Johan var fotograf i Magaluf

2012-06-26

Back home

2012-06-25
Borta bra, men hemma bäst eller?
Visst var det trevligt och mysigt i Magaluf men det är alltid skönt att vara hemma :)

Är hemma från Magaluf och landet. Har nyligen kommit hem från bio filmen "Snowwhite and the Huntsman" som jag såg med Johan. Rekommenderar den kan jag ju bara säga, Kirsten Stewart passade verkligen för rollen inte som när hon känns så "hjälplös" i Twilight-filmerna, gillar ju dom filmerna men det är något med henne där som gör att det känns konstigt. Mycket bättre i Snowwhite!

Magaluf för övrigt var jättenice. Maten var lite onice iof, men sällskapet, värmen och havet övervägde till det bättre. Vissa nätter gick det inte att sova för att det var så varmt. Och det var hur mysigt som helst att sitta på balkongen med en bacardi och bara snacka och bara titta ut över havet.

Eftet Magaluf drog vi ut mitt i natten mot destination landet, vi var framme vid 4-5 tiden på morgonen och direkt när vi var framme gick vi och la oss, gick knappt att sova eftersom man vänt på dygnet men tillslut somnade man helt slut i kroppen. Midsommar var mysig med alla vänner och fortsatt bra väder, men på midsommardagen blev det regnigt så vi satt i princip inomhus hela dagen och glodde framför tvn.

laura <3

2012-06-12
hej Anna här! vill bara påminna om att min vän Laura är nog den smartaste tjejen jag träffat! loove you laura du e så mycket smartare än mig, DE VET DU!! PUUZZ PUZZ
OBS!
Nu är det ju så att min vän Laura är väldigt smart och skriver massa gulliga saker om sig själv på min blogg, men det är lugnt haha, lite kul när man fick se ett inlägg man själv inte hade gjort :P

2012-06-12

2012-06-12
Vaknade klockan 9 idag av min väckarklocka, somnade om och gick inte upp förräns 12. Hur skönt som helst att få sova ut, sov hela 12 timmar! Underbart för mig som älskar att sova. Fixade lite hemma, städade lite, åt frukost, gick ut och sen åkte jag till jobbet. Jobbade några timmar och sen drog jag hem och käkade och sen åkte jag hem till Johan. Sitter i Johans vardagsrum med Laura och Johan och äter melon medans Johan packar och Laura snackar. Snart är det dags att åka iväg :) Imorgon ska jag inte jobba utan bara se till att jag har allt nedpackat, ta det lugnt och vara med tjejerna. Tror nog att jag ska skära upp den andra melon halvan nu, var så fruktansvärt gott!

2 katter, 2 bilder

2012-06-11

Emma


Elsa

Kul som alltid!

2012-06-10
Har lyckats tagit mig från festen, hem och packat lite kläder och åkt till Johan. Har iof varit här ett tag men ändå :P Festen var jätterolig, söta Kristina blir snart arton och fick massa fina presenter av alla. God mat och gott sällskap det är allt jag har att säga, kul som alltid! :) Just nu sitter Johan och spelar tv-spel och Emil sitter och tittar på, själv är jag vid datorn och kollar lite bloggar. Imorgon är det en ny dag med nya saker att göra. Om man tänker att det är söndag nu, känns fortfarande som lördag nämligen så är det bara 4 dagar kvar tills Johan, Emil, Marcus, Laura och jag reser ifrån Sverige till lite varmare platser. Det var nog allt för idag, börjar bli lite sömnig så det bär väl av att sova snart. Godnatt!

Redo för fest!

2012-06-09

Klänning från Gina Tricot, Kavaj från Åhléns och skor från Jeffrey Campbell.



En närmare titt på klänningen.



Sminkar mig sällan, men såhär ser jag ut då iaf! :)

Kvällsbloggande

2012-06-09
Har varit hemma hos Johan nu ett tag. Var ju som jag sa tidigare med tjejerna, även Havin kom lite senare. Åt mat för en timme sen, väldigt ointressant kanske men det var nog banne mig en av de godaste rätterna jag ätit. Något så simpelt som ris och korvstroganoff fast á la Johan :) Mumsigt värre! Har sysslat med bloggen den senaste timmen, har nämligen försökt lära mig lite mera om "html" koder och massa sånt där som tar typ hundra år att banka in i huvudet.

Vi tjejer köpte Kristinas present tidigare, samtidigt så passade jag på att shoppa lite grann. Köpte en klänning, strumpor och ett enkelt armband. Klänningen blir nog nedpackad i resväskan när jag kommer hem ;) Nu blir det nog läggdags för jag känner att mina ögon vill vila en aning, kan inte fatta att det är sommarlov. Mitt sista sommarlov sen är det studenten nästa år och arbetslivet. Inte långt kvar!

Nya skor från igår.

2012-06-08





8 Juni

2012-06-08
Hej,

Idag har det varit skolavslutning = SOMMARLOV!!! Åkte för någon timme sen från Johan för att träffa upp Laura och Fanny. Vi har köpt Kristinas present eftersom hon fyller år snart. Ska inte säga vad för nånting men hon kommer bli glad, det kan jag säga! :) 

Passande bild till nationaldagen?

2012-06-07

Tänkte lägga upp ett sista inlägg för idag, vet att nationaldagen är över för i år men för rolighetens skull så lägger jag upp denna bild då jag och Fanny var i Globen och såg Sverige - Finland för ett tag sen (med flaggan i handen såklart!) :)

Djupt och betydelsefullt

2012-06-06
"Allt har en mening. Din väg är redan utvald, men det är du som väljer riktning." - Visdomsord från min underbara mamma :)

Sveriges nationaldag

2012-06-06
Godmorgon på er allihopa,

Har vaknat, käkat frulle och diskat. Marcus och Laura sov över här hos Johan och just nu sitter dom och spelar xbox, som vanligt :) Tänkte att jag kunde blogga lite då istället. Igår blev det lite ändrade planer på kvällen, till exempel åkte vi inte iväg någonstans utan vi beställde hem pizza istället och tittade på en film :)
Idag är det som rubriken säger Sveriges nationaldag, och hur ska man fira den i det här vädret då? Svar: Ingen aning...
Aja det får väl bli som vilken annan dag som helst bara att nästan alla är lediga. Just nu är det 2 dagar kvar till skolavslutning och 8 dagar kvar tills vi drar till Magaluf! Har längtat sen i januari, skojar inte! :)

2012-06-05

2012-06-05
Godmorgon säger jag,
Vaknade för någon timme sen och det kändes som att klockan var mitt i natten bara för att jag var så trött, helt sjukt egentligen. Gick upp och Johan fixade frukost och jag diskade :P Sen har jag suttit vid datorn sen dess. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag dra och möta upp Laura, lite girly time. Vi ska säkert möta upp flera senare också, och ikväll fick jag precis reda på att vi ska dra någonstans och hänga och mysa vid någon strand kanske trots vädret, vi får se vi får se :) 3 dagar kvar till sommarlovet!

Old picture

2012-06-05

Laura och jag, sommaren 2011.

Update.

2012-06-04
Befinner mig hemma hos Johan just nu. Laura, Marcus och Emil är också här. Killarna har lan-kväll och jag och Laura drog in till stan och mötte upp Marre, Katrina och Havin. I stan drog vi till Café 60 och satt där i några timmar ute och snackade massa tjejsnack. Vi var borta i hela 5 timmar men det kändes som att vi var borta i en kvart egentligen...
Idag har jag varit på jobbet och fått ännu en introduktion i det nya momentet, börjar lära mig allting successivt. Det är svårt men jag försöker komma ihåg allt så gott jag kan. Efter jobbintroduktionen drog jag hem till Johan och har varit här sen dess. Imorgon är det tisdag och är ledig hela dagen vilket är jätteskönt, och på onsdag är det nationaldagen, hoppas det är fint väder så att man kan sitta ute i någon park och mysa med kompisarna :) Men ledsamt nog kommer väl regnet fortsätta hur lång tid som helst framöver. På torsdag ska jag vara med och se på ett utspring (ett år kvar för mig, längtar!) och på fredag är det skolavslutning och sommarlov!
En helt random sak som jag ska berätta om mig själv är att jag är en sån person som gillar att se på typ romantiska komedier, men på senare tid har jag fått upp ögonen för just den genre som jag tidigare tvivlat starkt på och det är science-fiction (hoppas att jag tänker rätt nu). Var ju och såg Prometheus med Johan häromdagen och tyckte att den var skit bra trots alla konstiga saker (nu blir väl alla som älskar dessa slags filmer arga på mig :P). Dagen efter såg jag även Alien och halva Alien 2, eftersom Johan bara var tvungen att visa dom för mig eftersom jag inte sett dom tidigare. Vi försökte även oss på Sagan om Ringen filmerna igår, vi hann se första och halva den andra men längre hann vi inte. Ja, jag vet jag är lite annorlunda men jag har seriöst inte sett en hel Sagan om Ringen, Star Wars, Matrix, Alien, Men in Black eller dessa "Captain America" filmer. Men nu har jag förvisso sett tre Alien (såg trean på tv för ett tag sen), nästan 2 Sagan om Ringen, Men in Black III och även The Avengers. Stört egentligen att jag har kunnat se alla dessa filmer på cirkus en månad, är fan stolt över mig själv för tidigare har jag bara sett "delar" av filmerna eller vägrat se dom för att jag har tvivlat att dom skulle vara bra. Nog för idag, funderar på att gå och lägga mig för är hur trött som helst, har varit igång sen klockan 7 imorse. Godnatt!

Kossa Mu!

2012-06-04

Prometheus premiär igår

2012-06-02

Inga kommentarer, se den bara!

Foton.

2012-06-01

Johans presenter när jag fyllde år, det var ledtrådarna till resan.


Och en fin teckning hade han också ritat.


Emma fick jag också för mig att fota.


Popcorn skålen som vi köpte igår.

En regnig eftermiddag i juni.

2012-06-01
God regnmiddag!

Regnet fortsätter att falla ner, samma sak hela dagen har det varit och man har fått fälla upp paraply varje gång man ställde sig ute, non-stop raining helt enkelt. Har varit på en kurs imorse där jag fick lära mig nya arbetsuppgifter och sedan har jag jobbat dessutom. Efter det mötte jag upp Fanny för att sola lite solarium, trist nog så solade jag inte hela min tid för blev skit skraj av ett utav ljusrören för på kanterna var dom i princip svarta av för mycket användning... Men nog med det. Åkte sedan hem och mötte upp Johan, kom hem nyligen och sitter nu och latar mig framför datorn medans Johan lagar mat, italienskt! :) Massa pasta och hemma gjorda italienska köttbullar - jag är lycklig ♥

Ska kolla igenom lite fler saker på datorn och sen är det dags att duka för snart är det mat!

1 Juni 2012

2012-06-01
Godmorgon,

1 juni idag och regnet fortsätter ner från himlen. Har precis avslutat min frukost. Fick reda på igår att det var sista skoldagen igår med lektioner och allt. Är ledig nu fram till slutet på nästa vecka, sen är det skolavslutning och sen är det SOMMARLOV för fan! Idag och imorgon ska jag jobba, ska även på en kurs idag. Nästa helg ska jag också jobba, men det är helt okej eftersom skolavslutningen snart är här och snart är det Magaluf! :) Längtar, nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker!!!
Igår var jag och handlade på en helt vanlig Coop med Johan bland annat, och hittade världens roligaste popcorn skål i porslin typ, kan fota den när jag har tid. Bilden kommer eventuellt upp i helgen.

Ha en regnig dag! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus