menar :P)!!! :D
/Anna

2011.12.23

2011-12-23
Godmorgon
Lägger upp en bild på dagens outfit och sen ska jag käka äggmackor och sen bär det av till jobbet, sista dagen nuu!!
Klart! Så nu måste jag skynda mig!!!
/Anna

21 december - 2011

2011-12-21
Hallå hallå,
3 dagar kvar till jul nu och 10 dagar kvar till 2012!
Sitter just nu i min säng, kan inte inse att det är jullov och att man kommer slippa skolan i några veckor :D Helt underbart ju! Jobbar ju iof tills den 23:e men vafan det är 2 dagar liksom, det kan man utstå :P
Imorrn ska jag fixa sista julklappen och sen är jag helt klart, superskönt!
Sen har jag lite smått panik till efter julen då både Fanny och Patrik fyller 18 år dagarna efter varandra, då ska man ju hitta på något riktigt bra ju, för man fyller ju inte 18 varje dag. Men jag har ett hum på vad jag ska köpa, är nästan saker, måste bara intala mig själv att det är bra presenter :)
Sen en annan sak som jag kom och tänka på, ni som har betalt sms-biljett eller via automat i tuben (typ en coca-cola i en selecta automat :P), nu måste man ju skicka ett sms till sin leverantör som sen skickar hem ett brev med aktiveringskod och värsta komplicerade grejerna nu, fattar inte varför dom har krånglat till det så bara :P någon som vet varför???
Efter min lärares snack om Viktor Rydbergs bok ni vet "...snön gnistrar och glimmar...endast tomten är vaken..." så fick vi äntligen jullov och sen drog jag iväg till jobbet, jobbade några timmar och sen kom jag hem och åt massa god pasta med skinksås (jummie!) och sen kladdkaka och massa gott till efterrätt :D Super mysig dag idag :)
Har faktiskt kommit på två julklappar till som jag har lagt till i min önskelista! En kokbok, spelar ingen roll vilken men ganska basic för jag har smått nu med åren börjat gilla att laga saker och sen en bok som heter "En dag", och alla som läser den verkar tycka att den är skitbra. Har läst lite snabbt om den när jag stod i en bokhandel och den verkade ganska bra, lite romantisk typ så den vill jag också ha just nu :P Så nästa år ska jag antagligen läsa mycket och laga mat (?)...
OBS! Inte bra kvalité på bilderna som kommer nu!

#1

#2

#3

På bilderna ser ni vad jag hade på mig idag, en fin längre transparant blus från H&M :) Och sista bilden vet jag är helt urusel, men det är iaf rött nagellack med lite silvrigt glitter på nu inför julen, men tro mig det är tur att man inte ser bilder så bra ändå för det blev riktigt dåligt om jag ska erkänna x) jag är inte speciellt duktig på att måla naglar eller ens att spara till långa naglar (som bara händer en gång vart tredje år ungefär rent ut sagt...)

Aja nu ska jag nog ta och fixa mig lite och sen ska jag nog gå och lägga mig, känner mig lite trött bara, inte sådär trött så att man vill däcka som jag kände i helgen :P

Ha det jättebra!

/Anna


Är jag en poet idag???

2011-12-20
Hej hej,
Ligger just nu i min säng och är alldeles slut i huvudet, har precis kollat upp lite grejer på datan och sen ska jag sova tror jag. Det som hände idag var att jag hade italienska prov och sen stack jag till jobbet. Det har faktiskt inte hänt så mycket annat idag. Har inte orkat tagit någon bild men det var inte så himla märkvärdigt ändå, svart transparant skjorta med en topp under, strumpbyxor och sen ett par rejäla kängor nu när det börjar bli kallt.
Vet inte vad som hände med mig när jag skulle hem från jobbet men jag gick omkring på perrongen och kom på massa dikter medans jag lyssnade på "Alexander Desplat - Meadow" och tittade på när snön föll ner från himlen.
Tänker skriva ner dem i alla fall så kan ni se vad jag menar, brukar inte vara komma på sånt bara sådär men konstigt nog så gick det förvånadsvärt snabbt... Visserligen brukar jag skriva en speciell mening till Patrik, som finns med i första dikten, när jag känner mig sådär extra kärleksfull mot honom :)

#1 Våra händer
Min hand i din passar perfekt
Din stor varm och maskulin
Min liten nätt och fin
Trots skillnaden är de som gjorda för varandra
Klart en sanning

#2 Vinter väder
Snön faller så fint på perrongens isiga skorpa
Lägger sig som ett lager för att bilda olycka,
till de som sätter foten fel
Något så vackert med alla dess former,
att det kan vara något så farligt,
förundrar

#3 Då och nu
Sitter och tittar ut ur fönstret,
medans landskapet flyger förbi
Då, gröna kullar och blomstrande träd
Nu, industrier och byggarbetare som bygger torn som når himlens moln

#4 Tid
Fascinerad av att tiden rinner ifrån en själv som en skopa sand i handen
Livet är en bara handknäppning fylld med minnen

Sådär ja! Känner mig som en poet typ...
Imorrn är det julavslutning i skolan, finally! (Det vi alla har väntat på!) Ha det bäst!
/Anna

2011.12.19.

2011-12-19
Aloha
Vet att jag suger på uppdatering just nu men hela helgen har varit såhär: vakna, äta, åka till jobbet, jobba, komma hem, äta middag, däcka... så det har varit hela min helg kortfattat, kul? Nja...
Idag är det måndag och 5 dagar kvar till jul och det är helt otroligt att tiden gått så jävla snabbt. Hade inte första lektionen idag så börjar halv tolv :D Sen efter skolan ska jag dra och jobba, jobbar hela veckan.
Vet att jag måste ta lite bilder för jag känner själv att det måste vara astråkigt att läsa utan bilder liksom, eller en låt eller vad som helst.
Har fixat mig och allt sånt där men ska gå och käka frukost alldeles strax, tittar på Lyx fällan på tv medans jag bloggar.
Dagens outfit:
Svarta strumpbyxor, höga knästrumpor, en svart större stickad tröja och ett halsband.
#1
#2
Ha en bra måndag!
/Anna

17 december 2011

2011-12-17
Hallo :)
Ligger i min säng just nu, har inte orkat gå upp ännu men snart så :P Ska dra till jobbet efter att jag har käkat och klätt på mig. Igår var det en lång dag och jag jobbade inte så sent iaf så det var ganska okej iaf. Verkligen ledsen att jag inte la in någon outfit igår, fan jag lägger ju knappt upp bilder längre, skärpning på mig!
Det regnar ute, kul... önskar faktiskt att snön ska börja komma nu, det är ju liksom bara sju dagar kvar till jul :O
Snygga "pang brudar" (skämt o sido :P) på mitt landställe i sommras ;)
Ska ta och fixa mig nu, ses!
/Anna

16 december 2011

2011-12-16
Tjena tjena
TGIF! Sista fredagen i skolan 2011!!!

Sitter just nu i skolan och planerar lite med min almanacka, kolla när jag jobbar och när jag ska få tid med massa saker. Jobbade igår och hade inte riktigt tid för att blogga. Efter jobbet tog jag en dusch och sen pluggade jag lite grann och sen gick jag och la mig. Halv sov ett tag tills jag vaknade och hade typ en konstig känsla, lite ont i huvudet, yr på något sätt och det kändes som om jag hade svårt att andas (skit äcklig känsla!). Aja men sen gick jag upp och drack ett glas vatten och tittade på tv en stund, sen gick det att sova igen :)

Idag slutar jag tidigare = super skönt. Kan inte fatta att vi har lov på onsdag och att julafton är nästa lördag! Bara 8 dagar kvar till jul, de är stört ju :P
Måste bara fixa en julklapp till och sen är jag klar med allting innan jul, och jag vet redan vad jag ska köpa så jag måste bara få tid att köpa den :P

Ska slänga upp en dagens outfit och veckans planering senare efter jobbet tror jag.
Har lunch alldeles strax och sen svenska och sen kan jag sticka till jobbet och få lite jobb gjort. 

Och på söndag är det 4:e advent... tiden går så jävla fort!!!

Ska eventuellt fira nyår med Patrik, men ifall det inte blir så, så ska jag fira med min familj och våra vänner till familjen. Vad ska ni göra på nyår? Och vad ska ni ha på er? (Vet ännu inte vad jag ska ha på mig?!?!?!).
Sen får vi hoppas på att det kommer lite snö nu till jul. Och så ska man dricka massa glögg och julmust och äta massa lussebullar, pepparkakor, julbord och ge/få julklappar! Fan vad jag börjar längta nu :)
Ha en bra dag.
/Anna

13 december = Lucia

2011-12-13
Hej allesammans
Idag är det den 13 december och lucia. Det är alltså hälften av tiden kvar nu till julafton om man räknar från 1:a december liksom :) Kan inte inse att det bara är 11 dagar kvar till jul, men det beror nog på att det bara regnar och stormar och inte snöar som det borde göra. Men jag tycker att regnet kan få fortsätta tills 19:e-20:e kanske, då kan det gärna få börja falla lite flingor :)
Gick inte på skolans lucia tåg imorse, valde att ha sovmorgon istället. Men jag tittade på tv's lucia tåg, dom sjöng fint och det var lite mysigt i morgon mörkret tyckte jag.
Idag har det varit kort skoldag, men har ändå gjort ganska mycket. Jag hade ett muntligt spanska prov då jag och en kille från min spanska grupp skulle sitta och ställa frågor och svara till varandra, man var ju förberedd och allt sånt där men det var lite nervöst ändå tycker jag :P Sen var det julbord, inte speciellt gott om ni frågar mig men det fanns pepparkakor och klementiner så då var det bättre!
Imorrn är typ hela skolan ledig men inte min klass, vi ska ha romersk (från gamla romarriket alltså) mat tema dag typ då vi ska laga mat som man gjorde på den tiden... jippie! (right?!). Och inte nog med det så har jag latin prov på torsdag och även en engelska grej som gör mig fett stressad för jag har inte börjat plugga :S Känns bra att varje gång jag skriver om skolan eller att jag har prov så är jag alltid oförberedd, låter skit bra tycker jag :P Nä men jag har alltid varit sånt att jag tar allting sista dan liksom, vet att det inte är bra men då får man en spark i baken för då verkligen MÅSTE man plugga.
När jag kom hem från skolan gick jag och sov och lyssnade på musik, har fått "Titanium" av David Guetta på hjärnan så lyssnar på den hela tiden. Men iaf tiden gick och gick och gick så jag har fan inte gjort något annat än att sovit idag, visst har varit och handlat lite saker som coca-cola och sånt men annars så har det inte hänt mycket x) Det känns också skit bra att veta att jag är pigg nu vilket kommer sluta med att jag kommer vara vaken i några timmar till liksom, eller så kanske jag blir övertrött bara för att jag sovit så mycket så att jag somnar jätte snart och sover typ över 12 timmars sträcket? (Om man räknar med de timmar som jag sovit nu :P)...
Aja ska inte babbla mera känner jag, lägger upp en bild på en lucia bild vetja. Både sången och jag själv när jag var lucia i nian :)
Klicka på bilden om ni vill höra en lucia låt (eller vad ska man kalla det? :P)
Santa Luccica.
Den italienska varianten :P någon som kanske vill lyssna?
Och när jag var lucia :)
Ha en fortsatt trevlig kväll, och godnatt till er som ska snussa :)
/Anna

bilder x 3

2011-12-12
En trött tjej :)
En tavla jag inskaffade idag.
En närmare titt på motivet. Det är massa balkonger, tyckte att det var lite konstnärligt på något sätt. Snyggt!

Klicka!

2011-12-12
God afton
Vet inte varför jag skrev sådär men jag tycker det är sååå tråkigt att köra samma hej hej varje gång :) Har i alla fall varit i skolan idag, latin provet gick sådär men får kämpa till det större provet på torsdag. Imorrn har jag spanska muntligt prov :S Är inte förberedd så kommer få plugga GALET ikväll! :P
Anyway, drog idag under en av rasterna med Havin till en Ica och köpte lite god saker. Hon var smart som föreslog det, vi gick i lite butiker och hade de nice :) För mig blev det en choklad croissant fast det visade sig att jag inte tyckte om det, och Havin köpte 3 donuts haha :P Och till det blev det julmust!!! Me ♥ Havins idéer :D
Klicka på "knappen" ifall ni vill höra en riktigt bra låt av SkrilleX! :D
Ska käka nu, ha det bäst!
/Anna

How beautiful eh?!

2011-12-12

VILL HA x 4!!!

2011-12-11
Jeffey Campbell
Dr Martens
Tiamo
Vagabond

Mkt just nu + dagens!

2011-12-11
Tjena tjena
Hinner lägga in ett inlägg nu innan jag ska äta middag.
Igår var jag hemma hos Patrik men sen åkte jag hem och sov. Hemma hos honom tittade vi på film och hade det mysigt :) Idag har jag jobbat och kom hem för si sådär 1 timme sen. Ganska jobbigt idag faktiskt tyckte jag, timmarna gick segt framåt, fem minuter kändes som en halvtimme ibland! Aja allt kan inte vara wunderbaren om man säger så. (Wunderbaren? För er som undrar... = är det något jag börjat säga ibland, vet faktiskt inte varför).
Kommer iaf lägga upp lite bilder nu på mig och dagens outfit, tänkte att jag inte gjort det på ett tag (senaste såg jag förfärlig ut på ju...).
Tänkte också lägga in nästa veckas planering, nu när jag har tänkt efter ska jag nog färga håret på jullovet istället när man har tid istället för att stressa runt dagarna innan jul liksom. Känns bara så onödigt att stressa mer än vad man gör, för alla är ju typ kaotiska innan jul...
Jag kan bara säga att nästa och nästnästa vecka kommer bli riktigt jobbiga i skolan och på jobbet, har massor att göra! Måste plugga ikväll också, har prov imorrn och jag har seriöst INTE öppnat boken än! :O
"1
"2, Nya blåa byxor från H&M, vit blus från Zara, transparant skjorta från second hand men ursprungligen från Monki och ett par svarta kilklackar från Scorett fick bli dagens outfit :)
"3, Lekte lite med kameran :P
"4
"5. Och v. 50's planering... ser jättekul ut va? Den här veckan är det som värst i skolan och nästa vecka är det som värst på jobbet. Jobbar varje dag då... -.-
Hoppas att ni har det lite skönare än mig :P Ska äta nu, har inte käkat sen klockan 1!!! MAT! XD
Ha en fin söndag och 3:e advent!
/Anna

10 december

2011-12-10
Goddagens
Imorrn är det 3:e advent, julen är ju snart här! Kan inte fatta att det gått så snabbt.
Sitter just nu och tittar på TV - Miami ink... ska ta och käka snart, är vrål hungrig, och sen ska jag börja åka till jobbet :) Efter jobbet ska jag vara med Patrik, sov aldrig hos honom igår det blev för sent, men sen efter jobbet ska vi träffas :D Vi har inte kunnat vara med varandra på mer än två veckor typ, men det beror på att som jag berättat tidigare att våra scheman krockar. Men det blir ju skönare när det blir mindre saker i skolan och sen när jullovet börjar.
Jag kommer inte blogga idag, eventuellt via mobilen i så fall men inte annars. Kommer vara upptagen hela dagen. Och sen jobbar jag imorrn också så det blir inte så mycket uppdateringar den här helgen (heller...).
Hoppas ni har en härlig lördag :)
Ses.
/Anna

Vem vinner Idol?

2011-12-09
Hallå hallå
Idag har jag namnsdag, vet att jag har sagt det förut men det är kul faktiskt för jag har fått tårta och sånt idag :) Sitter och tittar på Idol just nu. Jag tror faktiskt Robin vinner fast jag vill att Amanda ska vinna! Hennes röst är så egen liksom.

Helt sjukt men idag hade jag bara en lektion, var hur skönt som helst. Drog hem senare och har varit hemma sen dess. Får se ifall jag ska sova hos Patrik ikväll, han måste bara svara på mobilen :)
Gårdagens outfit, och tro mig jag är fullt medveten om att minen jag har är helt fruktansvärd! Thahah men jag får väl bjuda på den antar jag :P Kläderna som är egentligen är i fokus är en svart transparant tröja, en röd enkel stickad tröja över det och ett halsband som jag visade för någon dag sen med blommor på :)
Vem tror ni kommer vinna Idol? Jag hejar på Amanda som ni läste tidigare!!!

9 december

2011-12-09
Godmorgon
Slänger in ett snabbt inlägg. Slask ute = skit också! Och nu måste jag dra till skolan annars blir jag seeeen!!!!
P.S Har namnsdag idag :D
/Anna

Till Laura!

2011-12-08
Och förresten svar till Laura! Nä det var inte du som tog bilden, tror jag var på bryggan med familjen då. Ingen av er var på mitt landställe just den veckan :P ♥

Torsdag 8 december

2011-12-08
Tjena tjena allihopa
Tänkte bara skriva ett litet inlägg och sen ska jag käka lite midda :) Idag är det den jobbiga skoldagen i veckan, lång med jobbiga lektioner men klarade mig igenom dagen utan större problem iaf, sen åkte jag hem och Havin följde med men innan så tittade vi i lite butiker :)
Har stress inför nästa vecka då jag har hela 3 prov och en jobbig diskussion typ, fyfan för det säger jag bara :( Ska jobba i helgen också så hinner inte vara med Patrik i helgen heller "/ våra scheman krockar liksom, han har massa saker att göra under vardagarna och jag har massor att göra på helgerna, det är synd att det blivit så men man får hålla ut och vänta tills jullovet kommer, då kan vi vara mycket tillsammans ^^
Imorrn har jag namnsdag, inte så jätte intressant kanske men man har ju det bara en gång om året så det är väl värt att nämna :P
Sen har vi ju det här med julafton, kommer ni ihåg när man var liten och önskelistan kunde bli flera sidor och så frågar man sig nu "vad hände?"... min önskelista tog jävligt lång tid att komma på men tillslut så hittade jag 9 saker som jag tycker skulle verka bra :)
1. Bidrag till en resa i vår. (Ja? Ni förstår :D)
2. Presentkort på Monki. (Fina och snygga kläder.)
3. Presentkort på SF bio. (Jag älskar att gå på bio, finns det mer att säga?)
4. Den senaste boken av Christopher Paolini (Eragon-serien) - Arvtagaren. (Ska seriöst läsa om alla böckerna för dom är så jävla bra. Om man är en fantasy älskare är det världens bästa boktips. Om ni vet med er att ni gillar fantasy fundera inte ens på att läsa böckerna, bara LÄS dom! :D)
5. En epilator (alltså en maskin istället för engångsrakhyvlar)
6. Bidrag till sänggavel. (Praktisk och enkelt och nödvändigt!)
7. Bidrag till skor. (Jeffrey Campbell!!!)
8. Prenumeration på Veckorevyn eller Chic. (Har prenumererat förut på Vecko Revyn och jag var nöjd om jag säger så!!!)
9. Ett fint enkelt halsband utan massa krims krams på, typ en enkel berlock på bara :)
Ja, det kanske verkar tråkigt men vafan när man är 17 år så finns det inte så jättemycket intressanta saker att önska sig, presentkort på massa ställen är ju standard för mig eftersom det har jag önskat mig varje år. Det är mycket skönare än ifall släktingarna skulle gå och handla kläder åt en :S Det hade inte blivit vidare kul om jag säger så :P Och sen tycker jag att allt annat är nödvändigt liksom. Tycker inte att jag har önskat mig något "onödigt" eller hur man ska säga. När man var liten skulle man ju ha barbie, dockor, smycken och hit och dit, nu är det mer "real stuff"? x)
Är inte hungrig så då är det inge kul att äta så det är därför jag skriver så länge nu känns det som :P Kan ställa en fråga vetja: Hur ser era önskelistor ut? :)
Aja får ta och äta ändå :P Slänger upp en bild sen på dagens outfit om jag hittar en bild jag blir nöjd med, hade sån jäkla stress imorse när jag tog dom! Ha det bäst!
https://twitter.com/?lang=en&logged_out=1#!/Bergarn24 <--- spana in Patriks twitter :)
/Anna

Varning för skratt anfall!

2011-12-07
Så jävla rolig video!

Varning för långt inlägg med massa foton!!!

2011-12-07
Hej hej
Idag har dagen varit väldigt lyckad ska jag säga! Börjar med att jag hinner fixa allting hemma på morgonen (inkluderat att bada) inom ett marginalt tidsschema, hinner precis med tuben, kommer till skolan i tid, god mat i skolan och ingen idrott eller bip-test!!! Fan det sista är jag nog mest glad över, latmask jag är :P
Sen efter skolan kom jag hem och vila/dagdrömde/sov lite, vet inte vad det är med mig men den här årstiden så blir jag ett mumintroll typ, jag bara sover och sover. Vad ska man göra liksom, jag gillar solen och det är då solen är framme då jag har som mest energi och då råkar det vara så att man bor i ett land där solen inte vill komma fram så mycket. Det är liksom mörkt 6 månader om året...
Aja ska inte babbla så mycket om det, vill helller inte snacka så mycket om skolan egentligen för det är bara bajstråkigt, lyssnar liksom knappt på lektionerna längre bara för att det är jullov snart vilket inte alls är bra för nästa vecka har jag ett muntligt spanska prov och två latin prov som jag inte alls är förberedd inför (kanske borde börja plugga? Fast nää :P), sen sista veckan har jag italienska prov också...
Och inte nog med det utan på själva julavslutningen har vi lektioner tills klockan 11! Asso snacka om att gå i en kosntig skola, eller vadå???
Och en sista grej om skolan, efter jullovet finns det ju fortfarande tid kvar från höstterminen så då vill ju alla lärare skjuta in sina prov vecka 3 och 4, schysst tänker dom men då har man ju glömt bort allting efter lovets alla händelser liksom.
Från en sak till en helt annan, sitter just nu på min matta i mitt rum med datorn i knät och en kopp te på min byrå, vet inte vad det är med mig men jag gillar att sitta på golv och mattor av någon konstig anledning. Jag är väl konstig antar jag men fan va tråkigt ifall människor var helt "normala" och tysta och tråkiga hela tiden? Det är kul med galna, spralliga, pratsamma och konstiga människor :)
Nu på kvällen var jag och mami och shoppade så har tagit bilder på allting som jag ska lägga upp. Säger redan nu att mina bilder har inte den bästa kvalitén, måste skaffa mig en lite bättre kamera ifall jag vill ta riktigt bra bilder, men jag tycker att den duger ganska bra iaf.
Min kopp te med lite citron i och ett vanilj ljus ^^
Två likadana tröjor bara att de är i olika färger, lite kul med en röd som passar till julen. Under dessa kan man ha en enkel skjorta, snyggt och enkelt :)
En tunnare svart blus. Vet att jag bara handlar svarta kläder typ men jag tycker det är så snyggt!
Ingen bra bild jag vet! Men här är iaf topp nummer 1.
Här är topp nummer 2, fast i spets. Tänkte att man kunde ha dessa under en transparant skjorta till exempel. Eller varför inte till en vanlig blus?
Det fick bli tre ringar också.
Ett halsband. Ganska sött och gulligt, passar bra till vilken topp som helst.
En bild på Emma också :)
Ha det jättebra kväll, ska ta och fortsätta med mitt nu :)
/Anna

sommarminnen, bilder x2

2011-12-06

Bild från sommaren 2010.
Bild från i sommras.

en liten (katt) flicka.

2011-12-06

Plåstra om en sjuk värld.

2011-12-06
Jag tänkte faktiskt ta upp Läkare utan gränser's kampanj "Plåstra om en sjuk värld".
Det är nämligen så att det är massvis med barn som dör runt om i världen på grund av sjukdomar som faktiskt går att bota om de får vård i tid. Diarré, luftvägsinfektioner, mässling, malaria och undernäring är just de sjukdomar som gör att flera miljoner barn dör.
Ifall man läser på deras hemsida så ser man detta i texterna:
- Varje minut dör två barn av malaria trots att behandlingen kostar 5 kronor... -
- Två miljoner barn om året dör av diarrésjukdomar , trots att det kostar 50 kronor att rena 50 000 liter vatten... -
- För 125 kronor kan vi behandla ett undernärt barn. Trots det dör 4 miljoner om året. Med rätt undernäringsbehandling botas de allra flesta inom 45 dagar... -
- 450 personer dör dagligen i mässling, trots att vaccinet kostar 1,50 kronor... -
Här är hemsidorna som man kan besöka:
http://lakareutangranser.se/startsida *Läkare utan gränser's hemsida*
http://lakareutangranser.se/plastraom *Kampanjen som Läkare utan gränser har just nu, "Plåstra om en sjuk värld"*
Själv har jag bidragit med 50 kronor, vilket gör att 5000 männsikor får rent vatten. Jag betalade inte via internet utan gjorde det när jag såg att man kunde skicka ett sms via Metro. I artiklarna hade en man som jobbar inom Läkare utan gränser fört dagbok över hans arbetsdagar.
1 PLÅSTER Small för 50 kronor renar Läkare utan gränser vatten för 5000 människor.
1 PLÅSTER Medium för 100 kronor gör att Läkare utan gränser kan vaccinera 67 barn mot mässling.
1 PLÅSTER Large för 150 kronor gör att Läkare utan gränser kan behandla 25 personer med uttorkning.
1 PLÅSTERPAKET för 250 kronor gör att Läkare utan gränser kan behandla 2 undernärda barn.
Var bara tvungen att skriva detta.


tisdag, 6 december.

2011-12-06
Hallo hallo
Sitter i mitt nystädade rum (duktig tjej?) och tänkte blogga lite för har ganska tråkigt måste jag säga... ska laga mat alldeles strax hade jag tänkt men har absolut ingen aning om vad jag ska laga :S Jag får helt enkelt slänga ihop något så blir det väl bra :)
Har tagit lite bilder medans jag städade så ska lägga upp det senare också. Tänkte lägga upp veckans planering också, kan inte fatta att jag glömde det både i söndags och igår :P
Något som har irriterat mig riktigt mycket idag är min ipod... när man är mitt i den bästa låten så dör den! :'( Sad moment om man säger så. Typiskt också att den dog innan man hade satt sig på tuben hem... när man som mest behöver den liksom.
Aja annars har det varit kort skoldag, prov i spanska på morgonen. Det gick ganska bra, men som alltid ifall man tycker det efteråt visar det sig att det gick åt helvete... tror inte jag är den enda som tycker så.
En till sak är att jag har inte varit på gymmet på evigheter... inte bra för imorrn ska vi ha bip-test (sista idrottslektionen) :S Gillas inte!!!
Här är veckans planering:
Min smyckeshängare eller vad man ska kalla det :P
#1. Mysigt med lite ljus tända, lite julstämning på det hela.
#2.
Emma ville vara med och städa, bilden blev inte så bra men den var ganska klockren ändå :P
Det jag hade på mig idag, den stickade randiga tröjan. Mössan var ett fynd som jag hittade längst in i garderoben.
Ännu en till bild.
Mössans namn, har ingen aning vad det är för märke eller någonting men den va snygg :)
/Anna

Kläderna.

2011-12-04
Nya strump byxor fick jag också idag :)
Här är blusen.
Tjock, stickad tröja.
Här har vi en svart poncho liknande tröja :)
En gammal fransig väska som jag också slänger upp.
Det var allt :)
/Anna

Home sweet home

2011-12-04
Hallo
Har kommit hem nu och käkat och tagit det lugnt en stund nu :) Lovade att jag skulle fota allting mami handlat åt mig så ska ta och göra det. Sen slänger jag upp bilderna!
See ya
/Anna

2:a advent

2011-12-04
Tjena tjena
Idag är det den 4 december och 2:a advent. Bara 20 dagar kvar till jul :)
Hade skrivit ett inlägg igår men eftersom datan dog så orkade inte jag ladda den så får skriva ett nytt helt enkelt eftersom det sparades inte som ett utkast -.-
Igår jobbade, ganska segt men det gick iaf. Sen på kvällen var jag på ett 4-års kalas, jättemysigt :)
Dessutom köpte mami lite kläder åt mig som jag hade lagt undan från Kappahl. (Tro mig, det finns jättefina saker för bra priser på Kappahl, det är bara det att det är få ungdomar som vågar gå in där :P).
Orkar inte visa kläderna just nu, gör det eventuellt ikväll, får se om jag hinner.
Ska dra om en halvtimme, ska jobba i några timmar och sen blir det hem igen och kanske plugga för på tisdag är det prov (igen!!!).
Såhär ser jag ut idag :)
Jag o mackan dårå ;) haha :P
Ha en bra söndag och 2:a advent!
/Anna

3 december

2011-12-03
Hej hej,
Idag är det den 3 december. Jobbade igår och direkt när jag kom hem åt jag och sen däckade jag i min säng så det är därför jag inte hann blogga igår. Hade dessutom två prov igår så hela dagen igår var jobbig.
Börjar jobba om cirkus en timme nu, ska käka frukost och sen ska jag dra :)
Nästa vecka känns lite bättre eftersom det är mindre skolarbete och mindre jobb. Måste verkligen beställa en ny frisör tid, har inte gjort det än!
Aja ska ta och käka frukost nu, ses!
/Anna

1 December

2011-12-01
Hallå hallå,
1 december idag! Värt att nämna tänkte jag :) Bara 23 dagar kvar till julen då. Fatta att 2011 har gått så snabbt redan, känns som om att det var nyår igår typ (haha kanske inte, men vafan det har gått snabbt :P).
Vet att jag inte skrivit så mycket, känner att jag uppdaterar väldigt dåligt (fy på mig själv!) :P
Pluggar (som vanligt?), men har seriöst hur mycket som helst den här månaden, har ränkat att jag kommer ha 6 prov innan jul (asso seriöst!!!! >.<')...
I alla fall, så imorrn har jag både spanska och engelska, kul va?! Skolan var som alltid lång, men kom hem och sov lite för jag har vanan att sova typ en timme när jag kommer hem för att orka med eftermiddagen. Men behöver oftast sova så när jag har gått och lagt mig för sent dagen innan liksom.
Efter skolan drog jag till en bokhandel typ och köpte en slags pärm för alla papper, ska äntligen få ordning på allting, det känns jätteskönt.
Igår tittade jag på en film som vi ska ha uppsatsskrivning om imorrn och det är nämligen "Gökboet" som den heter på svenska. Himla konstig men ändå sevärd film på något sätt, den är komplicerad men har ändå ett gömt budskap.
Jack Nicholson har huvudrollen (han är även med i "Departed"). I filmen spelar han en snubbe som har suttit i fängelse men blir flyttad till ett mental sjukhus, och där flyttar han in med de andra patienterna. Och det är där historien börjar, ni får se resten själva ifall ni vill se den, kan säga att den är lite långtråkig ibland men den är speciell på något sätt som man inte kan sätta fingret på liksom.
"Randall Patrick McMurphy (Jack Nicholson) tror att han kan komma ifrån det hårda arbetet i fängelset genom att spela galen. När han hamnar på ett mentalsjukhus försöker han liva upp stämningen genom att spela kort och basket med de andra patienterna. Sådana påhitt tycker inte Syster Ratched (Louise Fletcher) om och det hela utvecklas till ett katt-och-råttaspel mellan McMurphy och Syster Ratched där den ena ständigt försöker övervinna den andra." - Wikipedia.






Vet att bilden är jättedålig men såg i alla fall ut så här idag, svart skjorta (som inte syns på bilden för att det är så mörkt), en svart större tröja ovanpå, svarta strumpbyxor och mina serietecknade converse ;) Och till det hade jag min kappa och min egen gjorda halsduk (färgstark = orange) haha :P
Aja ha det bra, ska fortsätta nu med spanskan (för det känns som om jag ligger på gränsen att min lärare ska sänka mig så vill få bra på provet nu!!!).
/Anna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus