HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

2012-11-30
 

Lussebullar!

2012-11-29
Godmorgon alla där ute,
 
Sitter och käkar frulle just nu bestående av lussebullar och kaffe ;) Bakade igår och alla är redan slut, glupska! Får väl ta och baka fler ikväll kanske. I alla fall har ingen skola idag utan man fick gå till SACO-mässan om man ville, det är en mässa för studenter som vill börja på universitetet och vill ha information för de flesta universiteten är med där med sina montrar, människor, information etc. Men jag kände att jag inte ville gå utan stannar hemma istället, vet inte om jag vill gå på universitetet efter skolan, i så fall om några år eftersom jag är så otroligt trött på skolan och vill bara jobba istället för att få in pengar för att sedan kunna resa till världens alla hörn. 
 
Idag som ni märker vaknade jag sent och har haft en väldigt skön morgon med tanke på att jag äter frukost nu. Har städat mitt rum, satt igång både disk- och tvättmaskin och ska alldeles strax klä på mig och sen spela lite data och sen dra och fixa lite ärenden. Efter det ska jag iväg med Fanny en sväng :) Varma kläder på, det snöar!
 

When I saw this one I couldn't stop laughing!

2012-11-28
 
 

Sometimes you realize that the world you live in is actually much bigger than you thought it would be.

2012-11-28

 
 
 
 
 
 
Inspiration from we♥it.com

Skön dag idag!

2012-11-26
Dagarna har gått på och jag har inte kunnat blogga eftersom Blogg.se verkar ha varit nedlagt. I helgen har jag varit på Swedish House Mafia som bilden nedan visar, hehe. Det var helt otroligt, grym musik och skön stämning med alla människor som är där för att ha det härligt!
 
Dagen idag har varit jättebra, hade en lektion då det var uppsatsskrivning och sen var alla andra lektioner inställda! Hade till och med sovmorgon så att jag kunde spela WoW och städa lite hemma, perfekt morgon :) Och nu ska jag plugga spanska och sen innan jag går och lägger mig ska jag lyssna på ett meditations klipp på "lifehut.com", det är ett väldigt bra tips för dom som eventuellt har en svår period, svårt att sova eller kanske bara behöver en positiv inställning! Jag kör på den för de som har svårt att sova eftersom jag alltid är trött, så ska köra på det i tre veckors tid och se ifall det fungerar.
 
I slutet av veckan ska jag provdyka och sen blir det jobb dessutom :) För övrigt är det inte mycket inplanerat.

IT WAS SICK!

2012-11-26
 
Det har inte gått att blogga eftersom Blogg.se har varit nedlagt men bilden är tagen från SvD.
Det var hur sjukt mycket folk och det var helt stört roligt! :)
 

På riktigt! En av världens bästa filmer genom tiderna!

2012-11-23

23 november 2012

2012-11-23
God eftermiddag,
 
Sitter med datorn vid matbordet sen cirka två timmar tillbaka, spelar lite hehe :) Slutade väldigt tidigt idag, hade nationella i svenska som varade i fem timmar men jag skrev det på hälften så då fick man helt enkelt gå tidigare! Idag sover jag ensam inatt eftersom Johan ska slagga hos en kompis som han inte träffat på länge, men då tänkte jag eventuellt ha filmkväll med Laura och några andra tjejkompisar istället. Då blir det lite snacks och någon bra film som man inte sett på länge, typ The Holiday, det var stört länge sen!
 
Igår kom Johan till mig med en stor svart klocka som han hade haft förut som han inte längre ville ha och undrade ifall jag ville ha den, den va skitsnygg så det var taget, satt som en smäck på handleden ;) 
 
Funtar på att brygga mig själv en kopp te nu och fortsätta levla! Hahaha, tror det inte finns någon som först bloggar om mode, vardag osv och sen WoW... Jag är speciell på mitt lilla vis :) 
 
Imorgon blir det Swedish House Mafia!!! :D
 
 

Fyra små miniatyrer

2012-11-20
 
 
Första kommer uppfattas som extremt konstig men det är Johans rygg med bläckritade "Mario Kart" svampar av mig, jag fick rita vad jag ville och det blev resultatet! 
 
Den andra var en extremt god frukost bestående av äpple, banan och granatäpple.
 
Tredje är när julstjärnan sattes upp.
 
Fjärde är julstämningen och den mysiga perioden på året med alla tända ljus.

Dagens funderingar

2012-11-20
Min dag idag har varit både upp och ner, hit och dit med lite allt möjligt. Börjar dagen med att jag extremt trött och ont i halsen sätter mig i köket och stoppar i mig fil med müsli och en stor kopp te medans jag surfar runt på datorn. Därefter fixar jag mig och sedan blir det cykel till tunnelbanan och påväg till skolan. Väl i skolan var det matematik till att börja med, som jag inte får något som helst ut av, av att vara där tyvärr trots att jag jobbar på. Och sen rullade dagen på helt enkelt. Psykologin var väldigt intressant med nytt arbetsområde: meditation, som vi under tre veckors tid ska prova hemma och utvärdera oss själva så kallade försökspersoner. Testade det under lunchrasten och kan bara säga att jag är sjukt chockad över hur otroligt det är... hela min dag vändes från den stunden och allt kändes lätt att göra, varje uppgift gick snabbt och utan hinder och kontakten med andra människor var mycket bättre än hur jag egentligen kanske skulle betett mig med tanke på att jag var trött och mådde dåligt imorse. 
 
Efter skolan gick jag omkring lite i stan, vardagsmotion och sen bar det av hemåt och städa/diska lite grann medan Johan fixade maten. Laura och Marcus kom hit också, Johan och Marcus är fastklistrade framför Johans nya spel... "Hitman". Laura och jag drog ut istället med två kompisar och roade oss på det sättet, roande parhäng på varderas sätt.
 
Nu känner jag mig inte alls trött, vilket är konstigt för det brukar jag känna mig vid den här tiden, men behöver plugga egentligen för har massa grejer till torsdag och fredag... Jobbar dessutom på fredag kom jag på, aja det är roligare än skolan! Men samtidigt som jag måste plugga så VILL jag spela WoW istället, dagens dilemma? Ganska sorligt om man tänker efter, att jag klagar på att jag måste plugga och vill spela data när det finns andra i världen som det inte är självklart för att de får gå i skola eller kanske aldrig har haft tillgång till en dator, det är mycket man kan fundera över som vi anser vara en uppenbar sak men som för andra är något att bara drömma om. Det är något som jag faktiskt tänkt på, vi borde vara mer tacksamma över det vi har men samtidigt lever man i helt olika samhällen också och det är därför man inte drar en funderare över det varje dag (finns säkert dom som gör det men jag vet med mig ärligt att jag kanske inte gör det varje dag, tråkigt nog). Så plugga eller spela? Suck... Dagens I-landsproblem. Men jag tror att jag ska göra något vettigt! Spela! Hahhaah nä, plugga ;)

Spanien #1

2012-11-19
 
Krabbor
 
 
I bergen såg vegetationen nästan likadan ut som i Sverige
 
 
Påväg till Spanien
 
 
På hotellet var det en "Halloweenkväll"
 
 
På stranden
 
 
Och såklart vid poolen

Today

2012-11-17
Sitter på vardagsrumsmattan just nu, har förklarat det förut någon gång att jag tycker om att sitta på golv och mattor ibland istället för soffor och fåtöljer... konstigt? I know! Johans mamma och syskon har varit över här på middag nu och det har varit supertrevligt och mysigt :) Idag vaknade jag tidigt och drog till jobbet, slutade tidigt också dessutom så det var skönt iaf, sen drog jag hem och hjälpte de andra att städa eftersom vi skulle ha middag.  
 
Kom på att tänka på en sak och det är att jag inte lagt upp så många bilder från Spanien?! Tänkte att jag skulle göra det alldeles strax i ett annat inlägg, ska göra i ordning allt först (typ välja vilka bilder :P)...

15 th

2012-11-15
Good afternoon, or might I say good night already?
 
Ja, vad kan man säga! Tiden verkar ha gått väldigt snabbt idag, var i skolan jättetidigt och haft två prov sen när jag kom hem åt jag lite sen stack jag och Johan och såg Breaking Dawn 2 som var AWSOME! Och nu sitter jag här och gör lite skolarbete... 
 
Apropå filmen... på riktigt den var hur bra som helst, satt och smålog för mig själv jämt och ständigt under filmens gång. Jag har ju läst alla böckerna på engelska och sen de två första på svenska men det var ju sjukt länge sen jag läste ut dom så när det hände en sak i filmen tappade alla i salongen andan och jag kom på mig senare att jag också gjorde det haha fast jag visste vad som egentligen skulle hända! Men måste säga att dom har gjort ett jättebra jobb med filmen, regissören, skådesspelarna och Stephanie Meyers förtjänar allt tid dom lagt ner på det här. Så fruktansvärt gulligt med alla paren tänk efter... Emmett och Rosalie, Bella och Edward, Jasper och Alice, Carlisle och Esme osv listan kan bli lång! Hade väntat på den här filmen i kanske 2-3 år nu och äntligen fick jag se den och så var allt perfekt, *lycklig* :) 
 
Aja det var en bra film nog med det nu haha! Imorgon är det fredag, slutar tidigt fast ska jobba så det blir inte så tidigt ändå :P Lördag blir det jobb igen och sen middag på kvällen och på söndag kanske det blir bowling... vi får se, i vilket fall som helst måste jag börja läsa på en bok "1984" tror jag den hette, en engelsk bok om ett kontrollerat samhälle med kameror överallt som folk trodde skulle bli verklighet efter några år efter att den släpptes. Man kan ju diskutera om det är så eller inte nu i dagens läge men den verkar iaf läsvärd känner jag och dessutom har jag inget val eftersom det är min engelska läxa... douh!
 
Nu ska jag hitta på något annat, orkar inte sitta framför datan... kan inte förstå hur jag kunde sitta sex timmar i sträck tidigare och spela World of Warcraft innan höstlovet hahah xD Måate sätta igång igen när jag får lite tid över, måste bli 90! ;)

Brunch

2012-11-14

14th

2012-11-14
Vaknade relativt tidigt idag trots att jag var ledig. Var tvungen och hjälpa till med en sak och fick sticka iväg innan åtta men allting ordnade sig som tur var. Sen har jag tvättat och diskat och sånt där... pluggat lite och fixat god brunch, lägger upp foto alldeles strax ;) 
 
Den där grejen som det har varit strul med i två dagar nu som jag sagt och berättat har nu förhoppningsvis fixat sig, visst fick jag kasta lite pengar i sjön för att det inte gick och avboka min biljett men det var tyvärr den enda lösningen... Aja nu ska jag inte tänka på det utan få det ur världen men man känner sig ändå orolig ifall det skulle bli några problem för det verkade inte speciellt seriöst från företagets sida om jag ska vara riktigt ärlig. Jag lär ju inte köpa en sån där sak igen kan jag ju säga och heller inte skriva i det i mitt namn för pallar inte med ett sånt här problem om det skulle uppstå igen för jag mådde inte bra i förrgår! Men ska försöka att inte tänka på det och tänka på att jag ska iväg och fika med Laura nu och sen plugga för jag har två prov imorgon som jag inte är särskilt förbered inför.
 
Aja nu ska jag hänga tvätten och softa lite i soffan tror jag, behöver det nu efter all den här krångeln...

Remember II

2012-11-14
 
Hemma hos Laura för ett bra tag , ett tag sen vi sågs så det ska vi göra idag!
 
 
Jag och Johan på Berns Bistro & Bar, jättegod mat och supertrevlig personal! :)

Remember I

2012-11-13
 
Var galen i Converse! Kommer ihåg när jag satt och försökte få fast dessa fyra nitar i över en timme...?!
 
 
Favourite, what can I say?
 
 
Nu faller mörkret och då kommer dessa fram!

New York, New York, when can we finally meet each other?

2012-11-13
 
New York Sky Line 

Tuesday 13th of November

2012-11-13
Dagen har varit väldigt lång idag ska jag säga! Gick upp med tuppen och var i skolan strax efter det, skoldagen gick på och sen skulle jag och Katrina åka iväg och fixa en intervju till vårt projektarbete som var klart vid sextiden ungefär. Sen bar det av hemmåt och var väl hemma circus sju. Vi har varit och stor handlat också, så massa kassar med mat har nu fyllt vårt kylskåp från topp till tå. 
 
Johan bland annat tittar på någon äcklig skräckfilm just nu som jag inte alls ska titta på för då kan jag inte sova i princip haha, är en riktig fegis när det kommer till skräckfilmer! Har lyckats se Paranormal Activity 1,2 och 3 men vågar seriöst inte se 4:an... den verkar lite too much för mig. Har även lyckats se snuttar av The Grudge men det kan bero på att jag var lullig och skämtade med mina kompisar samtidigt hehe ;) En annan film som kom ut i år, märker förresten att jag kommit in på ett tema verkar det som, Chernobyl Diaries var jag, Johan, hans kompis och kompisens flickvän och såg på Heron City och jag kan säga så mycket som att jag tror jag såg tjugo minuter av hela den filmen... vet att flera kanske ansåg att den inte var så läskig som den påstods vara pga dålig kritik osv men jag kunde inte se ett piss av den, då kan man förstå att jag verkligen inte gillar skräckfilmer!
 
Grejerna som jag sa att det var problem med igår har nog börjat fixat sig, ska bara omboka en sak och sen är det klart. Blev nervös över en grej som jag senare kom på att jag kanske inte borde bli nervös och stressad över, jo om det inte fixar sig inom två dagar... då kan jag börja oroa mig, men det ska fixa sig idag alternativt imorgon. Det är en sak som jag ska göra med några vänner, typ en "deal" (kallar man det iaf) som man kan köpa på nätet och sen har det blivit knäppt när vi skulle boka en grej med ett företag och från början trodde vi att det inte gick att avboka grejen utan bara omboka och saken är den att jag inte kunde den bestämda dagen och då trodde vi genom att alla läst ett mejl för snabbt att det varken gick att av-/omboka grejen. Men jag läste om texten imorse och insåg att så var inte fallet :) Så om vi ordnar allt inom två dagar ska allt bli jättebra!
 
Imorgon är det extremt skönt för vi har en så kallad projektarbetsdag då, och eftersom jag och Katrina gjorde mycket idag så är det inget vi behöver göra imorgon utan vi kan plugga med annat och vara lediga hela dagen. Men som jag sa... måste plugga för har nämligen två prov på torsdag och lite andra små läxor/uppgifter. Ska dessutom tvätta, diska, städa och allt sånt där också eftersom så är det för den som är ledig tyvärr (man blir inte ledig egentligen för då vill alla andra att man ska ordna upp hemma i huset för att "man är hemma hela dagen"... tror flera känner igen sig där) :P
 
Nu tror jag att jag ska titta in några andra bloggar och sen ska jag nog ta och stänga ner datorn, godnatt!

Sammanfattning: Jobbig dag till en början, 6 månader och sen godnatt!

2012-11-12
Börjar inlägget på en gång idag utan någon form av hälsning, tröttnar lite på att behöva skriva hejhej, hallå, hejsan osv hela tiden varje gång man börjar skriva ett inlägg... en vana som bara fortsatt antar jag så idag blir det ett undantag. 
 
Hade lång sovmorgon idag och dagen gick väl på som vanligt skulle jag säga, en nackdel är bara att det känns som att jag har hamnat efter i alla ämnen på något sätt... hänger inte med och jag hoppas inte att det kan bero på tre dagar som jag missade direkt efter lovet, men det sjuka är att jag tror att det handlar om så få dagar. Helt otroligt att man kan känna att man hamnar efter i skolan efter att man varit borta i tre dagar... då kan man börja fråga sig vilken skola man egentligen går i. Blev ju jätteskoltrött förra terminen innan påsken men som tur var kom påsklovet som räddningen, men jag är rädd för att jag kan hamna i samma cirkel igen snart med tanke på alla prov och uppgifter som kommer efter varandra, borde inte klaga alls egentligen det finns ju massvis med människor i samma sits som jag sitter i men det här är min blogg = jag skriver det jag vill kort och gott. Grejen är den att så fort man gjort ett prov eller en stor uppgift kan man inte känna sig avslappnad och nöjd över sin presentation utan man måste direkt hoppa på nästa tåg för annars missar man tiden verkar det som, och man har heller inte råd att missa uppgifter/prov etc för då kommer det gamla att krypa efter en hela terminen. Känner flera stycken som just nu känner att de hamnar efter, likaså jag. Kan lägga till att min kalender är smockfull och det hjälpte inte speciellt mycket att det blev lite strul med en grej idag som skulle vara skitkul som det visade sig blev ett problem men förhoppningsvis kan vi lösa det men om inte så är det som att kasta pengar i elden.
 
Till roligare saker nu istället än att bara prata om skola och jobbiga problem som alla människor har om inte mycket värre så kan jag berätta att jag och Johan firar 6 månader idag! Kom hem och fick bär med visp, nötter och te. Fick även öppna presenter (!), 300 kr att handla för, hårinpackning och 3 söta örhängen till jultider. Kan inte säga annat än att jag är världens lyckligaste flickvän med så fin uppvaktning som jag fick med tända ljus och allt ♥ Cyklade sen iväg och köpte lite godis för att kunna mysa på nu ikväll, samtidigt köpte jag ett fotoalbum som vi velat ha länge och massa skraplotter till Johan. Kan säga att det inte var den bästa 6 månaders presenten till honom precis men hann faktiskt inte handla något annat idag för att jag skulle komma "hem direkt" (för att kunna se vad det var han hade gjort) :) Så, så fick det bli!
 
I veckan är det plugg, vara med kompisar, jobba och middag i helgen. Min veckas planering i en kort och koncis mening ;) Men nu tror jag nog att jag ska sova, börjar tidigt imorrn. Godnatt!
 
 

Må jag vara galen i år men jag är galen i dig, med dig ♥

2012-11-12

Saker som hänt när jag inte bloggat...

2012-11-09
 
 
Sett den senaste James Bond filmen, Skyfall, med Johan. Den var sjukt bra!
 
 
Köpt ett nytt OPI nagellack som sitter som en smäck på mina naglar
 
 
Åkte som jag sa till Gran Canaria, vädret var inte det bästa men fick några häftiga bilder i alla fall
 
 
En lokal fiskebåt
 
 
Fina blommor mellan husen
 
 
Älskar havsbilder!
 
 
Och sen åkte vi även i bergen, och det ser man inte på den här bilden dock men vi besökte Gran Canarias "Grand Canyon", jättehäftigt var det! Men jag varnar för de där serpentinvägarna i bergen, de är inte roliga... 30-40 % av vägarna har inget räcke så det är bara en väg och ett stup på omkring 500-1000 meter rätt ner. Någon som vågar? ;)
 
 
Och sen köpte världens finaste pojkvän mig ett Thomas Sabo armband ♥
 

Icona Pop - I Love It

2012-11-09
 

Elsa vill att det ska bli sommar igen...

2012-11-09
 
Haha lyckades ta den här bilden på min ena katt Elsa innan höstlovet när det regnade ute och hon satt i fönstret och inte ville hoppa ut utan bara satt kvar och såg sur ut.

Dålig uppdatering!

2012-11-09
Hejsan hejsan, 
 
Nu är jag tillbaka igen efter en lång tid märker jag... men så är det helt enkelt för mig att ibland skriver jag massor och ibland ingenting. Tänkte börja med det här inlägget och sen fixa iordning ett nytt för jag har varit utomlands under höstlovet. Vill bara överföra lite bilder till datorn, sen lägger jag väl upp några stycken utvalda som jag känner har lite charm i sig. För övrigt kom jag på att jag aldrig la upp bilden på vad jag hade köpt från Issue 1.3 och det var nämligen ett svart bälte, såhär ser det ut:
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus